Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice si odvezly povinné body z Jakartovic


12

Hosté po půli vedli o tři branky. Ve druhém pak ještě další dvě branky přidali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žimrovice vedly o tři branky

Dosud neporažené Žimrovice zavítaly v sobotu na půdu Jakartovic. V úvodní dvacetiminutovce dokázala domácí družina hosty udržet na dostřel své branky. Hostům se nedařila kombinace. Po dvacáté minutě se ale vše začalo lámat ve prospěch hostující družiny. Žimrovice se dostaly do vedení ve 22. minutě, když rohový kop Jakuba Černého prodloužil na přední tyči Lukáš Škrobánek na Nováka, který byl hlavou nemilosrdný – 0:1. Hned za minutu získal míč Hrbáč, který nabil na rohu šestnáctky pro Fajkuse, který střelou na přední tyč překvapil brankáře Trávníčka – 0:2. Tyto dva rychlé direkty domácí zlomili a po celý zápas se už nezmohli na výraznější odpor. Osm minut před přestávkou zakombinoval Režnar s Lukačovičem, který pak našel Lukáše Škrobánka, který se ze šestnácti metrů trefil přesně a Trávníček lovil míč potřetí ze sítě – 0:3.

Žimrovice výhru pojistily

Ve druhém poločase se už hrálo poklidné utkání. Domácí už odpor nekladli a Žimrovice se hře domácích přizpsůobily. Přesto deset minut po pauze poslal Ondřej Černý dlouhým nákopem dopředu Pavla Škrobánka, jehož oblouček skončil v šibenici domácí brány – 0:4. V 63. minutě byl střídán domácí brankář Trávníček a do branky místo něj zamířil Horvát. Hostům pak nebyla uznána branka pro postavení mimo hru. Žimrovice pak ohrozily Horváta střelami Lukáše Škrobánka a Fajkuse. V závěru zápasu pak Režnar po narážečce s Ondřejem Černým předložil míč Lukáši Škrobánkovi, jenž procedil střídajícího gólmana Horváta – 0:5.  

 

Jakartovice v dalším kole budou hostit Kozmice. Žimrovice ve svém posledním zápase přivítají Štáblovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marek Poštulka (hráč): Dnešní výkon oproti minulému týdnu byl jak den a noc. Dneska to bylo strašné, vůbec jsme nebojovali. Taktiku jsme vydrželi plnit tak do dvacátí minuty, pak jsme dostali první gól a rozpadlo se to. My jsme za celý zápas vůbec nic neměli.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Byla to povinná výhra. My jsme se na ní ale hodně natrápili. Hráli jsme špatně, protože jsme se přizpůsobili hře soupeře.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Trávníček [-] (63. M. Šovčík [-] ) - F. Havlíček [-] , P. Bosák [-] , R. Holub [-] , P. Horvát [-] , M. Poštulka [-] , J. Piatkevič [-] , M. Pluschke [-] (55. T. Bartusek [-] ) , P. Lacko [-] , K. Török [-] , T. Šupák [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - F. Paláček [-] (70. A. Dušek [-] ) , L. Fajkus [-] , L. Škrobánek [-] , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] (70. D. Lakomý [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (46. P. Škrobánek [-] ) , O. Černý [-] , P. Novák [-] , J. Lukačovič [-]

Hráči zápasu: L. Škrobánek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, HEIDER Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:11
Tomáš Holata

Expert: Milomir Gračanin
Tip experta: výhra hostů

Jakartky po zlepšeném výkonu ve Stěbořicích ještě zkusí vykřesat naději na udržení, bohužel na rozjeté Žimrovice to ještě stačit nebude. Žimrovice si odvezou všechny body.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 06:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:09

Tip: výhra hostů