0:1
(0:0)
89. J. Marek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Radostína v posledních minutách vybojovala vítězství a posunuje se na druhé místo!


Branky


89. J. Marek (p.)
19

Přesně jak říká titulek, body nakonec získal Radostín, který tuto sezónu překvapuje a posunul se už na druhé místo. Bylo to ale až v 89. minutě a i domácí béčko Křižanova bylo velice blízko. Přečtěte si o průběhu a komentář domácího brankáře!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přehlídka hostujících tutovek

Po dvou výhrách proti nováčkům soutěže z Radešínské Svratky a Borů přivítala rezerva Křižanova překvapení soutěže z Radostína. Ačkoliv nemělo hostující béčko v sestavě jednoho z nejlepších střelců soutěže Kučeru, od úvodních minut zaměstnávalo řadou útočných výpadů domácí defenzivu. V první velké šanci neuspěl Šimek, rovněž Benešovu dorážku dokázal domácí gólman vytěsnit mimo. Tím začala přehlídka hostujících tutovek prvního dějství, otevřít skóre mohli postupně snad všichni ofenzivní hráči hostů, v koncovce si ovšem nepočínali dobře a dali Homolovi v brance domácích dost času na zmenšení střeleckého prostoru a tím pádem úspěšný zásah. Přestože mohli hosté po půlce vést přinejmenším o tři góly, šlo se do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

 

Přetrvávající vítr a last-minute vítězství

Druhá půle byla od té první výrazně odlišná, důvodem byl přetrvávající vítr, z kterého mohli v druhé pětačtyřicetiminutovce těžit domácí. Ačkoliv byla hra opticky mnohem vyrovnanější, šance na domácí straně nepřicházely až do 60. minuty, kdy mohl na malém vápně skórovat Veselský, netrefil ovšem bránu. Velkou šanci měl Křižanov po sporné malé domů v podání Radostína, prudkou střelu Jindřicha Horníčka ovšem dokázal gólman Veselý vyrazit. Možností v hostujícím podání bylo po změně stran výrazně méně, přesto Radostín mohl rozhodnout výrazně dřív než v 89. minutě, kdy po kontaktu Švejdy s hostujícím křídlem odpískal rozhodčí Stratený penaltu, kterou s přehledem proměnil mladík Marek, a rozhodl tak o last-minute vítězství hostů 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Po první půli mohlo být rozhodnuto, nicméně když Radostín řadu šancí nedal, říkali jsme si, že je to přesně ten zápas, který bychom mohli vyhrát my. A druhá půle opravdu ukázala, že kdybychom dali první gól my, dost možná by se z toho hosté nezvedli. Místo toho jsme přišli o bod v poslední minutě z penalty, což samozřejmě hodně zamrzí. Nezbývá, než si ten bod (a další dva k tomu) přivézt příští týden z Losenice.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Sklenář [-] (89. R. Horníček [-] ) , J. Hubl [-] (57. D. Kaštan [-] ) , M. Petr [-] , B. Horníček [-] , M. Veselský [-] (89. Š. Dvořák [-] ) , J. Horníček [-] , T. Plocek [-] , D. Szojma [-] (46. T. Frantl [-] ) , J. Švejda [-] , J. Mužátko [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
O. Veselý [-] - L. Dvořák [-] (58. J. Koudela [-] ) , D. Invald [-] , M. Šimek [-] (76. P. Barták [-] ) , F. Beneš [-] (70. M. Láznička [-] ) , J. Marek [-] , T. Staněk [-] (58. J. Marek [-] ) , P. Kudláček [-] , P. Koudela [-] (46. J. Willisch [-] ) , P. Barbe [-] , A. Kališ [-]

ŽK: 75. T. Plocek - 55. L. Dvořák , 78. J. Willisch , 90. P. Barták .
Hráči zápasu: M. Homola - P. Barbe .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - KLIMEŠ Ivo (N), NOBICHT Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Dalibor Kolbábek
Tip experta: výhra hostů

1:3. S oběma jsme remizovali, ale osobně si myslím, že víc nás potrápil Radostín.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

V zápase rezervních týmů uspěje ta domácí a dotáhne se bodově do klidného středu tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích