1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka B si doma rozdělila body s Pohledcem!


Branky


20

Rezerva Radešínské Svratky doma přivítala Pohledec. Prwvní poločas vyhrála, pak si ale musely týmy dělit body! Přečtěte si průběh zápasu a vyjádření trenéra domácích!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól

Domácí z Radešínky B vstoupili do zápasu aktivně a tlačili se před branku hostí. Už v 7. minutě zahrával domácí Kříž rohový kop na který si nejvýše vyskočil domácí obránce Hamřík a hlavou se nemýlil - 1:0. Mohlo být ještě lépe pro domácí, když se po krásné přihrávce Dostála objevil na malém vápně osamocený Jinek. Ten ale trefil pouze brankáře hostů Hájka. Od 20. minuty hosté začali vyrovnávat hru a býti lepším týmem na hřišti. Do zakončení se dostávali především zpoza vápna, ale buď byl na místě domácí brankář Vojtěch Sklenář, nebo šly mimo bránu domácích. Před poločasovým hvizdem ještě zahrál přímý kop kousek nad vápnem Jinek a jen o centimetry minul branku hostů. Poločas tak skončil 1:0.

Vyrovnání

Celý druhý poločas byly hosté jednoznačně lepším týmem. V 62. minutě si po sérii rohů na dobře zahraný roh naskočil Hudeček a nemýlil se a vyrovanal tak na 1:1. Po zbytek zápasu hosté tlačili domácí před svoje vápno a vytvářeli si šance na rozhodnutí zápasu, další gól už ale vstřelit nedokázali a zápas skončil remízou. Body si tak tedy mezi sebou Radešínka B a Pohledec rozdělili.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Jiří Sochor (trenér): Do zápasu jsme skočili dobře a dostali se do vedení, ale po výkonu především v druhém poločase musíme být rádi za remízu.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
V. Sklenář [-] - J. Hamřík [-] , A. Jinek [-] , J. Dvořák [-] (70. T. Kříž [-] ) , P. Šoustar [-] (70. T. Rous [-] ) , M. Kříž [-] (79. J. Juráček [-] ) , J. Dostál [-] , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] , J. Novák [-] , P. Sochor [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - M. Žák [-] , T. Šolc [-] , D. Bártek [-] , L. Jambor [-] , K. Hofta [-] (59. J. Beneš [-] ) , L. Hudeček [-] (85. A. Jinek [-] ) , B. Puchýř [-] (77. O. Krejčí [-] ) , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] , T. Hromádka [-]

ŽK: 38. J. Hamřík , 87. P. Bukáček - 40. L. Jambor .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Šula Petr - ŽVÁČEK Vladimír (N), NOVOTNÝ Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Luboš Zbytovský
Tip experta: výhra hostů

Pohledec pod trenérem Švandou přiveze konečně 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

25. 9. 2023 23:59
Pohledec pod trenérem Švandou přiveze konečně 3 body.