4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín B musel 3x převracet skóre zpět na svou stranu, nakonec po napínavém vývoji nenechá Losenici odvézt další body!


Branky


18. M. Šimek (p.) , 49. M. Šimek , 82. J. Marek , 88. J. Willisch - 37. T. Neubauer , 75. R. Čihák
17

Přesně jak říká titulek, Radostín si výhru musel potvrzovat třikrát, a svým posledním gólem na 4:2 už jen potvrzoval vítězství. Přečtěte si o průběhu s 6 góly a penaltou i s vyjádřením ze strany Losenice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané skóre

Rezerva Radostína na svém hřišti přivítala hosty z Velké Losenice, kteří minulé kolo získali své první body, a to vítězstvím proti Borům B. Radostín hrál naposledy také s Bory, a také vyhrál. Oba týmy tak do zápasu vstupovaly na přijemné vlně. Začal lépe Radostín, v 18. minutě padl první gól padl z penalty, když se útočník po nákopu urval a na hranici vápna byl podražený. Marian Šimek pak svoji šanci proměnil tedy na 1:0. Pak se hostům dařila hrát poměrně pohledná kombinační hra, která vedla ve 37. minutě ke gólu, který přišel hlavou Tomáše Neubauera z centru. Poločas tak končil vyrovnaně 1:1.

Vítězství Radostína B

Do druhého poločasu lépe vstoupily domácí, hned ve 49. minutě šli do vedení, po špatném odkopu prošel vápnem Marian Šimek přes tři hráče a zvýšil na 2:1. Srovnání od hostí přišlo po nahrávce do ulice, kdy mohl jít Čihák sám na gólmana a proměnil v 75. minutě. Na 3:2 znovu zvyšovali domácí pár minut potom v minutě 82., kdy po přímém kopu Jan Marek na zadní tyči tečoval balón k tyči. Finální úpravu skóre provedli domácí v samotném závěru a to na 4:2 po útoku do otevřené obrany z brejku.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička (hráč): K zápasu jsme se sešli v téměř kompletní sestavě ale bohužel to nebylo znát. Soupeře jsme sice přehrávali, ale vycházely nám převážně jen průnikové přihrávky hlavně do lajn, ale bohužel jsme neproměňovali opět šance a to nás dlouho bolelo. Naštěstí se nám povedl konec zápasu a troufnu si říct, že si zaslouženě doma necháváme všechny 3 body.

TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (zraněný brankář): K zápasu jsme opět nastoupili v úplně jiné sestavě, pozitivem však zůstává, že se i tak herně zvedáme. Domácí hráli nepohledný fotbal s dlouhými nakopávanými balony na rychlé útočníky, což naší obraně činilo velké problémy. My jsme se snažili hrát fotbal po zemi a kombinovat, což se nám minimálně v první polovině dařilo. Ve druhé půli se domácí dostali do několika tutových šancí a výhru strhli na svoji stranu. Věřím, že v dalších zápasech se opět sejdeme a do konce podzimní části nějaké body získáme. Chtěl bych říct, že tým z Radostína je hezkým příkladem toho, jak důležité je udržet mládežnické kategorie, aby bylo kde brát mladé hráče.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - D. Invald [-] , P. Kudláček [-] (65. M. Láznička [-] ) , M. Šimek [-] (82. P. Barták [-] ) , L. Dvořák [-] , K. Kučera [-] (65. J. Willisch [-] ) , P. Koudela [-] , J. Koudela [-] (61. J. Marek [-] ) , T. Staněk [-] (61. J. Marek [-] ) , P. Barbe [-] , A. Kališ [-]

TJ Velká Losenice
M. Hrouda [-] - T. Neubauer [-] , R. Čihák [-] , P. Málek [-] , R. Kasal [-] , P. Kamarád [-] , J. Molík [-] (83. Š. Hromek [-] ) , J. Dobrovolný [-] (75. L. Soukup [-] ) , P. Mach [-] , R. Pátek [-] , D. Bratršovský [-]

ŽK: 83. M. Láznička - 64. M. Hrouda , 71. T. Neubauer , 82. J. Molík , 85. Š. Hromek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Šula Petr - MINSTER Marek (N), PELIKÁN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Luboš Zbytovský
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem (úsměv). Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

25. 9. 2023 23:55
Tady není o čem:) výhra domácích