5:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů u spodku tabulky ovládla Velká Losenice i díky čtyřem gólům Málka!


Branky


28. P. Málek , 30. P. Málek , 52. T. Neubauer , 61. P. Málek , 85. P. Málek (p.) - 12. M. Burian , 24. V. Burian , 43. M. Burian
21

Souboj týmů, které jsou u dna tabulky a před tímto zápasem ani jeden z nich nevybojoval vítěztví, jen Bory B jednou remizovali. To se teď mění, Losenice vyhrává svůj první zápas, i když to bylo při skóre 5:3 napínavé a velkou částí přispěl svým výkonem Málek, který se trefil hned 4x.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi napínavý průběh

Utkání ze spodku tabulky se hrálo za příjemného fotbalového počasí a před slušnou diváckou kulisou. Domácí za to hned od úvodu vzali a dokázali soupeře dostat pod tlak a vytvářet si šance, které však nebyli schopni proměnit. Trest přišel ve 12. minutě, kdy propadla obrana domácích a hostující Martin Burian, nikým nehlídaný, uklidil na zadní tyči míč do prázdné branky. Domací byli najednou všude pozdě a iniciativu převzala rezerva Borů. V 24. minutě bylo ještě hůře, když se balón po zmatku v obraně dostal k Viktorovi Burianovi a ten zvýšil náskok hostí na 0:2. Hostů bylo najednou plné hřiště a domácí jen se štěstím a díky výbornému brankáři Mokrému odolávali. Ve chvílích, kdy se domácím nedařilo, zkusil ale své štěstí ze slušné vzdálenosti domácí Málek a trefil k údivu všech krásné do šibenice. Domácí tak ožili a za chvíli bylo vyrovnáno, když po pěkné kombinaci znovu zakončil Málek a domácí se zase tlačili do útoku, několik šancí však znovu neproměnili a tak se opět udeřilo na druhé straně, když po několika odrazech zůstal sám další dvougólový střelec Martin Burian a stanovil poločasové skóre 2:3.

Obrat

Do druhého poločasu Losenice opět nastoupila s chutí a odměnou bylo vyrovnání, kdy po nedorozumění v obraně pohodlně vyrovnal Neubauer na 3:3, další gól přišel po střele výborného Málka, když hostující brankář nedokázal zkrotit míč, který se dokutálel do branky a v Losenici bylo veselo - 4:3 - Málek už s hattrickem. Hosté museli přidat a začli zasypávat domací obranu centry ze všech pozic, ale v domácí obraně v druhém poločase kraloval Jan Marek, který sbíral jednu hlavičku za druhou a co prošlo, posbíral s jistotou chytající Mokrý. Domácí se soustředili na obranu a brejky a rozuzlení přišlo v 85. minutě kdy se po individuální akci Dobrovolného kopala penalta a Málek okořeníl skvělý výkon gólem z penalty a stanovil na konečných 5:3 a připsal si jeho už čtvrtý gól. Tento souboj spodku tabulky tedy vyhrává Velká Losenice, která si připisuje první body!



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (zraněný brankář): Konečně jsme se sešli v slušné sestavě a bylo to znát. Kluci podali super výkon a dokázali otočit nepříznivý vývoj zapasu. Všichni makali a bylo to znát. Zvláštní pochvala patří Petrovi Málkovi, který odehrál nejlepší zápas u nás a Martinovi Mokrému, který dal svým výkonem potřebnou jistotu obraně a celému tymu. Velice slušný a férový výkon podali i hosté, sluší se jim poděkovat.

TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (střední záložník): V prvním poločase jsme šli 2x do vedení, ale Losenice nás pokaždé dotáhla. V druhé půlce už to s námi měli celkem jednoduché, naší nepřesnou hrou a chybami jsme darovali Losenici vítězství. Popravdě nechápu, co do teď dělala Losenice na posledním místě, tuto sezónu jsme hráli proti daleko slabším soupeřům. Ať se jim daří v jízdě nahoru. Hráč zápasu z naší strany Viktor Burian, veliká síla a bojovnost do poslední minuty, ze strany domácích David Králíček, rychlonohý ďábel, který dělal problém celé obraně + ten nejlepší střelec Petr Málek.



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Mokrý [-] - R. Pátek [-] (46. M. Sobotka [-] ) , T. Neubauer [-] , P. Málek [-] , F. Mach [-] , R. Kasal [-] (85. L. Soukup [-] ) , P. Kamarád [-] , R. Čihák [-] (46. D. Bratršovský [-] ) , R. Kamarád [-] (75. J. Dobrovolný [-] ) , J. Marek [-] , D. Králíček [-] (85. D. Baránek [-] )

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - M. Burian [-] (45. J. Pol [-] ) , V. Burian [-] , J. Dvořák [-] (72. V. Beneš [-] ) , M. Zástěra [-] , J. Karásek [-] (81. M. Špaček [-] ) , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] , T. Brodský [-] , J. Milota [-] (63. O. Hlaváč [-] ) , J. Kujal [-]

ŽK: 70. F. Mach - 39. J. Milota , 53. T. Brodský , 60. J. Kujal , 86. M. Zástěra , 86. M. Netolický .
Hráči zápasu: P. Málek - V. Burian .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PELIKÁN Petr (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra domácích

Bude to těžké, ale snad se dá někdo z marodů dokupy, fotbalový pánbůh bude fandit Losenici a někdo se ukopne. Pokud chceme reálně pomýšlet na udržení, musíme doma takové zápasy zvládat, tak snad se to povede a vyhrajeme, i když kluci z Borů jedou pro tři body, čemuž se při našich výsledcích ani nedivím, takže těsně vyhrajeme 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Oba mančafty si budou říkat kdy jindy než teď a nasazení do zápasu tomu bude odpovídat.
Oba týmy v zápase povedou, ale nakonec si body rozdělí po remíze 3:3.