Pouťový napínavý zápas rezerv vyhrála ta z Křižanova! Radešínka B o jeden gól bez bodů


Branky


12. J. Stupka , 54. P. Kaštan (p.) , 67. M. Petr , 76. J. Horníček - 20. J. Dvořák , 28. J. Dvořák , 66. P. Kaštan (vl.)
20

Víkend, který se v Křižanově i Radešínské Svratce nesl v duchu vzájemných zápasů (po sobotním utkání rezerv se v neděly utkaly i A-týmy obou mužstev) a poutí (konala se v Křižanově i Svratce), odstartovala sedmigólová přestřelka ve prospěch Křižanova B, který si tak připsal první výhru v soutěži. Přečtěte si o tomto napínavém zápasu plném zvratů i s vyjádřením obou táborů! Nechyběla penalta, ani vlastní gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Homoly a výhra Radešínky v prvním poločase

Od úvodních minut domácí diktovali tempo hry, vypracovali si několik šancí a Veselý v hostující brance se měl co ohánět. Nestačil až na skvěle umístěnou střelu Stupky do levého horního rohu branky na 1:0 už v 12. minutě. Další šance křižanovských fotbalistů zůstaly nevyužity, zejména Veselský si měl dost co vyčítat. Ráz utkání pak výrazně ovlivnila minela domácího Homoly, který Kaštanovu přihrávku místo odkopu přihrál do nohy Šoustarovi, ten ji posunul Dvořákovi a bylo to 1:1. Tentýž borec nedlouho poté zakončil jeden z mála útočných výpadů hostí ukázkově levačkou k tyči domácí branky a bylo to 1:2. Knockout domácím ambicím na tři body mohlo přinést nastavení první půle, Homola ovšem částečně odčinil podíl na prvním gólu a jeho pravá ruka byla u tyče včas. Místo toho, aby šli domácí do kabin minimálně s třígólovým vedením, které by odpovídalo předváděné hře obou stran, byli ve ztrátě o jednu branku.

Obrat, rozhodl dorostenec

I úvod druhého dějství se nesl zejména ve znamení aktivity hostů, dvě velmi slibné příležitosti gólem neskončily. Domácí se tak dočkali srovnání, po jasném faulu zařídil průběžný stav 2:2 Kaštan z penalty. Zlomová pasáž zápasu přišla po hodině hry, kdy se nejprve opět Kaštan postaral o vedení hostů ukázkovým vlastencem, načež ovšem ihned z protiútoku nejlepší hráč domácích Petr Martin o tyčku srovnal na 3:3. Opětovné vedení hostů mohl zařídit skvěle provedený lob, který se ovšem od břevna odrazil pouze na brankovou čáru. Vytoužené tři body tak zůstaly v Křižanově poté, co dorostenec J. Horníček se svou šancí naložil ukázkově a poklidil ji k tyči Veselého branky.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Od úvodu jsme byli jasně lepší, bohužel moje těžko omluvitelná chyba znamenala srovnání a hostům tento okamžik vlil dost krve do žil. Nebýt této situace a být klidnější ve finální fázi, mohli hosté odjet s debaklem, místo toho se odehrával místy vyrovnaný zápas. Naštěstí jsme zápas dokázali ubojovat a konečně urvat tři body.

FK TJ Radešínská Svratka B
Jiří Sochor (trenér): Do utkání jsme nevstoupili dobře, chyběli nám 4 hráči základní sestavy a bylo to znát. Po obdrženém gólu jsme zlepšili hru a po zásluze otočili výsledek poločasu. V druhém poločase jsme už neproměnili žádnou svoji šanci a obdrželi 3 góly. Zápas ovlivnil hlavní rozhodci Šula a jeho výkon jen uškodil fotbalu.



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - J. Švejda [-] , M. Petr [-] (89. M. Sklenář [-] ) , D. Kaštan [-] (46. B. Horníček [-] ) , M. Veselský [-] (46. D. Szojma [-] ) , J. Horníček [-] (89. J. Hubl [-] ) , T. Plocek [-] , A. Nedoma [-] (83. Š. Dvořák [-] ) , P. Kaštan [-] , J. Stupka [-] , J. Mužátko [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
P. Veselý [-] - J. Nejedlý [-] , J. Hamřík [-] , M. Šoustar [-] , J. Dvořák [-] , T. Rous [-] (46. M. Mužátko [-] ) , J. Dostál [-] , O. Klimeš [-] (87. J. Vařejka [-] ) , M. Kaštánek [-] , J. Novák [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 63. M. Mužátko , 68. J. Hamřík , 72. J. Nejedlý , 88. M. Šoustar .
Hráči zápasu: M. Petr - J. Dvořák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šula Petr - STRATENÝ Michal, ŽĎÁNSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: výhra domácích

Křižanov zatím nevyhrál , ale o víkendu to změní a těsně vyhraje 4:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Křižanov se dočká prvního vítězství v soutěži. Kompaktním výkonem přehrají hosty z Radešínské Svratky. ( V neděli se hraje i zápas obou A-týmů na půdě Radešínky a tam tipuji také vítězství domácích.