Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí-Březské zvládlo těžký zápas v Ujčově


Branky


19

I když bylo vyrovnáno, v posledních patnácti minutách Březí vrátilo skóre na svou stranu a bere tři body! Oba tými však předvedli sympatický výkon, více v samotném článku i s ohlasy z obou týmů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v prvních deseti minutách

Domácí Ujčov na svém hřišti přivítal hosty z Březí-Březského. Určitě chtěl vybojovat proti hostům, kteří prohráli šlágr s Křovím, nějaké body po povedeném zápase s Pohledcem, ale do zápasu domácí nevstoupili dobře. Už ve čtvrté minutě totiž dostal Urbánek do vápna průnikovou přihrávku, krásně se otočil a skóroval k tyči. Pak ale hosté zaspali a čtyři minuty později skóre rychle vrátil na vyrovnané 1:1 domácí Radek Čuhel. Kombinační hra Březí se setkala s tvrdým Ujčovem, který to hostům z Březího hodně ztěžoval při každém zisku míče a další gól tedy přišel až v 40. minutě. David Burian se ocitl sám před gólmanem s ledovým klidem poslal míč k tyči a navýšil na 1:2. Tak poločas ve prospěch Březího i skončil.

Kontrola hry

Skóre druhého poločasu zahájil v 63. minutě Zdeněk Josífek a vyrovanal na 2:2. Pak ale Březí plně převzalo kontrolu nad hrou, obrana sbírala všechny nakopáváné balóny a tím pádem mohla promluvit i ofenzíva. V 76. minutě si Chlup převzal ve středu pole míč, prošel obranou, klička i brankaři a dal gól do prázdné brány. Pak, devět minut později, znovu proběhl únik Buriana a sám proti gólmanovi zakončil k tyči. Tím zakončil skóre zápasu na 2:4 pro hosty z Březího. Ti se tak posouvají na hranici deseti bodů a dohánějí tím Ujčov, který má o zápas víc.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Utkání jsem si protrpěl u zábradlí. Nutno však podotknout, že moje absence nebyla znát. Kluci odevzdali maximum co šlo a snažili se ze všech sil. Po této stránce není mnoho k vytknutí. Nedělám to často, ale pochválím dnes soupeře. Březí I Březské předvedli kompaktní, disciplinovaný výkon, kde chodil míč z nohy na nohu a ve tvoření hry nás dneska školili. V neděli zajíždíme na horkou půdu, kde pevnou rukou vládnou Bojda Boys. Čekám vyrovnaný, férový zápas a snad příznivý výsledek... Možná i štamprli na cestu domů.

TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Začátek utkání jsme trochu zaspali, i když jsme vedli 1:0. V Ujčově to je vždy těžké, snažili jsme se hrát naši kombinační hru, ale dorážení domácích nám to při každém zisku míče ztěžovalo. V druhém poločase jsme již plně přebrali kontrolu nad zápasem, nákopy domácích jsme vzadu všechny posbírali a tak mohla promluvit naše ofenzíva a mohli jsme jít slavit. Pochvalu zaslouží celý mančaft, který odmakal a zvládl tohle utkání. Vyzdvihnout, ale musí výkony Michala Sysla a Pavla Šimka, perfektní výkony.



Sestavy


SK Ujčov
P. Mitáš [-] - R. Čuhel [-] , P. Němec [-] (66. P. Rotkovský [-] ) , V. Šikula [-] , Z. Josífek [-] (66. P. Mitáš [-] ) , J. Nedoma [-] , M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-] , M. Loukota [-] (46. P. Kuda [-] ) , P. Mareš [-] , J. Štourač [-]

TJ Březí-Březské
A. Holubář [-] - J. Jobánek [-] (46. M. Hřebíček [-] ) , P. Šimek [-] , R. Šmarda [-] (76. M. Holánek [-] ) - M. Musil [-] , P. Drápela [-] (76. O. Broža [-] ) , M. Sysel [-] (46. P. Jelínek [-] ) , D. Burian [-] - D. Dostál [-] , D. Urbánek [-] , J. Chlup [-]

ŽK: 47. P. Němec , 62. Z. Josífek - 63. P. Šimek .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - LOUKOTA Pavel (N), GRUBER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Tady se vše bude odvíjet od toho, jestli nejlepší hráč Ujčova Kuda přijde dobře "naladěný".

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ujčov se prezentuje dle repotů a výsledků mnohem lépe než minulou sezonu. A také bude muset zalepit pozici na středu obrany za vyloučeného Kapitána Jančíka. Proto věřím hostům ze Březí, že minimálně bod domů dovezou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

V Ujčově se vyhrává těžko.A "Oskarboys" si dojdou pro tři body.