4:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 10:15

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ošklivé zranění Gratzy zastavilo hru na půl hodiny! Nakonec ale bylo dohráno, Křoví bere všechny body


Branky


60. J. Smutný , 66. J. Rolín , 83. J. Macholán , 86. J. Hanus (p.) - 76. . Novotný
19

Už ve druhé minutě se hra přerušila po Gratzově zranění. Hráči se ale dohodli na dohrání a po půl hodině pokračovali. Přišla krásná šibenice z 30 metrů a další čtyři góly, skóre ale nakonec skončilo lépe pro domácí. Přečtěte si už teď, jak se všechno stalo nebo autentická vyjádření aktérů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění

Domácí TJ Sokola Křoví přivítali na své půdě hráče TJ Sokola Jimramov. Křoví bylo na prvním místě a Jimramov byl po vítězném zápase proti Hamrům, takže oba celky nechtěly odejít z utkání bodově na prátno. Ale už ve 2. minutě došlo ke střetu hostujícího gólmana Jana Venhudy a domácího hráče Daniela Gratzy. Během chvile každému došlo, že tento střet nebude bez následků. Obava všech se potvrdla a musela být přivolána IZS, která domácího útočníka se zlomeným kotníkem odvezla. Po zhruba půhodinovém přerušení se hráči domluvili, že zápas chtějí dohrát a na hřiště místo Gratzy nastoupil záložník Andriy Sus. Domácí se oklepali z děsivého momentu a tlačili hostující hráče. Bylo viděno několik šancí, ale Křoví se nedařilo přes úporný tlak vstřelit branku a poločas skončil vyrovnaně 0:0.

Šibenice z 30 metrů

V druhé půli se hra trochu vyrovanala, ale více ze hry měli stále hráči domácích. V 60. minutě napřáhl J. Smutný z 30 metrů a balón poklidil za záda hostujícho gólmana do šibenice na 1:0. O šest minut později se domácí mohli radovat z druhého golu z kopačky J. Rolína. Hostující tým však v 76. minutě snížil, když na třikrát Z. Novotný prostřelil domácí obranu a  i gólmana. Domácí si tak chtěli pojistit svoji výhru a to se jim i podařilo po brejcích v 83. a v 86. minutě po gólech J. Macholána a J. Hanuse. Výsledek zápasu tedy nakonec skončil 4:1 a tři body si odneslo Křoví, které zůstává na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Luboš Mencler (obránce): Utkaní se mi hodnotí velmi těžko. V druhé minutě při střetu s gólmanem byla Dankovi přeražena noha... Více bych situaci asi nechtěl komentovat, protože to byl pro všechny určitě hrozný zážitek. Chtěl bych za všechny Dankovi vzkázat, že vítězství je TVOJE a přejeme brzké uzdravení, ať s náma můžeš co nejdřív vyběhnout na hřiště. Myslím, že dnes vyhrál po zásluze lepší tým. Rozhodně hráčem zápasu i kola je DANEK GRATZA!!! VŽDY TJSK.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (trenér): Zápas byl po dvou minutách na víc než půl hodiny přerušen, kvůli ošklivému zranění kotníku domácího Gratzy, kterému všichni z Jimru přejeme co nejrychlejší uzdravení a návrat na trávník. První poločas byl vyrovnaný jak ve hře, tak i na šance, které zůstaly nevyužity a stav tedy 0:0. Podobný scénář nabídla i první čtvrthodina půle druhé. V 60. minutě však šli po krásné střele do šibenice domácí do vedení, které chvíli na to ještě navýšili. Nevzdali jsme to a chtěli ještě aspoň o plichtu zabojovat, ale koncovku řešíme zbytečně složitě a situace místo střelby přehráváme a vymýšlíme kraviny. Přesto jsme kontaktní gól dali, hru otevřeli, ale místo vyrovnání domácí ze dvou brejků rozhodli. Venku nám to zatím drhne, ale musíme se s tím poprat. Pochvalu zaslouží mladík Novotný, který hru výrazně oživil a rozhýbal. Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Mejzlík [-] , . Maloň [-] , J. Bartošek [-] - J. Smutný [-] , T. Panáček [-] , J. Hanus [-] , J. Macholán [-] - D. Gratza [-] (37. A. Sus [-] ) , J. Rolín [-] (76. L. Valach [-] ) - M. Ivančík [-]

TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - M. Gregor [-] , P. Borovský [-] , V. Vraspír [-] , V. Dostál [-] - M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] , L. Zbytovský [-] , V. Peňáz [-] - M. Dvořák [-] , O. Černý [-] (67. . Novotný [-] )

ŽK: 51. M. Ivančík - 60. M. Gregor .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Šula Petr - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, MENCLER Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Jimramov sestřelil Hamry, věřím že budou v jízdě pokračovat.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Velmi těžký zápas nás čeká v neděli dopoledne na domácím hřišti proti Jimramovu. “ Hode v Beteši“ už skončili a tak by nás měli doplnit kluci z řad “ stárků“ (tanečníků) a taky Mirďa EL NUMERO 10 by mohl omladit naši soupisku a prodat své zkušenosti. :) Obě mužstva se budou prezentovat pěkným fotbalem a kdo promění své šance ten vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Měli jsme možnost hrát s oběma. Jimramov byl velmi silný soupeř, který když má den tak je k neudržení, ale Křoví využije domácího prostředí a body si rozdělí.