Ujčov nakonec srovnal zápas, i když se jim nepodařilo proměnit penaltu


Branky


18

O bodech v tomhle zápase bylo rozhodnuto v 79. minutě, kdy Ujčov po standardní situaci vyrovnal. Převahu ale celý zápas neměl, v prvním poločasu byl B-tým Křižanova poměrně aktivní. Přečtěte si o tomto zápase, ve kterém přišla i neproměněná penalta!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vstoupila lépe rezerva Křižanova, když ve třinácté minutě šla do vedení, potom co se prosadila posila z "áčka" Dominik Bajer. Poté se hra vyrovnala a po nehlídané standartní situaci dokázal skórovat hlavou domácí Dvořáček. Hra se dále přelévala nahoru dolů a ve třiatřicáté minutě překonal domácí obranu a brankáře opět Dominik Bajer. Skóre poločasu tím ukončil a do kabin se šlo za stavu 1:2.

Hned na startu druhé půlky hosté zaspali a ve 47. minutě měli domácí možnost srovnat stav, pokutový kop, který byl nařízen za ruku obránce se jim ovšem nepovedlo proměnit. Hrozili ale dál a byli v okolí hostující branky nebezpeční, tam, před vlastním vápnem, se zakopali hosté. Ale i ti mohli navýšit své vedení, šance z protiútoků přišly. Svůj hattrick Dominik Bajer ale nedokončil a stejně neúspěšní ve svých šancích byli Horníček a Kolouch. Béčko Křižanova tedy další gól nepřidalo a bylo potrestáno, když po standartní situaci domácí z Ujčova vyrovnali skóre na 2:2 a ze zápasu si stejně jakou hosté odnesli jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Utkání nabídlo divákům až do závěrečného hvizdu napínavý děj. Hosté byli aktivní hlavně v první půli, kdy si vypracovali těsný náskok. Po změně stran jsme více hráli my. Ještě větší náboj utkání dostalo po naší neproměněné penaltě. Hosté se zakopali před vlastním vápnem a vyráželi sporadicky do brejků. Pojistku však nepřidali a tak přišel trest v podobě vyrovnání. Za mě spravedlivá dělba bodů. V neděli jedeme do Pohledce, kde očekávám další těžkou šichtu a tvrdý boj o body.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , P. Němec [-] , V. Šikula [-] (72. J. Mareš [-] ) , Z. Josífek [-] (60. P. Kuda [-] ) , J. Nedoma [-] , P. Mitáš [-] (60. P. Rotkovský [-] ) , M. Dvořáček [-] , M. Loukota [-] (46. P. Mitáš [-] ) , O. Jančík [-] , J. Štourač [-]

SK FC Křižanov B
T. Frantl [-] - M. Sklenář [-] , M. Petr [-] (88. D. Kaštan [-] ) , B. Horníček [-] (75. J. Kolouch [-] ) , M. Veselský [-] (46. J. Horníček [-] ) , D. Bajer [-] , T. Plocek [-] , P. Kaštan [-] , D. Plocek [-] , J. Stupka [-] , J. Mužátko [-] (55. J. Endlicher [-] )

ŽK: 88. O. Jančík - 64. P. Kaštan .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - NEČESÁNEK Miloš (N), PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Křižanov hrál o posledním víkendu výborně a když bude hrát stejně jak v 1. poločase proti nám, musí z Ujčova minimálně bod dovést.

Tip experta: výhra hostů

Snad navážeme na"dobrý výkon" z minulého kola a dovezeme z Ujčova tři body.