Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočští mladíci se předvedli ve velkém, bránící Vítanov neměl sebemenší šanci k zisku bodu


Branky


5

Kočí se neustále drží na druhé pozici se skóre 48:14 a jednatřiceti body, kdy ztrácí na první Miřetice tři body. Poslední utkání sehraje na půdě čtvrtých Kameniček. Vítanov je na osmém místě se skóre 24:30 a sedmnácti body. Poslední utkání sehrají na domácí půdě proti Chroustovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas určil víceméně vítěže zápasu

Předposlední zápas podzimní části odehrálo na domácí půdě Kočí proti nováčkovi z Vítanovu. Tým z Kočí byl brán jako jasným favoritem, jenže do utkání vstoupil lépe hostující celek, který narozdíl od domácího týmu dokázal držet míč a nekazit jednoduché přihrávky. Po deseti minutách se karta otočila a domácí si jeli to svoje, kdy se neustále dostávali do obrovských šancí a hostům prakticky nic nedovolili. Hosté se mohli jen bránit, protože všechny souboje domácí vyhráli a hned se vrhali dopředu. V 15. minutě přišel úvodní gól, ten domácím vstřelil Motyčka, který je ve velké střelecké formě. Následně hra pokračovala ve stejném rytmu, kdy si domácí vytvořili několik šancí a jednu z nich ve 24. minutě proměnil Nepovím, který má také střeleckou formu. Domácí hráč zpoza vápna vystřelil, jenže brankář Vašák střelu pouze vyrazil před sebe, kde dobíhal právě zmiňovaný Nepovím a do prázdné brány vsítil na 2:0. Neuplynulo ani pět minut a hosté obdrželi třetí branku, o kterou se znovu postaral Nepovím. Akci po pravé straně táhl Radouš, jenž přihrál na penaltový puntík Motyčkovi, a ten špičkou kopačky posunul míč na osamoceného Nepovíma. Nepovím se s ničím nepáral a z prvního doteku vystřelil na zadní tyč, o kterou se míč odrazil do brány. Za stavu 3:0 se zdálo být rozhodnuto. Hosté za první poločas vystřelili pouze jedinkrát, a tak byl domácí brankář Dostál bez práce. Do kabin šli domácí s tříbrankovým náskokem.

Kočí přidalo další dvě branky

Kočí do druhého poločasu poslalo tři nové hráče, poněvadž bylo za potřebí je pošetřit na poslední a důležité utkání. Probíhala 48. minuta a zápas byl rozhodnutý, protože se domácí trefili po čtvrté, a to zásluhou střídajícího Rejdy, který obdržel přihrávku na roh malého vápna a vší silou napálil míč přímo pod břevno. Ve druhé půli se výrazně nic nezměnilo. Domácí svého soupeře neustále tlačili a chtěli si navýšit gólový účet, jenže do konce utkání stihlo Kočí přidat ještě jednu branku. Tu vstřelil Vaníček, který si míč navedl na střed hřiště a krásnou střelou zpoza vápna vystřelil, míč se otřel od břevna za záda Vašáka. Nováček z Vítanova už jen nedočkavě čekal na závěrečný hvizd, který přišel v 90. minutě a domácí se tak mohli radovat z dalších tří bodů. Favorit z Kočí zaslouženě vyhrál rozdílem pěti gólů.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do utkání jsme šli s tím, že nevíme jak celek z Vítanova hraje. Museli jsme začít opatrně a nedopustit se zbytečných chyb, což se také dařilo. Celé utkání jsme byli lepším týmem a Vítanov do ničeho nepouštěli. Jsem rád, že jsem vstřelil další góly, ale fotbal je týmový sport, a já jsem rád, že bereme další tři body. Teď nás čeká poslední utkání v Kameničkách, kde to nebude jednoduché, ale bude důležité tam zvítězit.

SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: V zápase nám chybělo pár hráčů základní sestavy. Domácí byli po celý zápas lepší. K ničemu nás v podstatě nepustili a druhý poločas si Kočí hlídalo výsledek, takže zasloužené vítězství.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Radouš [-] , M. Motyčka [-] (68. L. Štursa [-] ) , M. Šára [-] (46. M. Havránek [-] ) , Z. Fantl [-] (68. M. Buznea [-] ) , D. Vaníček [-] , O. Nepovím [-] (46. D. Rejda [-] ) , D. Janko [-] , F. Bukač [-] (46. M. Blažek [-] ) , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-]

SK Vítanov
M. Vašák [-] - J. Švejda [-] , T. Solnička [-] , J. Doležal [-] (15. R. Kučera [-] ) , A. Picek [-] , T. Bouška [-] , D. Nevole [-] , M. Hejduk [-] , M. Štefl [-] , M. Cestr [-] , M. Myška [-] (68. J. Uher [-] )

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Vávra Petr - ĎURIŠ Ondřej (N), TŮMA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:42

Tip: výhra domácích

Druhý tým tabulky si nenechá doma vzít body

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:46
Ondřej Nepovím

Expert: Artur Kot
Tip experta: výhra domácích

Kočí je ve skvělé formě a nováčka porazí.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:07

Tip: výhra domácích