0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr soutěže opět obstál na jedničku, k tomu si připsal čisté konto


Branky


5

Slatiňany jsou na devátém místě se skóre 29:23 a patnácti body. Poslední utkání zajíždí do Dřenic. Miřetice jsou stále lídrem tabulky se skóre 42:11 a čtyřiatřiceti body. Poslední utkání utkání sehrají s posledním Bradlem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba Fiedlera a potrestání Polívky

V tomto utkání byl jasným favoritem tým hostí, který je doposud neporažený. Zápas ještě ani nezačal a domácí prohrávali 1:0. Ve 4. minutě špatně rozehrál brankář Fiedler, který to míč namazal hostujícímu Ondřejovi Polívkovi, a ten se následně do poloprázdné brány nemýlil. V 7. minutě přišla mohli hosté svůj náskok navýšit, ale domácí tým podržel brankář Fiedler. Ve 22. minutě po kombinační akci Miřetic a přesné střele zachraňoval branku domácích na brankové čáře Harsa, který vykopl míč mířící do sítě. Ve 39. minutě se po vydařené kombinační akci hostů dostal do vyložené šance hostující útočník, jenže Fiedle mu včasným vyběhnutím snížil střelecký úhel a odvrátil tak skoro jistý gól. Do kabin šli hosté s jednobrankovým vedením.

Dvougólové navýšení Miřetic

Po změně stran se průběh utkání vyrovnal a i domácí si vypracovávali několik šancí. V 62. minutě byli domácí blízko vyrovnání. Rohový kop Sýkory, který dolétl na hlavu Semence, jenž byl na malém vápně a následnou hlavičku poslal těsně vedle tyče. V 73. minutě přišlo navýšení skóre na 0:2, kdy se trefil Beran. Špatný odkop domácího hráče, který trefil atakujícího Berana a následně pro něj nebyl problém dostat míč mezi tři tyče. Zanedlouho byl zápas definitivně rozhodnut. V 77. minutě se nechal domácí hráč školácky předběhnout a poté si mladičký Rybenský poradil se zakončením, 0:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Zápas jsme zvládli za tři body, což je pro nás důležité a jsme za to rádi, i když to nebylo jednoduché. Terén nebyl dobrý, ale pro oba to bylo stejné a na to se nedá vymlouvat. Máme před sebou poslední kolo a budeme chtět podzimní část zakončit opět třema bodama.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - Š. Karlík [-] (75. D. Sokol [-] ) , B. Příkaský [-] , J. Teplý [-] (63. Š. Dorazil [-] ) , J. Rulík [-] , A. Sýkora [-] , A. Kühr [-] , P. Semenec [-] , L. Rozsypal [-] , O. Drahý [-] , F. Harsa [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - M. Kopecký [-] , P. Drahoš [-] , F. Sokol [-] (46. L. Zdražil [-] ) , T. Polívka [-] , L. Doležal [-] (75. V. Vacek [-] ) , J. Beran [-] , L. Zdražil [-] (46. J. Rybenský [-] ) , O. Polívka [-] (80. R. Kašpar [-] ) , L. Vodrážka [-] , J. Polívka [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: Kunc František - PECHANEC Josef, LNĚNIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:42

Tip: výhra hostů

Role favorita je jasná proto 2

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:46
Ondřej Nepovím

Expert: Artur Kot
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým ze Slatiňan si nedokáže poradit s rozjetými Miřeticemi.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:07

Tip: výhra domácích