V. Steklý 70. (p.)
K. Beran 89.
V. Steklý 92.
3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání si po otočeném zápase užíval Chrastecký tým


Branky


70. V. Steklý (p.) , 89. K. Beran , 92. V. Steklý - 9. J. Sadílek
5

Chrast je překvapivě na bronzové pozici se skóre 33:16 a pětadvaceti body. Poslední utkání sehrají na hřišti Heřmanova Městce. Kameničky jsou na bramborové pozici se skóre 33:18 a pětadvaceti body. Poslední utkání odehrají na domácím hřišti proti Kočí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól Vodičky odstartoval zápas, také se červenalo

Toto utkání nabídlo několik zajímavých momentů, kdy se střetly týmy top 4. První minuty se domácí víceméně oklepávali, protože lepším týmem byli hosté. Už v 10. minutě se skóre poprvé měnilo, a to zásluhou hostujícího Sadílka, ke kterému se dostal odražený míč a za velkým vápnem se s ničím nepáral a prvního doteku vystřelil na první tyč. Brankář Dostál byl naprosto bez šance. Poté se hra vyrovnala a každý z týmu si vypracoval několik střeleckých pokusů, jenže ani jeden do branky nespadnul. 24. minuta přinesla obrovské emoce, které si vyžádaly červené karty, a to pro domácího Šprongla a hostujícího Vodičku, když se oba dva začali po odpískání postrkovat. Ve 30. minutě přišla ohromná ztráta v hostující sestavě, poněvadž se zranil kapitán Horák, když si natáhl zadní stehenní sval a musel opustit hřiště v bolestech. Do konce prvního poločasu se nic víc nestalo, a tak šli hosté do kabin s jednobrankovým vedením.

Chrast zápas otočila ve svůj prospěch

Druhá půle byla velice zajímavá. Lépe začal domácí tým, který se po celý druhý poločas snažil zápas otočit, a to se jim podařilo, poněvadž hosté už fyzicky odešli a neměli sílu bránit a současně útočit. V 70. minutě přišlo vyrovnání, kdy hlavní rozhodčí Šeps odpískal pokutový kop. Ten si na starost vzal nejlepší střelec Chrasti, Steklý. Pokutový kop s přehledem proměnil a zápas začal od znovu. Vše nasvědčovalo tomu, že se každý tým smíří s jedním bodem, jenže opak byl pravdou. Domácí se hecnuli a zápas otočili, když se v 89. minutě prosadil Beran, který dostal z pravé strany přihrávku po zemi přes celé vápno na zadní tyč a následně skóroval do prázdné brány. To nebylo vše. V 92. minutě se domácí dočkali navýšení skóre na 3:1, když se podruhé v utkání trefil Steklý. V 93. minutě hlavní rozhodčí zápas ukončil a na hřišti propukli oslavy domácí Chrasti.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Zápas s Kameničkami nezačal podle našich představ. V úvodu byli hosté lepší a zaslouženě se ujali vedení. My jsme se v průběhu první půle dlouho nemohli dostat do hry. Až ve druhém poločase, stejně jako v posledních zápasech, jsme začali hrát naši hru a silou vůle skóre otočili na naši stranu.

FK Kameničky
Zdeněk Hloušek - Brankář: Utkání pro nás nedopadlo tak, jak jsme si představovali. Po červené kartě jednoho a zranění druhého útočníka jsme úplně vypadli ze hry. Po nesmyslně odpískané penaltě jsme nakonec jednobrankové vedení neudrželi a troufnu si říct zaslouženě prohráli.



Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - D. Málek [-] , T. Šiba [-] , J. Gregor [-] , T. Nevole [-] (73. K. Beran [-] ) , H. Steklý [-] , Z. Linhart [-] , V. Steklý [-] , M. Drahoš [-] (92. J. Mareš [-] ) , M. Šprongl [-] , L. Häusl [-] (56. J. Cimburek [-] )

FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , T. Rys [-] , P. Adámek [-] (76. J. Vařečka [-] ) , T. Rybička [-] , L. Vodička [-] , J. Horák [-] (30. T. Bureš [-] ) , J. Nekvinda [-] , J. Sadílek [-] , P. Řezníček [-] , M. Bureš [-]

ŽK: 38. J. Nekvinda , 72. T. Rybička . ČK: 24. M. Šprongl - 24. L. Vodička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šeps Martin - MAREŠ Petr (N), BRÁZDA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 15:42

Tip: remíza

Utkání ze špice tabulky skončí dělbou bodů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:46
Ondřej Nepovím

Expert: Artur Kot
Tip experta: remíza

Toto je hodně vyrovnané, ale o trošku větší šanci dávám domácím.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:07

Tip: remíza