Kočí v prvním poločase nasázelo šest kousků, Bejr nestačil lovit míč z brány


7

Kočí je na stříbrné pozici s nejlepším skóre 36:11 a ztrácí bod na lídra tabulky z Miřetic. Kočí v příštím utkání vyzve osmé Křižanovice. Bítovany obsazují desátou pozici se skóre 18:26 a sedmi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během půl hodiny bylo hotovo

Do utkání šlo Kočí jako jasný favorit, což se také po třech minutách potvrdilo. Ve 3. minutě se totiž hosté radovali z úvodní branky, kterou vstřelil po propadnutém míči Radouš. Tento gól hostující celek dost nabudil. Diváci si museli první minuty utkání užívat, protože neuběhla ani desátá minuta a hosté vstřelili druhou branku utkání, a to zásluhou Lamberského. Blažek střílenou přihrávkou našel na zadní tyči zcela osamoceného Lamberského, k němuž se dostal míč po nedohodě v obranných řadách a do prázdné brány skóroval na 0:2. Neuběhla ani minuta a domácí byli v tu dobu na odpis. Po obdrženém gólu domácí špatně rozehráli, čehož využil Blažek společně s Vaníčkem a po kombinaci těchto dvou se druhý jmenovaný trefil výstavní trefou a připsal si tak první gól v dresu Kočí, 0:3. Probíhala 16. minuta a domácí se dokázali prosadit ze standartní situace, když se výstavní trefou trefil Beneš, 1:3. Hned na to přišel rohový kop, který si vzal na starost Blažek, jenž poslal přesný centr na hlavu Fabiána, a ten hlavou poslal míč o zem do brány. Po dalších deseti minutách bylo rozhodnuto. Další trefu přidal kapitán Motyčka, 1:5. Ve 36. minutě si připsal další branku v sezóně Nepovím. Lamberský si vyžádal přihrávku u postranní čáry, kterou také dostal a po krásné kombinaci naservíroval Nepovímovi míč před prázdnou bránu, jenže Nepovím se o míč nejdříve přerazil, ale na podruhé ho do té brány nakonec dostal, 1:6. Do kabin šli hosté jako s hotovým utkáním, ale opak byl pravdou.

Druhá půle se vyrovnala a dohrála

Ano opak byl pravdou, protože do druhého poločasu vešli lépe domácí, kteří svého soupeře zatlačili. Hosté se druhou půli nikam nehnali a pouze kontrolovali výsledek utkání. Bítovanští ale nechtěli zůstat pouze s jedním gólem, a tak se až v 66. minutě trefil do prázdné brány Polnický. Tento gól domácí trochu nabudil a začali čím dál více útočit, jenže domácí defenziva byla zcela otevřená, čehož si také hosté všimli a využili toho. V 75. minutě totiž Janko na polovině hřiště vybojoval míč, který vyslal kapitánovi Motyčkovi do běhu, a ten po samostatném nájezdu skóroval svým druhým gólem utkání, 2:7. Od 76. minuty se utkání mezi Bítovanama a Kočím pouze dohrávalo. První poločas rozhodnul o osudu celého zápasu, a tak Kočí si opět připisuje další tři cenné body do tabulky. Bítovany svou hru ve druhém poločase zvednuly, ale na zdramatizování to nestačilo.



Ohlasy k zápasu


Bítovany
Vojtěch Bejr - Brankář: Bohužel jsme k zápasu přistoupili strašně ustrašeně a absolutně jsme neplnili to, co jsme si v kabině řekli, takže po dvaceti minutách bylo vlastně po zápase. Kočí je velmi kvalitní soupeř, ale myslím si, že kdybychom hráli svoji hru, tak to mohlo být více vyrovnané utkání. Nezbývá nám nic jiného, než zápas hodit za hlavu a příští týden přivést z Vítanova tři body.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do utkání jsme vstoupili velice aktivně, možná až příliš. Důležité bylo, že jsme vstřelili rychlé góly, které nás následně uklidnili a nemuseli jsme být ve stresu. Po poločasové pauze, to vypadalo, jako kdybychom už nechtěli hrát, bylo znát, že jsme se vyčerpali v prvním poločase. Klukům chci poděkovat za skvělý výkon a další tři body, které nás stále drží na druhé pozici. Příští utkání přijde o něco těžší soupeř z Křižanovic a s nimi ztratit body nesmíme.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horák Milan - ŠEPS Martin, BRANDSTEIN René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Kočí má skvělou formu a potvrdí roli favorita proti nováčkovi soutěže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů