2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nádherný gól Rozsypala a drama až do konce utkání


Branky


5

Vítanov se nachází v polovině tabulky na sedmém místě se skóre 13:15 a jedenácti body. Na příští utkání zajíždí do Horního Bradla, které je stále bez bodu. To Slatiňany obsazují jedenácté místo se skóre 16:13 a šesti body. Příští utkání vyzvou daleké Kameničky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný gól v podání Rozsypala

Do utkání šel nováček jako favorit, a to proti outsiderovi ze Slatiňan, který má velice mladý a běhavý tým. Vítanov je nováčkem, ale zatím si v sezóně vede na výbornou. První poločas probíhal vlažně, protože ani jeden tým si toho moc nevypracoval a hrálo se spíše uprostřed hřiště. Jenže v 18. minutě přišel první zásah, a to do sítě domácích, když se trefil Rozsypal, který měl minulý zápas stopku kvůli červené kartě. Branka padla po zbytečné ztrátě domácího týmu, kdy se Rozsypal krásně trefil zpoza vápna pod břevno. Ve 20. minutě přišla velká ztráta domácích, jelikož hřiště musel opusit Vít Myška, za kterého šel na plac Švejda. Dokonce půle se nic velkého nestalo, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Neskutečné drama v posledních deseti minutách

Do druhé půle šli hosté s jednou změnou, kdy místo Kuhra šel Příkaský a druhý poločas mohl začít. Ten začal na jedničku domácích, protože už po dvou minutách se dočkali vyrovnání, a to zásluhou Solničky. Solnička si počkal ve vápně na odražený míč a s přehledem uklidil za záda brankáře Fiedlera. Zdálo se, že se dokonce utkání nic dalšího nestane, jenže v 79. minutě nastal opak, protože se hosté dostali zpět do vedení. Protiútok hostí, který táhnul z boku střídající Vích a míč poslal mezi tři tyče, 1:2. Skvělý tah trenéra, který mohl znamenat výhru, jenže to nebylo všechno. O čtyři minuty později se domácí trefili podruhé, čímž stav opět vyrovnali. 83. minuta a krásná postupná akce domácích, kdy po centru Michala Boušky zakončoval brácha Tomáš Bouška a vyrovnání bylo na světě. Poté přišla v 88. minutě obdržená žlutá karta pro Tomáše Boušku, a to bylo z celého utkání vše. Oba týmy musí být s remízou 2:2 víceméně spokojený.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Za mě vyrovnaný zápas. Oni měli nebezpečnější sprotiútoky a my zase byli více na balónu.




Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - O. Stehno [-] (56. L. Mrázek [-] ) , V. Myška [-] (20. J. Švejda [-] ) , T. Solnička [-] , D. Nevole [-] , J. Doležal [-] , T. Bouška [-] , M. Bouška [-] , M. Hejduk [-] , M. Cestr [-] , P. Mitáček [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - A. Kühr [-] (46. B. Příkaský [-] ) , P. Semenec [-] , L. Rozsypal [-] (60. M. Vích [-] ) , P. Pešek [-] (71. A. Bohuňek [-] ) , J. Kolář [-] , M. Slavík [-] , P. Hanuš [-] , S. Opavský [-] , T. Borovička [-] (84. D. Sokol [-] ) , J. Borovička [-]

ŽK: 66. T. Solnička , 88. T. Bouška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - FILIPI Vojtěch, KUDYN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Drahoš
Tip experta: remíza

Souboj zkušeností proti mládí skončí remízou