M. Adámek 56.
D. Besperát 77. (vl.)
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuněchody potrestaly chyby Chroustovic dvěma góly, čímž otočily celé utkání a berou tak tři body


Branky


56. M. Adámek , 77. D. Besperát (vl.) - 44. T. Daněk
5

Tuněchody se díky této výhře posunuly na osmé místo. V příštím utkání vyzvou na své půdě Nasavrky, které jsou stále bez bodu. Chroustovice obsazují šestou pozici s krásným skóre 15:9 a v příštím utkání vyzvou Křižanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se krásně trefil Daněk

Do utkání šli hosté ve velice oslabené sestavě, proto museli povolat několik hráčů z dorostu, aby se utkání vůbec odehrálo. Za to domácí měli svůj tým kompletní a utkání mohlo začít. Dá se říct, že první půle nenabídla nic moc zajímavého, co se týče šancí nebo nějakých akcí, poněvadž to byla spíše přehrávaná z jedné strany na druhou a občasné střely, které ani nestály za řeč. Oba týmy se trápily v přesných přihrávkách. Největší šanci prvního poločasu měl Vondráček, který společně s Danielem Šotolou vykombinoval domácí obranu a následně se dostal ke střele, jenže tu poslal přímo doprostřed brány, snadná práce pro brankáře Bubáka. Stav 0:0 platil až do 45. minuty. Ve 45. minutě se prosadil Daněk, který si našel místo na zadní tyči a po přízemním centru skóroval do prázdné brány, 0:1. Daněk poslal svůj tým do vedení a mohlo se jít do kabin.

Dva góly stačily k otočení zápasu

Druhý poločas začal úplně stejně jako ten první. Nepřesné přihrávky a střely byly doprovázeny až do konce utkání. Jenže unavení dorostenci už nestíhali, a tak se postupně do hry dostával domácí tým, který si vypracoval rohový kop, ze kterého hosté obdrželi vyrovnávající branku na 1:1. Šilhánkův rohový kop z pravé strany našel na zadní tyči svého spoluhráče, který hlavičkou vyprášil rukavice Pospíšila, jenž pouze vyrazil před sebe, kde se nacházel Adámek a svou střelu poslal pod břevno. Další větší a gólová šance se urodila v 77. minutě. Prorok centroval z pravé strany do malého vápna, kde se nacházel kapitán Hýl, jenže ještě před ním si to srazil do vlastní brány Daniel Besperát, 2:1. Otočka byla na světě. Domácí mohli své vedení potvrdit třetím gólem, když Radouš vyslal centr za obranu hostí na Šilhánka, který svůj samostatný únik neproměnil a pouze napálil Pospíšila. Konečný výsledek 2:1 asi zasloužený.



Ohlasy k zápasu



SK Chroustovice
Jan Rejman - Záložník: Utkání pro nás bylo složité, poněvadž spousta hráčů nám musela přijet pomoct z dorostu. Kluci to odehráli fantasticky, ale pak se na nich projevila únava a bylo těžké něco se zápasem udělat. Myslím si, že i přesto dnešní výkon na prohru z naší strany nebyl, bohužel.



Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Radouš [-] , J. Hudeček [-] , J. Bořil [-] (46. D. Slezák [-] ) , M. Hanko [-] - M. Burdych [-] , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , J. Pískač [-] (60. J. Prorok [-] ) - M. Adámek [-] (78. D. Douděra [-] ) , V. Hýl [-] -

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - T. Daněk [-] , T. Vondráček [-] (60. P. Červinka [-] ) , J. Besperát [-] , J. Rejman [-] , J. Koreček [-] , J. Pekárek [-] , F. Šotola [-] (68. M. Doubravský [-] ) , D. Besperát [-] , D. Šotola [-] , T. Tégl [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - BAŠUS Petr, KOBERA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Adam Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Tuněchody jsou doma silné, ale i tak si Chroustovice poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích