Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrickový Paulus dotáhl svůj tým ke třem bodům, gól si připsal také Ptáček a Jeníček


Branky


5

Bítovany se nachází na deváté pozici. Hned na desátém místě jsou Křižanovice. Bítovany mají stejné skóre jako Křižanovice, kdy mají 16:17 a Křižanovice mají 9:10.

Bítovany v příštím utkání čeká velká zkouška, a to v podobě Chrasti. Křižanovice to nebudou mít taky vůbec snadné, poněvadž zavítají do Chroustovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Paulus dostal svůj tým do klidu

Utkání šestého kola sehrály dva velice vyrovnané týmy, a to tým z Bítovan a Křižanovic. Hrálo se na tvrdém a hrbolatém hřišti. Většinou to byla spíše hra o střed hřiště, poněvadž se hrálo od vápna k vápnu bez nějakých větších šancí na obou stranách. Do největší příležitosti se dostal po rohovém kopu domácí Paulus, který se také prosadil a dostal domácí do vedení 1:0. Hosté byli prakticky neškodní a do žádných šancí se nedostávali. Po úvodní brance domácích přišla brzy druhá, kterou ve 42. minutě vstřelil Paulus. Do kabin šli domácí s dvoubrankovým vedením.

Snížení Jeníčka nic nepřineslo

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, poněvadž se prosadil potřetí, a to díky Ptáčkovi, který se prosadil po hezkém signálu a o výsledku bylo takřka rozhodnuto. V 58. minutě už byli hosté na ručník, jelikož dostali čtvrtý gól po další chybě v defenzivě. Zápas se poté pouze a jen dohrával. Oboum celkům šlo o to se hlavně nezranit a dohrát to ve zdraví. V 90. minutě již Bítovany přišly o čisté konto, které jim překazil po přihrávce Prokopa Jeníček.



Ohlasy k zápasu


Bítovany
Vojtěch Bejr - Brankář: Celý zápas v režii Bítovan. Křižanovice si až na pár střel, které ale většinou mířily hodně mimo bránu nevypracovaly žádné šance. Za to Bítovany si šancí vytvořily dostatek a většinu z nich i proměnily. Zasloužené tři body.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Na velmi těžkém hřišti pro nás bylo obtížné kombinovat, to nemění nic na tom, že jsme předvedli nejhorší výkon v sezóně, co se týče bojovnosti, nasazení a aktivity. Svými chybami jsme to domácím velmi usnadnili. Je škoda, že se hrálo na takovém terénu, protože i domácí chtějí kombinovat a mají ve svých řadách kvalitní fotbalisty. Tři body zůstavají zaslouženě doma, čímž domácím gratuluji. My se musíme zlepšit a příští týden podat diametrálně odlišný výkon.



Sestavy


Bítovany
V. Bejr [-] - M. Dvořák [-] (77. M. Bačák [-] ) , M. Polnický [-] , M. Polanský [-] , V. Harvánek [-] , M. Kraťoch [-] (67. J. Hladík [-] ) , T. Paulus [-] (88. V. Novák [-] ) , P. Nevečeřal [-] , T. Novotný [-] , J. Šedivý [-] (84. V. Křičenský [-] ) , P. Ptáček [-] (81. J. Hrnčíř [-] )

Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Faltys [-] , P. Jeníček [-] , T. Stryka [-] (65. D. Košárek [-] ) , D. Prokop [-] , M. Novák [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , O. Prokopchuk [-] , O. Pilař [-] , J. Štěpán [-] (80. J. Janeček [-] )

ŽK: 13. V. Harvánek .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - LUKÁŠEK Jiří, KŘIČENSKÝ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Adam Svoboda
Tip experta: remíza

Vyrovnaný utkání, kde se nedá tipovat výsledek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích