0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Radouš a exkluzivně sehraný přímý kop zakončený patičkou Fabiána, vykartovaný Drahý předčasně opustil hřiště


Branky


5

Toto utkání bylo kvůli rekonstrukci odehráno v Kočí, nikoli ve Slatiňanech. Kočí je na stříbrné pozici o bod za Miřeticemi. Kočí má nejlepší skóre ligy 24:8. V příštím utkání přivítají na domácí půdě Horní Bradlo, které se potká s bývalým hráčem Radoušem. To Slatiňany jsou až na jedenácté pozici se skóre 14:11 a v příštím utkání zajíždí do Vítanova.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovská převaha Kočí po celý poločas

Do utkání šli domácí jako jasný favorité, ale jak je známo, tak se v okresu může stát cokoliv. Ještě k tomu, když na vás nastoupí velice mladý tým, který má obrovskou chuť hrát a dokáže odehrát celých devadesát minut. Prvních sedm minut byli hosté pod velkým tlakem, jelikož domácí hodně drželi míč na svých kopačkách a dostávali se tak do střeleckých příležitostí, které ovšem nebyly proměněny. Jenže, co by to bylo za Kočí, kdyby nešlo jako první do vedení, poněvadž už v 8. minutě se trefil, kdo jiný než nejlepší střelec Radouš, 1:0. Po vstřeleném gólu domácí nepolevili. Snažili se hrát nadále kombinační a rychlý fotbal, což vyústilo v další branku, kterou vstřelil netradiční střelec Fabián. Přímý kop z pravé strany, který si vzal na starost Blažek, jenž poslal míč tvrdým přízemním centrem a na hranici malého vápna našel nadskakujícího Fabiána, který míč nepustil za sebe, ale právě naopak nečekanou patičkou poslal míč za záda brankáře Teplého. Nikdo z domácích nevěřil vlastním očím, jak toto mohlo skončit gólem. Do konce prvního poločasu se kromě zranění Capouška nic dalšího nestalo, jelikož hosté si žádnou velkou šanci nevypracovali a Kočí po druhém gólu situaci uklidnilo. Při odchodu do kabin, tak svítilo na tabuli skóre 2:0.

 

Červená karta a Radoušův druhý gól

 

Do druhé půle šli více namotivováni hosté, protože potřebovali vstřelit minimálně dvě branky, aby utkání dorovnali, jenže domácí tempem nepolevili, a tak stejná básnička pokračovala i ve druhém poločase, kdy si Slatiňany prakticky nevypracovaly nic a Kočí neustále stupňovalo tlak. Nejzajímavějším momentem druhé půle byla obdržená červená karta, kterou obdržel Drahý po dvou žlutých kartách. Nejprve v 66. minutě přišla první žlutá karta za faul a následném odkopnutí míče. Poté v 72. minutě přišla druhá žlutá za nesportovní chování vůči rozhodčímu, a tak se hlavní rozhodčí s ničím nepáral a udělil druhou žlutou, čímž poslal Drahého předčasně do sprch. Další sporný moment přišel okolo 80. minuty, kdy měl být také vyloučen Nepovím za dvě žluté karty, jenže hlavní rozhodčí Nepovíma pouze napomenul, a to se hostujícímu celku vůbec nelíbilo. Zbytek utkání se tak odehrával s velkými emocemi, které utnul v 89. minutě gólem Radouš, jenž výkopem dostal od brankáře Dostála míč a následně lobem přehodil brankáře Teplého a utkání bylo u konce, 3:0. Zasloužené vítězství Kočí, které si připisuje další tři body do tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu



Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do utkání jsme šli s tím, že víme, jak jsou Slatiňany běhavým týmem, tudíž jsme museli hrát více na míči my, abychom nemuseli tolik běhat. Slatiňany jsme do ničeho nepustili, což je také vidět na čistém kontě.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - D. Farkaš [-] , J. Kolář [-] (63. B. Příkaský [-] ) , A. Kühr [-] (80. Š. Dorazil [-] ) , M. Vích [-] (63. S. Opavský [-] ) , P. Semenec [-] , L. Slavík [-] (70. V. Stryka [-] ) , J. Rulík [-] , O. Drahý [-] , T. Janoušek [-] , P. Venzara [-]

Kočí
P. Dostál [-] - M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , D. Vaníček [-] , M. Blažek [-] (65. F. Bukač [-] ) , D. Janko [-] , L. Koreček [-] , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-] , P. Capoušek [-] (40. P. Šára [-] ) , R. Lamberský [-] (74. M. Havránek [-] )

ŽK: 66. O. Drahý , 85. T. Janoušek - 21. L. Koreček , 62. O. Nepovím , 84. D. Vaníček . ČK: 72. O. Drahý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bednář Robin - HORKÝ Šimon, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Adam Svoboda
Tip experta: výhra hostů

Kočí hraje doma, kde ještě neprohrálo a vyhrajou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů