1:3
(1:1)
16. M. Burdych
49. D. Vrátil (vl.)
57. M. Adámek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól Vrátila pomohl Tuněchodům ke třem bodům


Branky


27. T. Vojtěch - 16. M. Burdych , 49. D. Vrátil (vl.) , 57. M. Adámek
6

Heřmanův Městec obsazuje dvanáctou pozici a po minulé sezóně je to celkem šokující. Zaznamenal pouze jednu remízu a jinak čtyři prohry. Příští utkání zavítají na půdu Nasavrk. Tuněchody se díky této výhře posunuly na devátou pozici a mají šest bodů. V příštím utkání vyzvou rozjeté Chroustovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtěchův nádherně trefený přímák

Do utkání vstoupil lépe domácí tým, který prvních patnáct minut udával tempo hry. Poté ale udělali obrovskou chybu, která znamenala inkasovaný gól. Domácí hráč chybně rozehrál, čehož využil Burdych a střelou zpoza vápna na bližší tyč poslal hosty do vedení. Po pár minutách se ale domácí dočkali vyrovnání, když domácí tým zahrával přímý kop těsně za vápnem. Na starost si ho vzal kapitán Vojtěch, jenž se trefil nádherně do šibenice, 1:1. Takto to ani Messi nekopne. Poté měli domácí velký štěstí a mohli děkovat svému brankáři, poněvadž vychytal minimálně tři loženky. Do poločasu další branka nepadla, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Vlastní gól a Adámkova krásná akce

Po poločasové pauze hosté nebránili výsledek, ale naopak se tlačili čím dál víc dopředu. To vyůstilo ve vlastní gól Vrátila, který si nešťastně srazil míč do vlastní brány 1:2. Domácí se nevzdávali a chtěli bojovat až do konce utkání, ale neschopnost ve finální fázi to znemožnila, a tak hosté přidali další branku, když se trefil Adámek. Rohový kop hostí, na který nejlépe zareagoval Adámek a následně si doslova vykoupal domácí obranu v jejich nevydařeném začátku sezóny. Dá se říct, že si hosté vítězství zasloužili, a tak si připisují tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Začátek utkání patřil víceméně nám, jenže poté jsme obdrželi úvodní gól. Po obdrženém gólu jsme nic nevzdávali, jenže hosté byli o něco lepším týmem. Až když jsem se trefil z přímého kopu, tak nás to nabudilo. Do konce prvního poločasu jsme mohli dostat tři branky, ale podržel nás náš brankář. Druhou půli jsme si dali vlastní gól a potom ještě jeden dostali. Gratuluji Tuněchodům ke třem bodům.




Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - V. Tomčík [-] (46. T. Valenta [-] ) , P. Krejčík [-] , D. Ilko [-] (66. L. Nekvapil [-] ) , A. Malínský [-] , R. Kápička [-] , J. Štěňha [-] (46. T. Marek [-] ) , D. Kosina [-] , T. Vojtěch [-] , D. Vrátil [-] , J. Čížek [-]

SK Tuněchody
L. Slezák [-] - D. Radouš [-] , J. Hudeček [-] , J. Bořil [-] (64. J. Prorok [-] ) , R. Synek [-] - M. Burdych [-] , M. Šilhánek [-] , M. Hanko [-] (81. J. Pískač [-] ) , P. Pokorný [-] - V. Hýl [-] (73. D. Douděra [-] ) , M. Adámek [-] (64. K. Horák [-] ) -

ŽK: 80. R. Kápička .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Horák Milan - TŮMA Filip, HOVORKA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: remíza

Tady to bude vyrovnané utkání a maximálně o jeden gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů