Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brychnáč vystřelil Chroustovicím tři body, přesto se Bítovany nemají za co stydět


Branky


7

Chroustovice se drží v první polovině tabulky s krásným skórem 14:7. Mají tři výhry, jednu remízu a jednu prohru, což je na začátek sezóny skvělé. To nováček z Bítovan zatím hledá lepší formu, poněvadž obsazují až jedenáctou pozici se skóre 12:16 a čtyřmi body z pěti utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Každý tým po jedné brance

Sobota nepřinesla jen krásné počasí, ale i 6. kolo okresního přeboru mezi domácími Chroustovicemi a hostujícími Bítovany. Nováčka z Bítovan nečekalo nic jednoduchého. Chroustovice doma zatím jen vyhrávají a na tyto výsledky chtěly rozhodně navázat. Ze začátku utkání se obě mužstva vytvořila několik slibných šancí. Každopádně obrany spolu s brankáři své týmy podrželi a stav trval nadále 0:0. První změnu skóre přinesla 27. minuta, když špatný důraz v obraně domácích potrestal střelou z vápna hostující Paulus. Chroustovice však nečekaly s odpovědí dlouho. Hned ve 31. minutě vyrovnala nová domácí posila Pertlík, který si střelou úctyhodný dálky otevřel střelecký účet v Chroustovicích. Zbytek poločasu už se spíše bojovalo o střed pole, a tak se do kabin šlo za remízového stavu.

Gólový poločas vzešel lépe pro domácí

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji domácí, kteří si hned ze začátku druhé půle vypracovali standartní situaci, ze které skórovali, 2:1. Na zadní tyči si naskočil osamocený Koreček, jenž uklidil krásný centr od Dvořáka do sítě hostí. Náhle se projev hry značně změnil. Hosté z Bítovan začali aktivně napadat a Chroustovice se možná až ustrašeně ukvapily k nakopávaným balónům a hře na brejky. To se jim ovšem vymstilo, když v 67. minutě hostující Polnický krástně proměnil přímý volný kop, na který neměl brankář Pospíšil šanci dosáhnout a vyrovnal tak skóre zápasu na 2:2. To však domácí tým nepoložilo, ba naopak se vrátil ke své kombinační hře. K radosti domácích fanoušků dokázali domácí odpovědět opět velmi brzy. Dvořák opět rozehrál krásně standartní situaci, tentokrát rohový kop, který až trestuhodně nechala hostující obrana propadnout na zadní tyč, kterou zavíral Brychnáč, jenž dopravil svou pravačkou míč do sítě, 3:2. Na to už hosté zareagovat nezvládli, i když v poslední dvacetiminutovce se značně snažili. Domácí obrana jim nic nedovolila. Navíc zakládala rychlý protiútoky a posílala své útočníky do nebezpečných šancí. Ti však v koncovce selhali a zápas tak skončil 3:2. Chroustovice tak udržely vítěznou šňůru na domácím hřišti a mohli slavit.



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
David Dostál - Útočník: Fyzicky značně náročný zápas. Musím uznat, že Bítovany hrály skvělý fotbal a rozhodně nám nic neulehčily. Nakonec jsme měli i trochu štěstí, když jsme vyrovnaný zápas překlopili na naší stranu a dokázali jsme to dotáhnout do vítězného konce. Hezký zápas, který se divákům musel líbit.

Bítovany
Vojtěch Bejr - Obránce: Z mého pohledu byly Bítovany od začátku trochu lepším týmem. Měli jsme daleko více šancí, které jsme bohužel neproměnili a naopak dostali tři góly po našich chybách, což se prostě nesmí stávat. Z tohohle zápasu jsme měli brát všechny tři body, ale bohužel nemáme ani jeden, ale herně jsme určitě nepropadali a ve většině zápasu jsme Chroustovice přehrávali.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - T. Daněk [-] (83. M. Pavlíček [-] ) , M. Dvořák [-] , T. Vondráček [-] (46. J. Besperát [-] ) , J. Koreček [-] , J. Brychnáč [-] , D. Dostál [-] , F. Šotola [-] (73. T. Tégl [-] ) , J. Dvořák [-] , D. Šotola [-] , J. Pertlík [-]

Bítovany
J. Hrnčíř [-] - M. Polnický [-] , M. Polanský [-] , V. Bejr [-] , V. Harvánek [-] (77. M. Kraťoch [-] ) , T. Paulus [-] , J. Paulus [-] , P. Nevečeřal [-] , T. Novotný [-] , J. Šedivý [-] (88. V. Křičenský [-] ) , P. Ptáček [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - KLAMTA Petr, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chroustovice jsou doma hodně silné a Bítovany nebudou stačit.

Tip: výhra domácích

Výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích