3:1
(0:0)
65. P. Semenec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání v závěru rozhodnul dvougólový Linhart z přímého kopu, Rozsypal šel předčasně do sprch


Branky


66. Z. Linhart , 87. Z. Linhart , 89. J. Cimburek - 65. P. Semenec (p.)
6

Chrast zažívá povedený začátek sezóny, protože po pěti zápasech se drží v top 5. Skóre 15:6 je toho důkazem. V příštím utkání zajedou do dalekého Bradla. Slatiňany momentálně obsazují desátou pozici. Co se týče skóre, tak na tom nejsou zas tak špatně, ale body nepřibývají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení obránce Rozsypala

Do utkání šli hosté v oslabené sestavě. Toho domácí mohli využít a taky to se stalo. Více jak polovinu času prvního poločasu měli pod kontrolou právě domácí, a tak se neustále tlačili do koncovky, měli více míč na kopačkách a hostům nic nedovolili. Přesto chvilkami, to nebyl úplně záživný fotbal, na který se fanoušci přišli podívat. První vážná šance přišla nečekaně od hostujícího týmu, kdy přišel z pravé strany centr od Peška na penaltový puntík, kde našel Borovičku, jenž míč z voleje poslal do brankové konstrukce. Další vážnější situace se dokonce první půle nevyskytla. Ve 45. minutě přišel přeci jen důležitý okamžik, a to vyloučení mladého Rozsypala, který špatně odhadnul situaci před pokutovým územím a nešťastně jako poslední hráč zadních řad poslal protihráče k zemi. Hlavní rozhodčí neotálel a z kapsičky vytáhnul červenou kartu.

Čtyřgólový a rozhodující poločas

Do druhé půle naskočil rychlonohý Cimburek, který svůj tým hnal více a více dopředu, což bylo na hře také znát. Jenže úvodní gól si připsali až v 65. minutě hosté. Mrštný Pešek si navedl z pravé strany míč do velkého vápna, kde byl následně seslán k zemi a každý divák i hráč si myslel, že se píská simulace, jenže po chvíli se hlavní rozhodčí s pomezním domluvili a nařídili pokutový kop, k tomu přišla žlutá karta pro kapitána Málka. Penaltu si vzal na starost kapitán Semenec a se štěstím proměnil, přestože brankář Tatíček stranu odhadnul. Neubyla ani minuta a domácí se radovali z vyrovnání, když se famózní trefou zpoza vápna trefil Linhart. Střela Linharta se od břevna odrazila dolů na čáru a nikdo nevěděl, jestli to gól byl či ne, ale pomezní měl jasno a dal najevo, že míč byl za brankovou čárou, 1:1. Už se zdálo, že jsou všichni smířený s remízou, jenže oslabenému týmu Slatiňan docházely síly, a tak nešetrně zfaulovaly domácího hráče před pokutovým územím. Přišel na řadu přímý kop, který si vzal na starost Linhart. Po pěkném prvním góle si připsal další, a to rovnou z přímého kopu, když zpoza vápna vymetl pavučiny v šibenici. Toto si musel užívat každý přítomný. Slatiňanům nezbývalo ve zbylých minutách nic jiného než hrát vabank, čehož domácí využili a vstřelili pojištující gól na 3:1. Domácí hráč vyslal do samostatného úniku střídajícího Cimburka, který obstřelem na přední tyč překonal brankáře Fiedlera.



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Soupeř byl sice v okleštěné sestavě, ale myslím si, že podal lepší výkon než v posledním vzájemném zápase na jaře. Začátek zápasu jsme chytili dobře, ale chyběl nám klid, abychom se dostali do finální fáze. Poté se hra vyrovnala, soupeř kousal. Druhý poločas hráli hosté v deseti, hrálo se tak v podstatě na jednu bránu. Slatiňany hrozily z protiútoků. Po jednom z nich udeřily z penalty, ale jsme rádi, že jsme zachovali klidnou hlavu. Tlak přece jen přetavili v góly a získali tři body do tabulky. Velká čest klukům ze Slatiňan za to, jak zápas odjezdili až do úplného konce.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas do první půle vyrovnaný, poté nás srazila červená karta, ale i tak jsme jako první vsítili gól. Poté domácí vyvíjeli tlak, na který jsme už neměli tolik sil, a proto jsme také zaslouženě prohráli.



Sestavy


SK Chrast
J. Tatíček [-] - T. Nevole [-] , L. Häusl [-] (89. T. Rázek [-] ) , M. Rejfek [-] (46. J. Cimburek [-] ) , T. Šiba [-] , Z. Linhart [-] , D. Málek [-] , M. Drahoš [-] (83. J. Mareš [-] ) , M. Šprongl [-] (61. K. Beran [-] ) , V. Steklý [-] , H. Steklý [-] (71. J. Plosza [-] )

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - D. Farkaš [-] (85. V. Stryka [-] ) , L. Rozsypal [-] , P. Semenec [-] , A. Kühr [-] (72. D. Sokol [-] ) , S. Opavský [-] , J. Kolář [-] , P. Pešek [-] , J. Borovička [-] , M. Vích [-] (61. B. Příkaský [-] ) , F. Harsa [-]

ŽK: 43. M. Šprongl , 65. D. Málek - 42. P. Pešek . ČK: 44. L. Rozsypal .
Místo: Chrast. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Šeps Martin - SEDLÁK Lukáš, VANÍČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chrast si napraví chuť z minulého zápasu a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích