Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Ondřej Polívka dotáhnul svůj tým k vysoké výhře, před koncem utkání přišly Miřetice o čisté konto


Branky


8

Miřetice se touto výhrou dostávají do čela tabulky, poněvadž Dřenice klopýtly na půdě Kočí. Zaznamenaly čtvrtou výhru v této sezóně. Vítanov jakožto nováček v této sezóně jede ve skvělé formě, protože mají na kontě tři výhry z pěti utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chycená penalta Sýkory

Miřetice vstoupily do zápasu aktivně, ale to samé se podařilo i Vítanovu. Oba týmy se snažily hrát kombinační a pohledný fotbal. Z první vážnější akce Miřetic padl úvodní gól, kdy po centru míč uklidil do brány Ondřej Polívka. Vítanov se snažil rychle srovnat, ale v zápětí dostali na 0:2, když se hlavou trefil Jaroslav Polívka. Miřetice se snažily dál kombinovat a po vyhraném souboji ve středu hřiště vyslaly krásný pas do lajny na Rybenského, který vsítil třetí gól Miřetic. Domácí mohli do poločasu zkorigovat skóre alespoň na 1:3, ale nedokázali proměnit pokutový kop, který skvěle chytil Sýkora.

Vlastní gól a vysoká výhra

Do druhého poločasu vstoupili domácí jako vyměnění. Nebyla žádná organizace v obraně, čehož Miřetice využívaly a chodily do brejků. Po přímém kopu Miřetic se vrátil míč do vápna domácích, kde byl nehlídaný Drahoš a hlavou zvýšil na 0:4. O chvíli později hosté využili laxní rozehrávky domácích ve středu pole a z brejku tři na jednoho zakončil nekompromisně Ondřej Polívka. Domácí se úplně sesypali a hosté využili dalšího brejku, který skončil penaltou. Ondřej Polívka mohl dát hattrick, ale zachoval se jako správný týmový hráč a přenechal penaltu Kulhánkovi, který předtím působil ve Vítanově a přes snahu hráčů domácích ho rozhodit, tak penaltu s klidem proměnil a zvýšil na 0:6. Nic nenasvědčovalo tomu, že by hosté mohli dostat gól, ale po přímém kopu Vítanova z poloviny hřiště nepochopitelně hráč Miřetic nikým neatakovaným tečoval míč do vlastní brány a upravil tak skóre na 1:6.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Celý zápas byly Miřetice lepší. My jsme sice za stavu 3:0 neproměnili penaltu, ale jinak si to Miřetice hlídaly, takže zasloužená výhra a my se soustředíme na další utkání.

TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do utkání jsme šli jako jasný favoriti. Během celého utkání se to také potvrdilo a my se díky skvělému výkonu můžeme radovat z dalších tří bodů a prvního místa v tabulce.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - V. Myška [-] (81. J. Lachman [-] ) , J. Švejda [-] (61. D. Nevole [-] ) , A. Picek [-] , J. Doležal [-] , D. Picek [-] (73. M. Štefl [-] ) , M. Bouška [-] , T. Solnička [-] (81. M. Myška [-] ) , O. Stehno [-] , M. Cestr [-] , M. Hejduk [-]

TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - L. Zdražil [-] (66. F. Sokol [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Rybenský [-] (73. M. Kulhánek [-] ) , L. Doležal [-] , J. Beran [-] (66. D. Bureš [-] ) , L. Vodrážka [-] , J. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , T. Polívka [-] , O. Polívka [-]

ŽK: 40. O. Stehno , 68. M. Hejduk , 85. M. Bouška - 53. P. Drahoš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Baťa Tomáš - PROKOP Lukáš, NOVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Vítanov jako nováček nebude stačit na silný tým Miřetic.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů