1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé branky a Krčmářova zbytečná červená


Branky


6

Slatiňany si tímto zápasem připsaly druhou remízu v sezóně. Momentálně obsazují osmou pozici a díky jednomu utkání, kde vyhrály 10:0 mají skóre 13:5. To Křižanovice jsou na tom stejně jako minulou sezónu. Slabý útok a málo výher. Nachází se hned za Slatiňanama na devátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas si každý tým nadělil po gólu

Utkání se od začátku vyvíjelo svižně a první nebezpečnou situaci si připsali domácí, když pokus Venzary vytáhl na roh brankář Krčmář. Z následného rohu zahrozili hosté, kdy brejk potáhl Jeníček a vyslal do úniku Ondřeje Pilaře. Jeho lob však mezi tři tyče nezamířil. O chvíli později to byl znovu Ondřej Pilař, který z úhlu mířil znovu mimo bránu. Ve 14. minutě se hosté přeci jenom dočkali. Výborný rohový kop Faltyse si našel Jan Pilař a prudkou hlavičkou poslal hosty do vedení, 0:1. Domácí ale brzy vyrovnali, když centr Farkaše přeletěl Krčmáře a na zadní tyči nikým nehlídaný Morávek vyrovnal na 1:1. Do poločasu mohli jít s náskokem domácí, kdy centr Drahého hlavičkoval Farkaš, ale brankáře Krčmář si s tím poradil na jedničku.

Obrovská chyba brankáře Krčmáře, která znamenala vyloučení

Druhý poločas začali lépe opět domácí, ale pokus ze střední vzdálenosti v podání Dráhého, Krčmář vyrazil. Prakticky vzápětí se mohli dostat do vedení hosté. Ondřej Pilař vystihl chybnou rozehrávku ve středu hřiště a vyslal na samostatný únik Nováka, ale ten trefil ruku brankáře Teplého. Domácí zahrozili zhruba čtvrt hodiny před koncem, kdy Stryka mohl jít sám na bránu, ale Krčmář byl u míče rychleji a míč domácímu útočníkovi ukopnul. V 82. minutě přišla pro hosty nešťastná situace, kdy brankář Krčmář chytil míč do ruky mimo pokutové území a po právu byl vyloučen. Zápas tak musel dochytat Jan Pilař. Přímý kop zpoza vápna letěl až daleko za bránu. Poslední střelu zápasu si připsal z hranice velkého vápna Pešek, ale vysoko přestřelil



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Utkání ospalé. My hráli klasicky líp kombinačně, ale naše snaha neměla moc účinek. Hosté hrozili především z nákopu a standartek. Důkazem toho je i dvě neproměněné stoprocentní šance. Zápas byl vyrovnaný nicméně pro nás je ztrátou dvou bodů.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře a mohli se ujmout vedení, bohužel situace, ve kterých jsem se ocitl prostě musí končit gólem. Domácí byli asi více na balónu, ale do nějakého výrazného souvislého tlaku jsme je nepustili a remíza je tak spravedlivá.



Sestavy


Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - A. Kühr [-] (64. J. Rulík [-] ) , D. Farkaš [-] (57. J. Kolář [-] ) , T. Borovička [-] (66. V. Stryka [-] ) , M. Vích [-] (82. B. Příkaský [-] ) , D. Drahý [-] , P. Morávek [-] (46. P. Pešek [-] ) , O. Drahý [-] , T. Janoušek [-] , P. Semenec [-] , P. Venzara [-]

Křižanovice
J. Krčmář [-] - J. Štěpán [-] , J. Musil [-] , P. Kulhavý [-] , J. Pilař [-] , M. Novák [-] - J. Faltys [-] (90. T. Stryka [-] ) , D. Prokop [-] , O. Pilař [-] - J. Janeček [-] (63. Š. Honzíček [-] ) , P. Jeníček [-] (91. T. Rejl [-] ) -

ŽK: 72. P. Semenec . ČK: 81. J. Krčmář .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - NOVOTNÝ Jan, SEDLÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým domácích nebude stačit v tomto zápase.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích