T. Rys 45.
1:0
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rysova přesná trefa z přímého kopu je klíčem celého utkání


Branky


45. T. Rys
6

Kameničky v této sezóně zatím překvapují, minulou sezónu se moc nepředvedly, ale momentálně mají tři výhry ze tří zápasů. To samé se u Heřmanového Městce říct nedá, poněvadž Heřmanův Městec je po třech zápasech bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsně před poločasem se prosadil z přímého kopu Rys

Tento zápas se místo v Kameničkách odehrál v Heřmanovém Městci, ale to na situaci nic neměnilo, protože utkání mělo jasného favorita, kterým byly Kameničky. Favorit ale začátek utkání zaspal, poněvadž Městec skočil do utkání velice aktivně, a tak Kameničky v tu chvíli prvních dvacet pět minut ani nevěděly, že jsou na hřišti. Štěstí pro Kameničky, jelikož na brankáře Hlouška nešla žádná střela, která by mířila mezi tři tyče. První střela na bránu přišla zhruba v 35. minutě, kdy domácí zahráli rohový kop perfektním signálem, který Kameničky moc dobře znají, protože posledně přesně takhle přišly o tři body. Proti zakončujícímu Ilkovi byl brankář Hloušek, jež jeho střelu z vápna vyrazil a k následné dorážce nedošlo, a tak tedy začali hrát i Kameničky, ale také bez nějakého velkého ohrožení. Ve 45. minutě byl odpískán faul na hostujícího Rybičku, který byl do možná vytažen z pokutového území ven, ale to hostujícímu družstvu nemuselo tolik vadit. S následným přímým kopem si totiž poradil Rys, který využil chyby obranné zdi a tu následně prostřelil. Domácí se s gólem do šatny smířit nechtěli a po pár vteřinách po rozehrávce se do polosamotného úniku dostal Jirků, ale proti němu zásahl Hloušek. Poté už hlavní rozhodčí písknul do píšťalky a ukončil tak první poločas. Kameničky o poločase berou jednobrankové vedení.

Drama po celý druhý poločas nic nepřinesl

Do druhého poločasu naskočila rezerva Heřmanového Městce s jasným cílem, a to buď srovnat nebo zápas otočit ve svůj prospěch. Jenže domácí Městec druhou polovinu utkání pouze nakopával, což si v pohodě pohlídal Nekvinda či Vamberský, a když už tak i brankář Hloušek. Za zmínku stojí střela Salfického nebo Kapičky, ale Salfický po krásném uvolnění bránu netrefil a střelu Kápičky na poslední chvíli zblokoval Petr Adámek. Kameničky se poté začaly snažit hrozit z brejkových situací, ale jak je u nich tuto sezónu zvykem, tak je všechno řešeno špatně, čímž se myslí nepřesné přihrávky, a nebo přihrávky do ofsajdového postavení. V nastavení už chodil i domácí brankář Elich do pokutového uzemí, když se zahrával rohový či přímý kop. Po jedné takové situaci se do samostatného úniku dostal Horák, jenže těsně minul. Zbytek nastavení už nic nepřinesl a Kameničky tedy po nepříliš přesvědčivém výkonu potvrdily roli favorita a připsaly si další cenné tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Kameničky
Michal Elich - Brankář: Do zápasu jsme šli s tím, že si jdeme pro body a předvedeme lepší výkon než minulý týden. V obou případech se nám to nepovedlo. Nedařilo se nám vypracovat nějakou větší šanci a ke konci první poločasu jsme před velkým vápnem faulovali. Z přímého kopu se naše zeď rozestoupila a míč po teči propadl do branky. Ani v druhém poločasu se nám nepodařilo vstřelit branku, zatímco hosté mohli zvýšit vedení, ale naštěstí pro nás malého vápna branku přestřelil. Fanoušci nás tlačili alespoň na vyrovnání, ale bohužel se nám nepodařilo. Musíme zapracovat na kondici, která nám chybí a ponaučit se z chyb.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Zdeněk Hloušek - Brankář: Mysleli jsme, že k utkání jedeme jako jasní favoriti, ale tak to určitě nebylo prvních dvacet minut. Pak jsme se lehce do zápasu dostali, což vyústilo ve šťastný gól z přímého kopu. Ve druhém poločase jsme mohli vítězství pojistit, ale naší neschopností jsme to nezvládli. Naštěstí Heřmanův Městec si až na dvě šance v prvním poločase nic nevypracoval, a tak jsme nakonec odvezli udřené tři body. Náš výkon se určitě musí zlepšit.



Sestavy


FK Kameničky
Z. Hloušek [-] - M. Vamberský [-] , D. Hromádko [-] , P. Adámek [-] , M. Adámek [-] , T. Rybička [-] , J. Horák [-] , T. Rys [-] , J. Nekvinda [-] , M. Hromádko [-] (51. T. Bureš [-] ) , M. Bureš [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - D. Ilko [-] (73. L. Nekvapil [-] ) , S. Mach [-] (59. O. Hovorka [-] ) , D. Salfický [-] , P. Krejčík [-] , V. Kápička [-] (50. J. Bareš [-] ) , A. Jirků [-] , R. Kápička [-] , A. Malínský [-] (67. R. Kučera [-] ) , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-]

ŽK: 44. M. Hromádko , 48. T. Rybička , 63. T. Rys - 17. J. Čížek , 73. J. Bareš , 76. A. Jirků , 90. R. Kučera .
Místo: Heřmanův Městec. Počet diváků: 203. Rozhodčí: Vávra Petr - VÍCH Mikoláš, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: David Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Kameničky hrají tvrdý fotbal a od začátku této sezóny hrají velice dobrý fotbal, což se u Městce říct nedá, poněvadž prohrál první dvě kola, a to vysokým rozdílem.

Tip: výhra domácích