M. Adámek 9. (p.)
M. Adámek 62.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Motyčka ani Adámek zápas nerozhodnuly, o výsledek utkání se postaral těsně před koncem Fantl


Branky


9. M. Adámek (p.) , 62. M. Adámek - 12. M. Motyčka (p.) , 54. M. Motyčka , 82. Z. Fantl
7

První utkání sezóny se Tuněchodům vůbec nevyvedlo, poněvadž si z Chrasti přivezly osm obdržených branek. Za to Kočí si doma hladce poradily s Heřmanovým Městcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasné penalty na obou stranách utkání nerozhodly

Tuněchody šly oproti minulému kolu do utkání v plné sestavě. Minulé kolo dostaly osm gólů, a tentokrát si chtěly napravit chuť. Tuněchody sehrály druhé utkání proti nedalekému Kočí. První velkou šanci měl hostující tým, když Radouš vyslal do úniku Šáru, jenže ten orazítkoval pouze břevno. Otřepané pravidlo nedáš dostaneš zafungovalo v 9. minutě, poněvadž se Tuněchody dostaly do vedení. Podražení útočníka hostujícím brankářem Dostálem potrestal navrátilec do Tuněchod, Martin Adámek. O tři minuty později přišel faul na druhé straně, kdy byl k zemi sražen Radouš a penaltu proměnil kapitán Kočí, Motyčka. Ke konci prvního poločasu ještě domácí hráč orazítkoval z přímého kopu brankovou konstrukci, a tak se šlo za remízového stavu do šaten.

Vyrovnané utkání v úporném horku rozhodnul Fantl

Za velkého tepla, které panovalo po celé utkání, začal druhý poločas, který sledovalo přes sto diváků. Kočí se dostalo do vedení v 54. minutě, když střelou na zadní tyč propálil brankáře Šulce opět kapitán Motyčka. Srovnání přišlo v 62. minutě, krásným lobem opět vyrovnal Adámek a zápas tak začal zase od nuly. Poté měl velkou šanci hostující Radouš, ale král střelců z minulého roku trefil míč pouze do tyče. V 82. minutě přišel zlomový okamžik celého utkání. Míč se dostal od vhozeného autu přes Motyčku až k Fantlovi, a ten za velkým vápnem nedal utaženou střelou šanci domácímu brankáři. V poslední minutě mohlo přijít vyrovnání, ale střela domácích se otřela pouze o brankovou tyč.



Ohlasy k zápasu



Kočí
Michal Blažek - Záložník: Zápas byl vyrovnaný a bylo znát, že oproti minulému utkání se vrátilo do sestavy hned několik hráčů, kteří chyběli v prvním kole, kdy schytali debakl od Chrasti. Hosté hráli pouze na své dva útočníky dlouhé nakopávané míče a těžili z vyhraných soubojů. My jsme se snažili kombinovat, ale domácí při své taktice stáli v obranném postavení ve velkém počtu na své polovině hřiště. Nám oproti prvnímu utkání chyběli čtyři hráči základní jedenáctky, a tak jsme v tomto zápase těžili ze širokého kádru. Jsme šťastný za tři body a doufáme, že příští kolo potvrdíme body doma na posvícení. Když se bude soupeř scházet, tak se jistě zvedne ze dna tabulky a bude nepříjemným soupeřem pro všechny týmy.



Sestavy


SK Tuněchody
O. Šulc [-] - D. Slezák [-] , M. Šilhánek [-] , R. Synek [-] - M. Burdych [-] , D. Douděra [-] (82. M. Kroutil [-] ) , P. Pokorný [-] , J. Prorok [-] - M. Adámek [-] (80. P. Vaško [-] ) , V. Hýl [-] - J. Bořil [-]

Kočí
P. Dostál [-] - M. Radouš [-] , M. Šára [-] (77. P. Capoušek [-] ) , D. Janko [-] (84. J. Jirásek [-] ) , Z. Fantl [-] , M. Motyčka [-] , M. Blažek [-] , J. Mrázek [-] , F. Bukač [-] , M. Dvořáček [-] , R. Fabián [-]

ŽK: 74. R. Synek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vávra Petr - HORKÝ Šimon, HORKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 8. 2023 16:25
To co nedal pan Janko, by trefil i Harry. Bohužel za mě zklamání a příště pojedu radši do Slatňan.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Tuněchodům v minulém utkání chybělo několik hráčů, tentokrát to bude u Kočí, ale i tak výhra Kočí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů