3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě vstřelené branky Berana znamenaly další tři body pro Miřetice


Branky


1. F. Sokol , 59. J. Beran , 81. J. Beran - 7. O. Pilař (p.) , 86. P. Jeníček
6

Miřetice si v prvním utkání nadělaly komplikace, protože ještě v 80. minutě byl remízový stav, ale poté Drahoš vystřelil výhru, tudíž si připsaly první tři body. Křižanovice si také připsaly první tři body, přestože vyhrály pouze 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky zaznamenaly remízový stav první půle

Do utkání vstoupili domácí velmi dobře, jelikož se hned v úvodní minutě trefil Sokol. Z rozehrávky přišel dlouhý nákop, který doputoval před bránu hostů a právě zmiňovaný Sokol se dostal k nákopu a vsítil tak úvodní branku. Poté domácí stále pokračovali v tlaku, čímž si vypracovali několik šancí, jenže ty proměněny nebyly. Neproměněné šance potrestal v 7. minutě Ondřej Pilař, který se treil z penaltového kopu, když přišel od hostů dlouhý míč za obranu, který si převzal hráč Křižanovic a v souboji byl faulován. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Beran rozhodnul dvěma góly celé utkání

Druhou půli začali domácí aktivně, poněvadž nechtěli na své půdě ztratit body. Soupeře dostávali pod tlak a z toho vyůstila druhá branka domácích. Po dlouhém vhazování se hlavou prosadil Beran. Ke konci utkání se domácí zbytečně zatáhli a čekali co soupeř udělá. Tohoto dokázali skvěle využít, kdy proměnili rychlý brejk Berana, který vstřelil druhou branku utkání. Křižanovice ke konci utkání snížily na 3:2, ale na víc už se nezmohly. Nutno podotknout, že soupeř z Křižanovic byl velmi vyrovnaným soupeřem a s takovým výkonem nejsou Miřetice spokojený.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Jsme rádi, že jsme vstřelili hned v první minutě branku, poněvadž jsme mohli hrát více v klidu. Hned na to přišla penalta, která nás opět srazila. Druhý poločas jsme vstřelili vedoucí branku, ke které jsme přidali ještě jednu a zápas byl částečně rozhodnut. Snížení na 3:2 už nic víc nezměnilo.

Křižanovice
Ondřej Pilař - Útočník: Na nenalajnovaném hřišti, kde by se napáslo stádo ovcí jsme do zápasu vstoupili naprosto příšerně a dali si v podstatě vlastní gól. Následně se hra vyrovnala. Nákop střídal nákop a při troše štěstí jsme mohli do kabin jít s vedením. Bohužel pro nás, domácí nás v druhém poločase zatlačili, k ničemu nás nepustili a sami dvakrát udeřili. Nám se podařilo zkorigovat, ale na víc jsme se nezmohli. Gratuluji domácím ke třem bodům.



Sestavy


TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - J. Beran [-] , L. Vodrážka [-] , V. Vacek [-] , J. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , F. Sokol [-] (55. L. Zdražil [-] ) , T. Polívka [-] (55. L. Doležal [-] ) , O. Polívka [-] , R. Kašpar [-] (71. M. Kopecký [-] ) , L. Zdražil [-] (55. J. Rybenský [-] )

Křižanovice
L. Matějka [-] - J. Pilař [-] , P. Kulhavý [-] , J. Musil [-] , J. Štěpán [-] - O. Prokopchuk [-] (82. J. Krčmář [-] ) , J. Faltys [-] (80. T. Rejl [-] ) , T. Stryka [-] (58. P. Jeníček [-] ) , D. Prokop [-] - J. Janeček [-] (55. M. Novák [-] ) , O. Pilař [-] -

ŽK: 69. P. Drahoš - 37. J. Musil . ČK: 68. J. Musil .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: NOVOTNÝ Jan - VÍCH Mikoláš, ŠEBEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Jaroslav Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Přestože Miřetice nepředvedly nadstandartní výkon v minulém utkání, tak Křižanovice stačit i tak nebudou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích