Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Bítovan v prvním kole potrápil rozjeté Miřetice, přesto jsou bez bodu


Branky


5

Bítovany si po dlouhé době zahrají okresní přebor a hned v prvním kole narazily na nepříjemného soupeře z Miřetic, které v minulé sezóně skončily na druhém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásná trefa z přímého kopu v podání Drahoše a vytvořený dvoubrankový náskok hostí

Do utkání šly oba týmy s tím, že chtějí vyhrát, ale jasným favoritem byli hosté. V prvních minutách dělali větší dojem na hru hosté, protože drželi míč, soupeře do ničeho nepouštěli a kontrolovali hru. Ve 26. minutě se však hosté rozhodli jít do vedení, poněvadž hostující hráči předvedli krásnou kombinaci po lajně, kde se dostali až k bráně domácích a Ondřej Polívka nepohrdnul přihrávkou pod sebe a vsítil tak první branku v utkání. Poté dal hlavní rozhodčí pokyn k pauze na doplnění tekutin. Po občerstvení byli hosté jako vyměněni, poněvadž se domácí mužstvo dostávalo více do šancí, kde se vypracovalo dvě obrovské příležitosti ke skórování, ale ty využity nebyly. Blížil se konec prvního poločasu a Miřetice zahrávaly přímý volný kop, který Drahoš krásnou střelou proměnil. Do kabin šli hosté s dvoubrankovým vedením.

Bítovany zdramatizovaly konec utkání, ale na body to nestačilo

Po poločasové pauze se hra vyrovnala a jakoby si hosté mysleli, že mají vyhráno, ale opak byl pravdou. Domácí tým v tu chvíli byl všude a dospělo to k tomu, že se dočkal v 55. a 77. minutě vyrovnání, a to zásluhou Ptáčka a Pauluse. O pár vteřin se, ale hosté dostali opět do vedení, jelikož Drahoš odebral na půli hřiště míč a všimnul si, že je domácí brankář Bejr vylezlý z branky, a tak z poloviny hřiště přehodil Bejra, který už na míč nedosáhl, a tím zařídíl Drahoš tři body pro Miřetice. Konečný stav utkání 2:3.



Ohlasy k zápasu


Bítovany
Petr Ptáček - Útočník: Prvních deset minut bylo znát, že se jedná o naše první utkání po letní pauze. Dalších dvacet minut jsme se srovnávali s vysokým tempem soupeře. S koncem poločasu se utkání vyrovnávalo a po změně stran jsme dokonce srovnali a sahali po bodu, ale zápas rozhodnul dvěma nádhernými góly hostující Drahoš.

TJ Tatran Miřetice
Petr Drahoš - Obránce: Do utkání jsme vstupovali s tím, že chceme zvítězit a začít novou sezónu třema bodama, pokud cheme útočit letos na postup. Věděli jsme, že to nebude rozhodně lehký zápas, což se také potvrdilo.



Sestavy


Bítovany
V. Bejr [-] - M. Dvořák [-] (75. J. Hrnčíř [-] ) , V. Harvánek [-] (69. V. Křičenský [-] ) , T. Paulus [-] , M. Polnický [-] , P. Ptáček [-] , V. Beneš [-] , T. Novotný [-] , P. Nevečeřal [-] , J. Paulus [-] , M. Polanský [-]

TJ Tatran Miřetice
J. Švadlenka [-] - V. Vacek [-] , J. Polívka [-] , L. Zdražil [-] (46. M. Kopecký [-] ) , P. Drahoš [-] , F. Sokol [-] (88. Z. Horník [-] ) , T. Polívka [-] , O. Polívka [-] , O. Najman [-] (61. L. Doležal [-] ) , R. Kašpar [-] , L. Zdražil [-]

ŽK: 21. V. Harvánek , 59. M. Polanský , 81. P. Ptáček - 83. J. Polívka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: VÍCH Matyáš - BAŤA Tomáš, SEDLÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra hostů

Bítovany sice postoupily, ale co se týče kvalit, tak rozhodně na Miřetice stačit nebudou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích