3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radouš dvěma krásnými trefami rozhodnul o celkovém vítězi


Branky


5

Kočí i Heřmanův Městec hrají krásný fotbal, ale přesto Kočí mělo navrch, jelikož Heřmanův Městec přijel v oslabené sestavě a bez náhradníků. Kočí v minulé jarní sezóně nehrálo to, na co jsou zvyklé, a tak to chtějí v podzimní části napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí duo útočníku poslala Kočí do dvoubrankového vedení

Do utkání vstoupily oba týmy s velkou chutí a nasazením. Prvních dvacet minut se odehrával vcelku vyrovnaný mač, ale poté přišel zlom utkání, a to díky brance Michala Šáry, který dostal domácí do vedení 1:0. Po dlouhém míči, který našel na hranici velkého vápna Lamberského, jenž míč posunul za sebe na Michala Šáru, a ten potom tváří v tvář hostujícímu brankáři nedal žádnou šanci. Po obdrženém gólu se hosté čím dál méně prosazovali, a tak otěže utkání vzali do svých rukou domácí, poněvadž po třiceti dvou minutách utkání se trefil Radouš, který tak skóroval hned v prvním utkání v novém týmu. Takový gól se jen tak nevidí, ale zásluhu na tom měl i Fabián, který právě vybojoval na pravé straně balón a naservíroval ho do středu hřiště Radoušovi, který si míč pokopnul před sebe a z dobrých dvaceti pěti metrů vymetl v rohu brány pavučiny. Dokonce první půle hráli domácí s větším klidem. První poločas ovlivnilo dvojité zranění, a to domácího kapitána Korečka a hostujícího Macha, kteří museli být vystřídáni.

Brankář Dostál obstál na jedničku a připsal si tak první čisté konto

Během pauzy oba týmy probraly potřebné taktiky a šlo se opět na věc. Začátek druhé půle se pro hosty nevyvíjel vůbec dobře, poněvadž musel být vystřídán hostující kapitán Vojtěch, a to už byl hostující tým ohodně oslaben. Toho využili domácí, kteří se nadále tlačili do obrovských šancí, ale hostující brankář Elich předvedl několik skvělých zákroků. To platilo pouze do sedmdesáté minuty, jelikož Radouš skóroval svůj druhý gól v utkání. Přímý volný kop, který si vzal na starost domácí stoper, jenž poslal míč na hranici velkého vápna, kde byl nikým nehlídaný zmiňovaný Radouš. Ten si míč zpracoval na hrudník, čímž si míč posunul do vápna a poté před ním stála jediná překážka, a to brankář Elich, který tentokrát neobstál, a tak potřetí v utkání lovil míč ze své svatyně. Dokonce utkání už oboum týmům docházely síly, přesto se může Kočí radovat z čistého konta a tří cenných bodů.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Začátek zápasu byl vyrovnaný, jak se očekávalo, ale postupem času jsme zápas převzali do svých rukou. Hosté měli slabší sestavu, kde jim extra chyběl Straka, který by nám dělal veliké problémy. Poté se hostům zranili dva důležítí hráči, a tak musel ze zápasu odstoupit. Nás podržela dobrá koncovka, a to hlavně v podání Radouše, který za nás odehrál první zápas. Výhra 3:0 je pro nás cenná a taky zasloužená. Teď už musíme hodit tento zápas za hlavu a soustředit se na ten další.

FK Jiskra Heřmanův Městec B
Tomáš Vojtěch - Obránce: Na pohled celkem vyrovnaný zápas, kdy domácí měli výbornou koncovku a nám se nedařilo. Vše ještě zhoršilo zranění dvou důležitých hráčů, a tím i oslabení jak obrany tak i zálohy.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - D. Vaníček [-] , M. Šára [-] (75. P. Křičenský [-] ) , M. Radouš [-] (85. J. Jirásek [-] ) , O. Nepovím [-] , J. Mrázek [-] , R. Lamberský [-] (63. P. Capoušek [-] ) , L. Koreček [-] (21. M. Dvořáček [-] ) , D. Janko [-] (63. P. Šára [-] ) , R. Fabián [-] , F. Bukač [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
M. Elich [-] - D. Ilko [-] , S. Mach [-] (22. O. Hovorka [-] ) , A. Jirků [-] , P. Krejčík [-] , V. Kápička [-] , A. Malínský [-] , J. Bareš [-] , T. Vojtěch [-] (49. L. Malínský [-] ) , D. Vrátil [-] , J. Čížek [-]

ŽK: 61. M. Dvořáček .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šmaha Martin st. - HEJDUK Matěj, HLOUŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Kočí má obrovské posily, což u Heřmanového Městce B říct nejde, přesto Kočí zvítězí minimálně o dva góly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích