S. Opavský 15. (vl.)
T. Daněk 48.
J. Dvořák 60. (p.)
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól Opavského pomohl k výhře Chroustovic


Branky


15. S. Opavský (vl.) , 48. T. Daněk , 60. J. Dvořák (p.) - 89. B. Příkaský
5

Slatiňany mají velice mladý tým plných běhavců, což u Chroustovic jsou spíše zkušenosti. Minulou sezónu Chroustovice zlepšily svoji hru a obranu. To Slatiňany obdržely mnoho branek a také jich moc nevstřelily.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nešťastný gól, který znamenal pro Chroustovice vedení

Utkání začalo ve velkém, kdy hosté ze Slatiňan dominovali na míči jen jejich akce postrádaly přesnost finální přihrávky. Naopak Chroustovice se opíraly o kvalitní standartní situace. Jednu takovou v 15. minutě rozehrál z pravé strany z pohledu domácích kapitán Dvořák. Ostrý centr si omylem srazil do sítě Opavský a stal se tak prvním střelcem Slatiňan i Chroustovic. Jednogólové vedení udržely Chroustovice zejména díky skvělým zákrokům obětavého Brychnáče a brankáře Pospíšila.

 

Domácí si pohlídali vedení v utkání

Do druhé půle vstoupili domácí rychlým gólem. Ten vstřelil Daněk, který v situaci jeden na jednoho překonal Teplého, 2:0. Nutno podotknout, že gólu předcházel sporný kontakt jednoho z domácích hráčů a jeho ruky. Na další branku čekali zaplněné tribuny nedlouhých dvanáct minut. Po nákopu za obranu hostí se šikovně uvolnil Dostál. Jeho nájezd však nešťastně zastavil poslední z řad Slatiňan, brankář Teplý, a tak nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop. K němu se postavil kapitán s výbornou kopací technikou Dvořák. Teplý se sice mohl přetrhnout, ale míč zapadl za háčky a vedení domácích bylo v 60. minutě již tříbrankové. Poté tempo zápasu opadlo. Až v 89. minutě využil nekoncentrovanosti domácích útočník Slatiňan a Příkaský korigoval na konečných 3:1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Nikdo nečekal lehké utkání a tak tomu i bylo. Slatiňany mají mladý a velmi perspektivní tým. Jsme rádi, že jsme v úvodu sezóny dokázali porazit Slatiňany. Ideální vstup do nového ročníku.

Spartak Slatiňany B
Václav Stryka - Útočník: Zápas to byl vyrovnaný. My hráli kombinačně, oni nakopávali a hráli účelně. Smolný vlastní gól přerušil náš tlak a poté to byla bitva. Srazil nás opět gól ze začátku druhého poločasu. Myslím si, že remízu bychom si zasloužili.



Sestavy


SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - M. Dvořák [-] (46. T. Vondráček [-] ) , T. Daněk [-] (66. P. Střasák [-] ) , J. Pekárek [-] (78. M. Doubravský [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Koreček [-] , D. Dostál [-] (72. J. Havlíček [-] ) , T. Tégl [-] (66. J. Besperát [-] ) , J. Rejman [-] , D. Besperát [-] , J. Brychnáč [-]

Spartak Slatiňany B
J. Teplý [-] - M. Vích [-] (64. V. Stryka [-] ) , P. Venzara [-] , P. Hanuš [-] , A. Sýkora [-] , O. Drahý [-] , J. Kolář [-] (64. B. Příkaský [-] ) , P. Morávek [-] (46. F. Harsa [-] ) , A. Kühr [-] (55. P. Pešek [-] ) , S. Opavský [-] , L. Slavík [-] (55. L. Rozsypal [-] )

Počet diváků: 123. Rozhodčí: Vávra Petr - TŮMA Filip, HORKÝ Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chroustovice mají skvělou přípravu na mistrovské utkání a mladý tým zdolají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích