Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři hráči Chrasti po dvou gólech, pro Tuněchody to skončilo debaklem


5

Tuněchody chtěly zapomenout na nepovedenou minulou sezónu, jenže nestalo se. To naopak Chrast, která na konci minulé sezóny rozjela skvělou formu, tak ji potvrdila i v tomto utkání, proto to dopadlo jak to dopadlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodnul o celkovém vítězi

Do zápasu vstoupili domácí velice aktivně a od začátku se tlačili do útoku. Už ve 3. minutě přešel Steklý přes dva hráče hostí a přesnou střelou zamířil k tyči, 1:0. Krátce na to se mohli domácí radovat z druhého gólu, jenže proti Gregorově střele byla tyč. Ve 21. minutě se domácí přeci jen dočkali druhého gólu, a to zásluhou Rejfka, který dostal míč krásně do běhu a z úniku zvýšil. Ještě před poločasem vstřelil Rejfek svůj druhý gól v utkání, když se jeho střela z hranice pokutového území po odrazu od hostujícího hráče dostala za záda hostujícího brankáře Bubáka. Tímto byl víceméně zápas rozhodnut.

 

Střídající dorostenec Dvořáček ukázal své kvality a řekl si o základ v příštím utkání

Ve druhé polovině zápasu se projevoval stejný stav hry, jako v té první. Hosté si nevytvořili žádnou větší příležitost, a tak domácí brankář Dostál si nemusel s ničím lámat hlavu. Gólový koncert mohl pokračovat v 57. minutě, když se z úniku trefil Cimburek. Následně přišel další únik Cimburka, čímž zvýšil stav utkání na 0:5. Ve zbytku utkání se už hosté modlili, ať je konec, poněvadž nechtěli zažít větší debakl, jenže to se nestalo. Domácí přidali další tři branky, když se podruhé v utkání trefil Steklý a poté střídající dorostenec Dvořáček, který během patnácti minut stihnul nasázet dvě branky. Utkání skončilo jasným výsledkem pro domácí 8:0. Hosté mají nad čím přemýšlet.

 



Ohlasy k zápasu


SK Chrast
Jakub Cimburek - Záložník: Celých devadesát minut bylo v naší režii. Soupeřovi, který zřejmě přijel v okleštěné sestavě jsme nedovolili ani jednu gólovou šanci. Sami jsme byli v útoku kreativní a produktivní. Dobrý vstup do sezóny, jen tak dál.




Sestavy


SK Chrast
J. Dostál [-] - M. Rejfek [-] , T. Šiba [-] (64. M. Vágner [-] ) , T. Nevole [-] , H. Steklý [-] , D. Málek [-] , V. Steklý [-] , T. Kratochvíl [-] (52. Z. Linhart [-] ) , J. Gregor [-] , M. Drahoš [-] (76. T. Rázek [-] ) , J. Cimburek [-] (70. F. Dvořáček [-] )

SK Tuněchody
P. Bubák [-] - D. Radouš [-] , J. Hudeček [-] , M. Kroutil [-] , R. Synek [-] - M. Burdych [-] , D. Douděra [-] , P. Pokorný [-] , J. Prorok [-] - M. Adámek [-] (58. M. Hlušička [-] ) , P. Vaško [-] -

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Horák Milan - ŠEPS Martin, SEDLÁK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Chrast naváže na skvělé výkony z minulé jarní části sezóny a nechá si doma tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích