5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 10:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid v Černicích propadl. Domácí mohou litovat, že podzim končí


Branky


9. O. Hlaváč , 18. D. Oncea , 47. V. Kotěšovec , 77. D. Oncea , 90. M. Novák (vl.) - 33. M. Votava
13

Expert tohoto kola nebyl daleko od pravdy, když tvrdil, že Černice neprohrají. Domácí však šli ještě dál a hosty z Rapidu obrali o všechny body. Rapid tak prohrál všechny zápasy s týmy z první čtyřky. Černice jsou před jarem v závěsu o bod za třetí příčkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Rapid mohl v případě vítezství předskočit minimalně do pozdního odpoledne vedoucí Lhotu. Proti ale byly od začátku v poslední době v dobré formě hrající Černice. Od úvodu se hrál docela svižný fotbal, který předurčoval k rychlé brance. Přesnější s míčem a důraznější byli ale domácí, hosté často chybovali, za což byli potrestáni v 9. minutě Ondřejem Hlaváčem. Pro většinu přítomných nečekaný průběh, podtrhal zanedlouhov 18. minutě Oncea, který zvyšoval na 2:0. Jiskru naděje před druhým poločasem pak přece jen vykřesali hosté z Rapidu, když pokus Votavy ze 33. minuty skončil za zády Gottwalda.

Rapid musel do druhého poločasu vstoupit lépe. Než ale hosté své pokyny ze šaten stačili přenést na hřiště, stal se pravý opak. Ve 47. minutě si totiž nepohlídali Kotěšovce a jak se později ukázalo, bylo hotovo. Hosté navázali na vlažnou první půli a nechali si v dalším průběhu vstřelit ještě dvě branky. V 77. minutě přidal svou druhou branku Oncea a těsně před závěrečným hvizdem hlavního rozhodčího poslal míč do vlastní branky hostující Novák. Hosté tak prohráli potřetí v sezoně a znovu velkým rozdílem. Domácí se naopak vyšvihli na dělenou bramborovou pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Utkání s Rapidem bylo od začátku z obou stran rychlé a kombinační. Útoky se střídaly na obou stranách. Naše mužstvo bylo důraznější. Proto jsme se ujali vedení 2:0, které jsme ale neudrželi a soupeř snížil na 2:1. Na začátku druhé půle jsme dali rychlý gól na 3:1. O osudu utkání bylo rozhodnuto. Pak jsme přidali ještě dva góly. Utkání řídil velmi přesný rozhodčí p. Lhoták. Kéž by takových rozhodčí bylo víc.

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Domácí s chutí a trestající naše chyby, my bez chuti a důrazu, se spoustou chyb, plus snad tři góly jsme Černicím nabídli sami. Gratulace soupeři, zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - J. Miletínský [-] (78. T. Cihla [-] ) , O. Marušinec [-] , D. Oncea [-] , V. Vránek [-] , K. Kuncl [-] (73. J. Hlaváč [-] ) , P. Mastný [-] , O. Hlaváč [-] , A. Luzhetskyi [-] , V. Kotěšovec [-] (60. T. Engl [-] ) , M. Müller [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Brůček [-] , O. Hirman [-] , J. Holík [-] , M. Klimeš [-] , M. Novák [-] , M. Lepič [-] , J. Řežáb [-] , M. Votava [-] , M. Čupalka [-] , P. Nový [-]

ŽK: 81. P. Mastný .
Hráči zápasu: P. Gottwald .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lhoták Luděk - HODAŇ Zbyšek, RYBINSKI Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 15:07

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:44

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip experta: remíza

Černice jsou zatím překvapením soutěže. Myslím, že s Rapidem neprohrají.

Tip: výhra hostů