0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka zvládla souboj dvou trápících se týmů, v brance domácích musel zaskakovat hráč z pole


Branky


14

Jedna ze sérií proher musela v sobotu v Hradišti skončit. Zápas o prvním gólu nakonec po vyrovnaném průběhu ovládla hostující Košutka. Domácí bojovnost i statečný výkon v bráně od jednoho ze zastupujících hráčů z pole na body nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hradiště přijela Košutka, která se podobně jako domácí tým trápí. Domácí před zápasem postihla nepříjemná zpráva a to skutečnost, že se do branky bude muset postavit hráč z pole, kvůli absenci obou brankářů. Hrálo se o hodně, ale překvapivě se nehrál žádný opatrný fotbal. I přes to byly ale dobré gólové příležitosti v prvním poločase spíše výjimkou. Většina akcí totiž končila už před hranicí šestnáctky. Další ranou bylo pro domácí nucené střídání Beránka. Naděje na plný bodový zisku tak byla po poločasovém hvizdě vzhledem k průběžnému výsledku pro oba celky otevřena.

 

 

Ve druhém poločase se přeci jen ukázala o trochu větší kvalita Košutky vzhledem k tabulkovému postavení oproti Hradišti. Hosté se také dostali do první gólové šance. Diváci na ni čekali přes hodinu hry, ale hned se z ní dočkali branky. V 65. minutě ji přesně zakončil Sirotek. Zlomový okamžik utkání dostal Košutku více do hry, z čehož chvíli po prvním gólu vytěžili i branku pojišťovací. V 75. minutě ji trefil Marian Kirilov Angelov. Hradiště se i přes neutuchající celozápasovou bojovnost neprosadilo, když hosté přečkali bez úhony i jejich pokus o závěrečný nápor.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Daniel Štěrba, trenér: Zápas s Košutkou byl vyrovnaný, bohužel máme poslední dobou problém postavit sestavu konkurenceschopnou. Kluci mají snahu i bojují, ale kvalita tam bohužel chybí. Nakonec i do brány musel hráč z pole, protože ani jeden brankář nedorazil. Už potřebujeme zimní pauzu, o které si musíme říct, jestli takhle dál pokračovat a změnit přístup úplně ke všemu. Nakonec soupeř ve druhém poločase vstřelil 2 góly a asi i zaslouženě vyhrál.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Nyní nás los zavedl na hřiště soupeře, se kterým nás pojí dlouholeté přátelské vztahy. Bohužel se sešly dva mančafty, kterým se v poslední době příliš nedaří a oba potřebovaly nutně bodovat. První poločas byl velmi vyrovnaný a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Ani jedno mužstvo si však nevybudovalo žádnou vyloženou gólovou šanci. Vše to bylo jen v takových nedotažených náznacích. Ve druhém poločase jsme se po krásné kombinaci dostali do první pořádné gólové šance a v 65. minutě se ujali vedení. Tenhle úsek hry patřil nám a za 10 minut jsme přidali další gól. Soupeř však zbraně nesložil a utkání se snažil zvrátit až do samotného konce. I s trochou štěstí jsme výsledek uhájili s čistým kontem. V dnešním zápase bych vyzdvihl našeho stopera Pavla Machta, který výborně odřídil naše zadní řady a právem je za náš tým nejlepším hráčem. Zároveň bych chtěl pochválit i výkon soupeřova brankáře, Tomáše Lapského, který byť je standardně hráč z pole, předvedl v bráně velmi slušný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
T. Lapský [-] - J. Ženíšek [-] , M. Beránek [-] , H. Vladimír [-] , O. Pytlík [-] - T. Beránek [-] (37. J. Kačena [-] ) , J. Soukup [-] , M. Blumentritt [-] , M. Furár [-] - J. Rucký [-] , J. Rada [-] -

TJ Košutka Plzeň B
L. Vicenda [-] - P. Sobotka [-] (72. M. Langmajer [-] ) , M. Trnka [-] (46. A. Kirilov [-] ) , V. Sirotek [-] , F. Bloch [-] , T. Ježek [-] , F. Koubek [-] , T. Ivankiv [-] , J. Chaloupka [-] (50. O. Sotona [-] ) , J. Pečenka [-] , P. Macht [-]

Hráči zápasu: P. Macht .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kostelník Lumír - JEŽEK Petr, NEŠPOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Nevím, jestli chodí hrát za košutecké béčko i kluci z áčka, ale jelikož hrajou v podstatě ve stejný termín, tak zkusím výhru Hradiště. Navíc hřiště v Hradišti všichni asi dobře známe :-)

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Administrátor klubu - TJ Plzeň-Litice | Plzeňský | Plzeň - Město

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:57

Tip: výhra domácích