2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Navrátilec do žlutočerného dresu rozhodl ve druhém poločase o výhře Lhoty


Branky


64. M. Paul , 90. M. Kotrch
13

Lhota se nacházela před utkáním na děleném prvním místě a Slovan se jako nováček v úvodu sezony prezentuje kvalitními výkony. Dal se tak očekávat pěkný a napínavý zápas. Branek si přítomní diváci přiliš neužili, i tak se ale bylo na co dívat. O výhře nakonec domácí hráči rozhodli ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání patřil na domácím hřišti hrající Lhotě, která si vytvořila převahu. Hosté ze Slovanu ji ale přestáli a následně hru vyrovnali. Domácí více drželi míč a hosté spoléhali hlavně na brejkové a standardní situace. Oba dva týmy si vytvořili pár příležitostí, ze kterých v největší šanci prvního poločasu hosté trefili břevno, a tak se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Druhý poločas už přešel z vyrovnané partie do převahy domácího týmu, který ukázal sílu hráčů z lavičky. Onu převahu Lhota korunovala v 64. minutě, když se trefil pěknou střelou navrátilec do žlutočerného dresu, Marek Paul. I přes hru na jednu branku měli hosté svou jednu příležitost, kterou ale nevyužili, a tak naopak přišla druhá branka domácích. V 90. minutě proměnil v gól jednu z mnoha šancí Kotrch a potvrdil tak tři body pro Lhotu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: V první půli se hrál velmi vyrovnaný zápas s pár šancemi na každé straně. Ve druhém poločase jsme po střídáních hru hodně zlepšili a oživili. Byli jsme již lepším týmem a vytvořili si dostatek šancí pro zisk 3 bodů.

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
Jiří Komínek, hráč: Utkání s favoritem soutěže jsme nezačali vůbec dobře a prvních 10 minut na nás domácí valili jeden útok za druhým. Poté jsme se dostali do hry a hrozili jsme hlavně brejky a standardními situacemi. V prvním poločase jsme nakonec měli asi ke gólu blíže my i včetně nastřeleného břevna. Ve druhém poločase to bylo na jednu bránu a domácím se podařilo vstřelit branku. Měli jsme dobrou příležitost srovnat stav někdy kolem 80. minuty, ale bohužel jsme nemířili přesně. Lhota zaslouženě vyhrála, ale s trochou štěstí jsme mohli odvézt jeden bod. Chtěl bych ještě vypíchnout trojici R v čele s Markem Kračmerem, kteří zvládli utkání na jedničku.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Riška [-] - M. Bečaver [-] (82. V. Bartovanec [-] ) , J. Brož [-] (46. F. Rohrer [-] ) , J. Langer [-] , Z. Paul [-] (63. M. Šindelka [-] ) , J. Mikeska [-] (63. M. Paul [-] ) , M. Kotrch [-] , J. Adlt [-] , L. Výškrabka [-] , M. Cink [-] (46. D. Kovalevskyi [-] ) , L. Novák [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910 B
J. Kabourek [-] - M. Nosek [-] (71. M. Chaloupka [-] ) , M. Vričan [-] (63. A. Daniel [-] ) , J. Tomášek [-] , T. Červeňák [-] , M. Kolečko [-] , M. Vojta [-] (71. D. Štec [-] ) , L. Boula [-] , A. Marochko [-] , K. Hranáč [-] (81. M. Otto [-] ) , J. Komínek [-] (63. D. Popule [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ŠPELINA Jan, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lhota tuto sezónu začala skvěle. Jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích