Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid potvrdil roli favorita, v Liticích dominoval především ve druhém poločase


Branky


3. O. Kollros - 31. P. Nový , 35. T. Křen , 65. M. Klimeš , 73. T. Křen , 80. J. Kadlec , 83. J. Kadlec , 84. J. Kadlec
13

Postavení týmů na opačných pólech tabulky potvrdilo rozložení sil na hřišti i v Liticích. Domácí se sice dostali bleskově do vedení po velké chybě hostů. Rapid pak ale výsledek do poločasu otočil a po třetí brance už na hřišti vládnul. Ve výsledku z toho bylo páté vítězství pro Rapid a naopak pátá porážka pro Litice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se letos prozatím výsledkově trápí. Nemohli proto dostat lepší dárek, než chybnou malou domů od Nového, který svou slabou přihrávkou vyslal do samostatného úniku Kolorose. Koloros jeho pobídku využil a poslal domácí ve 3. minutě do vedení. Liticím tento výsledek vyhovoval, a tak se v dalším průběhu prvního poločasu nikam nehnaly. Rapid více držel míč, ale proti dobře postavené obraně Litic se k ohrožení jejich branky moc nedostával. Zlom ale nastal ve 31. minutě, když vyrovnal hlavou z bezprostřední blízkosti Nový. Nezůstalo ale jen u vyrovnání, hosté ve 35. minutě stav skóre otočili po gólu Křena. Před poločasovou pauzou ještě mohli udeřit domácí. Dobrou příležitost ale zblokoval v posledním okamžiku obránce hostů a z následujícícho rohu zakončoval těsně nad Hanzlíček.

 

Na dostřel se domácí drželi až do 65. minuty. V ten moment, ale nechali trestuhodně volného Nového, který trefil jen brankáře. Domácí však nereagovali ani na odražený míč, který uklidil Klimeš přes přední tyč do domácí branky. Od té doby už Litice jakoby něvěřily v dobrý konec a přestaly klást odpor, čehož hosté náležitě využili. V 73. minutě se po zdánlivě přehrané akci dostal ke střele Křen, který svou střelu procedil přes ruce domácího brankáře a zvýšil na 1:4. Zbytek utkání už patřil jen jednomu hráči. V 80. minutě skončil pěkný volej Kadlece až v brance a v 83. minutě překvapil skákavou střelou z dálky brankáře znovu Kadlec. A svou slavnou čtyřminutovku okořenil v 84. minutě, když  po přetlačení obránce zakončil přesně k tyči. Skóre se tak zastavilo až na výsledku 1:7 a sudí Kračmer, tak vzhledem k výsledku a počasí citlivě ukončil utkání bez dalších větších přídavků.

 



Ohlasy k zápasu



SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Zápas s nepříjemným soupeřem, který jsme chtěli nastartovat třeba rychlou brankou, jsem hned ve třetí minutě zazdil výstavní malou domů, po které domácí útočník bez problémů zakončil brejk. Potom, na hodně tvrdém hřišti a proti velkým a urostlým hráčům Litic, to bylo spíš obléhání jejich brány. Naštěstí se nám do půle podařilo výsledek otočit a ve druhém poločase, myslím, to už byla jednoznačná záležitost. Spoustu šancí jsme ještě zazdili a několikrát vyniknul také domácí gólman. Když už se většina aktérů viděla pryč z ukrutného horka ve stínu kabin, tak neskutečně obživnul Pepa Kadlec, který čím více střízlivěl, tím byl nebezpečnější :-) a výsledkem byl jeho hattrick během pouhých 4 minut. Po komplikovanějším rozjezdu nakonec zcela zasloužené tři body pro rapidské béčko.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - J. Beneš [-] (59. M. Forman [-] ) , A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] , L. Kindl [-] , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , L. Fořt [-] , D. Blovský [-] (68. T. Turek [-] ) , J. Kanta [-] , J. Horn [-]

SK Rapid Plzeň B
J. Holík [-] - M. Bezukh [-] (72. A. Moule [-] ) , J. Kadlec [-] , T. Křen [-] , M. Kořenek [-] , M. Klimeš [-] , M. Novák [-] , D. Pešek [-] , M. Čupalka [-] (27. M. Brůček [-] ) , P. Nový [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 63. L. Kindl .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRAČMER Marek - ERET Tomáš, RYBINSKI Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Nevím hosté v jaké sestavě nastoupí, ale tipuji výhru Rapidu.

Tip: výhra hostů