Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce dotáhly v oslabení dvoubrankovou ztrátu a berou proti Černicím bod.


Branky


13

Souboj tabulkových sousedů nabídl spoustu zajímavých okamžiků. Domácí hráli více než tři čtvrtiny zápasu v početním oslabení, prohrávali o dva góly, ale i přesto ztrátu v úplném závěru dotáhli a berou bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Než se jeden z týmů dokázal v zápase prosadit, hrály už Ledce v početním oslabení. V 19. minutě se totiž provinil faulem Prachař. Jelikož se nacházel jako poslední hráč, nebylo po jeho faulu těsně před šestnáckou jiná možnost, než vytáhnout červenou kartu. Početní převahu pak Černice využili ve 33. minutě, když se prosadil Kreuzman. V 35. minutě ale hned poté sroval Tupý. Do kabin ale přeci jenom odcházeli spokojenější hosté. Ve 42. minutě vrátil Černice do vedení znovu Kreuzman.

 

 

Když ve druhém poločase zvýšil náskok hostů v 67. minutě Oncea, nezbývalo domácím nic jiného, než se i v početním oslabení vrhnout do útoku a pokusit se o těžký úkol. Naději na jeho splnění dal Ledcům v 71. minutě svou druhou brankou v zápase Tupý. V závěrečném náporu se domácí přece jenom dočkali. V 89. minutě se o hodně cenný bod vzhledem k průběhu zápasu postaral Hoffmann.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Z mého pohledu jsme dnes opět ztratili 2body. Samozřejmě, že ale bod bereme, když jsme hráli od 20 minuty v 10 po vyloučení Prachaře, který špatně vyhodnotil situaci před vápnem a nesmyslně podrazil soupeře směřujícího na bránu. 2 góly jsme hostům doslova darovali. Za stavu 1:3 jsme vše vrhli do útoku a po zásluze vyrovnali na konečných 3:3. Příště už musíme vyhrát. Hrajeme s Košutkou, která hraje na podzim ve skvělé formě a nečeká nás nic jednoduchého. Snad trefíme sestavu a vyhrajeme.




Sestavy


FK Ledce
L. Ulč [-] - V. Kabát [-] , V. Mandaus [-] , P. Kraček [-] (46. T. Havránek [-] ) , M. Prachař [-] , O. Tupý [-] , A. Pokorný [-] , L. Kraček [-] (84. P. Toptej [-] ) , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] , A. Pašek [-] (54. J. Mareš [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
P. Gottwald [-] - V. Vránek [-] (88. J. Hlaváč [-] ) , J. Kreuzman [-] (82. J. Vlk [-] ) , K. Kuncl [-] , P. Mastný [-] , J. Mastný [-] , D. Oncea [-] , T. Cihla [-] , J. Miletínský [-] , V. Motlík [-] , O. Hlaváč [-]

ŽK: 56. M. Hoffmann , 65. V. Kabát - 19. J. Mastný , 52. P. Mastný , 58. T. Cihla , 78. D. Oncea . ČK: 19. M. Prachař .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Lukáš - ŠLAJS Josef, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ledce jsou doma nepříjemné. Tipujem výhru domácích.

Tip: výhra domácích