1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union přežil závěrečný tlak a odváží ze Smíchova velice důležité body


Branky


25. D. Kalaš , 34. D. Kalaš , 88. L. Stach
10

Smíchovu ani Unionu se na začátku sezony nedaří podle představ. Na Smíchově tak měl jeden z týmů možnost špatnou formu prolomit a připsat si do tabulky první vítězství. Povedlo se to nakonec hostům, kteří přežili snahu domácích o vyrovnání a berou cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté, kteří měli o něco více šancí. Jednu z nich proměnili ve 25. minutě. Po chybě domácí obrany se ke střele dostal Stach, který ještě neuspěl, ale odražený míč dostal do téměr odkryté branky David Kalaš. Druhý gól přidali hosté ve 34. minutě. Byl to znovu David Kalaš, který využil pasu od svého bratra Petra a po přetlačení obránce nedal brankáři domácíh šanci na úspěšný zákrok.

 

Smíchov byl ale i přes dvoubrankové manko stále na dostřel, zvláště po tom, co domácí v 68. minutě potrestali chybu hostů ve středu hřiště, po které předvedl pěknou samostatnou akci i následné zakončení Mičan. Branka byla domácím odměnou za zlepšený výkon ve druhém poločase. Po kontaktní brance Smíchov ještě přidal na tempu a hosté měli plné ruce práce s odrážením útoků soupeře. Marnou snahu ale v 88. minutě utnul po rychlém brejku Stach, který s klidnou hlavou proměnil rychlý protiútok po přihrávce Popovyche. 



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Václav Duspiva, hráč: Další prohru připisujeme zejména kvůli prospaný první půli. V tý druhý jsme se zlepšili a začali konečně kombinovat, nicméně to k obratu nevedlo.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí: V prvním poločase jsme byli o něco lepší a zaslouženě se dostali do dvougólového vedení. Mohlo to být víc a měli bychom ve druhém poločase klid, ale další šance jsme nedali a po přestávce jsme pustili Smíchov do hry. Měl šance, po našich chybách vzadu snížil a posledních 15 minut jsme se modlili, aby už byl konec. Výhru jsme pak potvrdili z brejku. Hodně cenné vítězství, které jsme po nepovedeném začátku sezóny už opravdu potřebovali.



Sestavy



TJ Union Plzeň
M. Haase [-] - P. Kalaš [-] (82. O. Cajthaml [-] ) , P. Richter [-] (63. V. Dziadus [-] ) , L. Stach [-] , J. Pachner [-] , I. Popovych [-] , D. Kalaš [-] , J. Douša [-] , P. Kutný [-] , L. Holka [-] (60. Z. Chmelík [-] ) , R. Červeňák [-]

ŽK: 77. R. Červeňák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Lukáš - MIČAN Jan, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Doufám že to bude pro nás první výhra v sezóně. Výhra Unionu.