Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota si překvapivě snadno poradila s Ledci


Branky


12

Domácí v minulém ročníku patřili v soutěži k tomu nejlepšímu. Na domácím hřišti zaváhali jen dvakrát, a tak se čekalo, že v zápase budou mít navrch. Lhota ale přijela do Ledců v dobrém rozpoložení a po přesvědčivém výkonu brala všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledce byly minulý rok příjemným překvapením soutěže a svou kvalitu chtěli ukázat i v úvodním dějství prvního utkání nového ročníku. Proti byl ale soupeř ze Lhoty, který svého soupeře zaskočil svou aktivitou. Z převahy hostů vyplynuly i šance, které ale prozatím hosté neproměňovali. Domácí se příliš do hry nedostávali i proto, že hosté dobře eliminovali největší zbraně domácích, hlavně v podobě Martina Hoffmanna.

 

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu a čekání na první gól vypadalo jen jako otázka času. Přítomná přibližně stovka diváků na něj však nečekala dlouho. V 54. minutě otevřel skóre Martin Šindelka, a jak se později ukázalo, touto brankou protrhl pomyslná stavidla v brance Ledců. V 61. minutě hosté odskočili na rozdíl dvou branek po gólu předsezónní posily Danyyla Kovalevskyiho. Ten samý hráč se radoval i v 67. minutě a poslal Lhotu už do poklidného vedení o tři branky. V 72. minutě mohli hosté slavit počtvrté, po vlastní brance Jiřího Havránka. Nepovedený zápas domácích dovršil vyloučením po druhé žluté kartě Ondřej Tupý. V závěru zápasu pak ještě zkompletoval pověstného bůra v 85. minutě Josef Adlt.



Ohlasy k zápasu


FK Ledce
Lukáš Ulč, hráč: Hosté byli po všech stránkách lepší. Předčili nás v rychlosti, důrazu a nasazení a zaslouženě zvítězili. Sezona bude složitá, máme úzký kádr, který by potřeboval omladit.

TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Do zápasu jsme doslova vletěli a i přes velké množství střel a šancí byl poločasový stav stále 0:0. Ve druhém poločasu se nám rovněž podařilo na hřišti dominovat a díky tomu jsme byli odměněni 5ti góly a získali zaslouženě 3body v první zápase, kde by nám asi moc lidí nevěřilo. Poděkování patří celému týmu, lepší začátek jsme si nemohli přát.



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - A. Pašek [-] , J. Havránek [-] , V. Mandaus [-] (68. V. Kabát [-] ) , O. Tupý [-] , A. Pokorný [-] , L. Kraček [-] , M. Hoffmann [-] , J. Mentlík [-] (75. L. Rabas [-] ) , T. Fiedler [-] , J. Mareš [-] (75. K. Helma [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Čoupek [-] - J. Mikeska [-] , D. Kovalevskyi [-] (89. S. Voronko [-] ) , L. Novák [-] (86. D. Nguyen [-] ) , M. Kotrch [-] , L. Výškrabka [-] , J. Adlt [-] (86. M. Cink [-] ) , T. Diviš [-] , Z. Paul [-] , M. Šindelka [-] (60. J. Pavlíček [-] ) , J. Brož [-] (86. M. Štefan [-] )

ŽK: 60. O. Tupý - 43. M. Šindelka , 64. Z. Paul . ČK: 75. O. Tupý .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Nešpor Petr - HODINA Radek, KRÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích