Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tiché dobrý vstup do utkání nestačil. Bystřice po pauze otočila a v předposledním utkání podzimu bere tři body.


Branky


11

Sobotní utkání bylo soubojem dvou ambiciozních týmů. Zatímco domácí do utkání nastoupili v plné sestavě, hostující trenér Kula se rozhodl pošetřit oporu tichavského týmů brankáře Pikulíka. Utkání sledovalo 137 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha domácí nezaskočila

Bystřičtí do utkání vstoupili aktivně. Hned ve druhé minutě odcentroval z levé strany Králíček. Následně jeho přihrávku prodloužil do pokutového území Kantor a tichavský brankář měl co dělat, aby míč vyrazil na rohový kop. Srněnského skvělý zákrok hosty nabudil. O minutu později rozjeli akci ve středu hřiště přes Štěpána Svobodu. Svoboda následně uvolnil Ondřeje Švrčka, který akci zakončil střelou pod padajícího Galusika - 0:1. Domácí zažili vlažnou sprchu. Jejich úvodní aktivita ale neopadla. Šance Badury a Barona ještě mezi třemi tyčemi neskončili, v 19. minutě se ovšem bystřičtí diváci už dočkali. Nepovedený výkop zachytil ve středu hřiště Kantor a míč okamžitě přihrál Badurovi. Ten si všiml nabíhajícího Adama Zabystrzana, který Srněnského překonal střelou ke vzdálenější tyči - 1:1. Do konce poločasu byla k vidění spíše soubojová hra ve středu hřiště. Do šaten se šlo za vyrovnaného stavu. 

Střídání se Černekovi povedla

Do druhé poločasu si domácí trenér Černek připravil jedno střídání. Místo Opluštila šel na hřiště Stroka. Tato změna se ukázala jako velice prozíravá. V 53. minutě domácí překonali dvěmi kolmými přihrávkami 80 % hřiště. Na konci této akce se znovu ocitl Zabystrzan, který míč ještě posunul na dorážejícího Nikolase Stroku - 2:1. Hosté měli možnost téměř okamžitě srovnat. Jenomže jejich snahu na zadní tyči se povedlo zablokovat Maroszovi, další dorážku poté vykopl z branky Králíček. V 59. minutě předvedl Radim Badura krásnou fintu před hostující šestnáctkou, kterou si narazil míč s Kantorem. Ten mu vrátil a bystřický útočník už měl před Srněnským poměrně snadnou práci - 3:1. V následujících minutách domácí přímo zásobovali Srněnského sérií ostrých ran. Ani jedna ale v síťi neskončila. To se povedlo až v 75. minutě. Nikolas Stroka vyslal po několika soubojích do šance Davida Králíčka, který se ani tentokrát nemýlil - 4:1. Utkání se už pak jen dohrávalo v poklidném tempu.



Ohlasy k zápasu



SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Věřili jsme, že bychom mohli favorita překvapit. Zkusili jsme jiné rozestavení, nějaké přesuny sestavou. Podali jsme bojovný a dobrý výkon, ale domácí ukázali, že mají na každém postu kvalitu. Některé góly jsme jim sice hodně usnadnili, ale na druhou stranu oni pár vyložených situací zahodili, nebo je vychytal Srněnský. Výsledek asi odpovídá tomu, co zápas nabídl.



Sestavy


TJ Bystřice
J. Galusík [-] - R. Badura [-] (81. A. Liberda [-] ) , F. Buryan [-] , D. Marosz [-] (89. Š. Krátký [-] ) , A. Zabystrzan [-] , L. Baron [-] (81. B. Gajdzica [-] ) , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-] , J. Opluštil [-] (46. N. Sroka [-] ) , I. Martinčík [-]

SK Tichá
M. Srněnský [-] - O. Balcárek [-] , L. Jiřík [-] (68. L. Lindovský [-] ) , L. Kunčík [-] , Š. Svoboda [-] (80. A. Čuport [-] ) , O. Švrček [-] (81. P. Bartoš [-] ) , M. Tománek [-] , D. Fajčák [-] , T. Kocián [-] , R. Švrček [-] , D. Kocián [-]

ŽK: 36. F. Buryan , 40. D. Zoubek , 55. I. Martinčík - 20. D. Kocián , 26. Š. Svoboda , 32. O. Švrček .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: JANTOŠ Pavol - DYTKO Gustav, BOLEC Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:23

Tip: výhra domácích