1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Bratři Sochové rozhodli. Kopřivničtí v Petřvaldě předvedli brejky s rychlostí Zátopka!


Branky


34. O. Kostka - 10. T. Socha , 16. M. Socha , 84. T. Socha
12

V sobotu odpoledne přijel na HEPO entusiastický nováček z Kopřivnice. Ten se ve své premiérovém ročníku v I.A třídě nebojí bojovat o přední příčky tabulky, což ostatně kopřivničtí názorně předvedli i v uplynulém kole se Smilovicemi (3:0). Petřvald tak růžovou premiéru nezažívá. Před utkáním se Hepo nacházelo na dvanácté příčce tabulky a navíc s nelichotivým skóre 15:31. Předvádí ale sympatický ofenzivní fotbal, což chtělo o víkendu ocenit svou návštěvou 80 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny hostům uštědřil Kostka

Do utkání vstoupili lépe hosté. Hned po třech minutách se po křídle efektně protáhl Varga a předložil přihrávku do gólové šance Tomáši Sochovi, ten ale při zakončení nesrovnal nohy a mířil pouze do rukavic připraveného Janči. V 10. minutě už ale byla situace jiná. Centr z pravé strany Tomáš Socha skvěle uklidil do protipohybu petřvaldského brankáře - 0:1. O dvě minuty později zakončoval samostatnou akci bratří Sochů Marek, ale připravený Janča skvělým zákrokem míč vyrazil. Domácí byli nebezpeční především ze standartních situací, které kopali přímo na malé vápna. S jejich pokusy si ale Morys většinou dokázal poradit. V 16. minutě přišli domácí u autového vhazování u soupeřovy šestnáctky o míč, čímž nastartovali brejk Tomáše Sochy. Ten ještě míč posunul na bratra Marka Sochu, který při svém únik položil nejen Knora, ale také brankáře Janču. Úklid do prázdné brány už byla jednoduchá záležitost - 0:2. Petřvaldští se dál snažili Moryse ohrozit po rozích, marně. Až situace z 34. minuty se ujala. Bílý našel krásným pasem na obranu nabíhajícího Barčáka, který se snažil naslepo posunout před bránu. Morys jeho centr vyrazil jen před sebe, kde stál nikým nehlídaný Ondřej Kostka - 1:2. Do šaten se tak šlo za jednobrankového náskoku pro kopřivnické.

Socha skvělým sólem rozhodl

Poločasová přestávka přinesla jedno střídání. Trenér hostí Macíček poslal místo Babince do hry rychlého Ermise. Po přestávce se do tlaku dostali domácí. Ve 47. minutě se z tlaku obránců na levé straně hezky vymotal Kostka a na bránu vyslal skákavou střelu, se kterou si ale Morys poradil. Kopřivničtí spoléhali především na rychlé brejkové hráče, kteří se často dostávali do úniků na Janču, které ale petřvaldský brankář stačil krýt. To platilo dlouho, konkrétně do 84. minuty. Knor ve středu hřiště při rozehrávce nepokryl míč, čímž jej nabídl Horákovi, ten přihrál Vargovi, který vyslal pas na pravou stranu na Tomáše Sochu. Kopřivnický střelec nejdříve zasekávačkou oklamal Bučka, pak si poradil i Jančou a nakonec i se situaci zachraňující Knor a doslova tak dovezl míč na kopačce až do sítě - 1:3. Kopřivničtí si už závěrečné minuty pohlídali a z Petřvaldu tak odjíždějí se třemi body.

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@malyfotbalostrava2481



Ohlasy k zápasu



FC Kopřivnice
Pavel Macíček, trenér: Opět jsme zopakovali soustředěný vstup do utkání, když se už v desáté minutě prosadil gólově Tomáš Socha a vzápětí, o šest minut později svou samostatnou akci s přehledem zakončil Marek Socha. Po našem rychlém vedení se domácí začali tlačit do větší aktivity a zvláště při zahrávání rohových kopů byli i nebezpeční. My jsme zase několik svých šancí neproměnili. Asi deset minut před koncem první půle se nám nepodařilo dostatečně pokrýt dorážku po centru domácích a ti tak snížili na 1 : 2. Po přestávce se dal očekávat větší tlak domácích se snahou o vyrovnání. Ten přišel, ale dokázali jsme jej eliminovat a navíc jsme i my si vytvářeli šance a byli nebezpeční. V 84. minutě tak po své střele a zákroku gólmana svým důrazem dostal míč do sítě Tomáš Socha a stanovil tak konečný výsledek utkání na 1 : 3. Zasloužené vítězství a tři body z venku - pochvala pro celý tým za bojovnost, přístup a nasazení. (zdroj: www.fckoprivnice.cz)



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - J. Uher [-] , D. Knor [-] (87. V. Šmatelka [-] ) , T. Budina [-] (62. J. Sklepek [-] ) , P. Bílý [-] , V. Zajíček [-] (53. M. Sobek [-] ) , L. Barčák [-] , O. Kostka [-] , J. Sztymon [-] (87. V. Schack [-] ) , F. Marek [-] , J. Krpec [-]

FC Kopřivnice
F. Morys [-] - M. Socha [-] (73. V. Hlaváč [-] ) , P. Horák [-] , J. Kocián [-] , T. Socha [-] (89. T. Gazda [-] ) , P. Vrba [-] , J. Tkáč [-] (81. P. Keller [-] ) , P. Babinec [-] (46. J. Ermis [-] ) , D. Varga [-] , D. Strnadel [-] , P. Buček [-]

ŽK: 54. J. Uher - 72. M. Socha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MATULA Sebastián - SEIDLER David, KIŠKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 15:19
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 22:34

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 07:50

Tip: remíza