O. Ullmann 48. (p.)
1:1
(1:1)
21. P. Hubr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:15

15.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim si se Spartou ve šlágru kola body rozdělily - FOTO


Branky


48. O. Ullmann (p.) - 21. P. Hubr
6

Do Kuřimi zavítá třetí Sparta Brno. Poslední vzájemné zápasy dopadly lépe pro fotbalisty Kuřimi, když na jaře dokonal skvělý obrat Dabó, na podzim si pak doma připsali Kuřimáci tři body za výhru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z vyrovnaného úvodu zápasu mohli více vytěžit naši fotbalisté. Petříka v první šanci zápasu s velkou dávkou štěstí vychytal Bílý. Naopak hosté byli hned na poprvé úspěšní, rychlý protiútok zakončil Hubr, 0:1. Závěr poločasu byl dost emotivní. Nejprve zůstal bez povšimnutí zákrok na Davida Petříka v pokutovém území hostů, v zápětí to však opět vřelo v hostujícím vápně. Po centru do vápna zakončoval v souboji střídající Dabó, ale z bezprostřední blízkosti minul. Pan rozhodčí však v daném souboji našel faul a nařídil pokutový kop. Ten bez problému proměnil Ullmann a přidal svou 12. trefu sezóny!

Vstup do druhé půle patřil domácím borcům, ale žádná z šancí se neujala. Okolo 70. minuty se začal zapas dosti kouskovat a hra se na obtížném terénu zjednodušila, jak jen to bylo možné. Vyhrát mohli oba týmy, ten domácí zachránil deset minut před koncem světovým zákrokem Mira Lošťák. V Kuřimi se tak urodila zasloužená remíza a naši fotbalisté tak přezimují na čele KP JmKFS!

Report: FC Kuřim



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Po Boskovicích jsme odehráli další těžké utkání, které svou úrovní převyšovalo běžný zápas KP. Sparta má hodně zkušených hráčů, kteří ještě nedávno hráli vyšší soutěže a jejich výkonnost v takových utkáních roste. Sparta pro nás byla více než vyrovnaným soupeřem. Až na konec prvního a začátek druhého poločasu nás nepustila do naší kombinační hry. Přehrávala nás ve středové řadě a díky tomu si vytvořila po zbytek utkání menší převahu. Remíza je asi spravedlivá pro oba týmy, ale ke konci utkání nás 2x podržel Lošťák.

FC Sparta Brno
Ondřej Zavadil (asistent trenéra): Zápas se nám hodnotí poněkud rozporuplně. Chtěli jsme zápas zvládnout s vítězným koncem, nicméně si odvážíme bod za remízu 1:1. Ujali jsme se vedení v zápase po hezké akci Patrika Hubra. Následně jsme inkasovali z našeho pohledu z penalty, která němala být odpískaná, na čemž jsme se shodli i s domacími. Domácí Kuřim se sice snažil být dominantnější na míči, což mu v některých částech zápasu i vycházelo avšak nebezpečnější a blíže k rozhodnutí zápasu jsme byli my. Měli jsme několik vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili. Klukům patří pochvala za předvedený výkon, přeci jen vezeme bod od prvního celku tabulky



Sestavy


FC Kuřim
M. Lošťák [-] - I. Kostrůnek [-] , J. Pluháček [-] , V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] , O. Ullmann [-] (61. O. Veselý [-] ) , J. Motyčka [-] (38. A. Dabó [-] ) , D. Koreň [-] , L. Šťastný [-] (61. P. Musil [-] ) , P. Halouzka [-] (82. J. Obůrka [-] ) , D. Petřík [-]

FC Sparta Brno
R. Bílý [-] - J. Černý [-] , J. Krejčíř [-] , P. Drbal [-] , R. Janderka [-] , T. Selinger [-] , J. Stehlík [-] , O. Makiš [-] , P. Hubr [-] (46. J. Pojsl [-] ) , T. Košut [-] (67. V. Popovych [-] ) , L. Krejčí [-]

ŽK: 26. I. Kostrůnek , 37. D. Petřík , 39. J. Motyčka , 47. J. Obůrka - 11. J. Černý , 48. P. Drbal , 66. J. Pojsl , 77. J. Krejčíř .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURGR Štěpán - STEJSKAL David, ZÁLESKÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:38
Petr Florián

Expert: Martin Urbánek
Tip experta: výhra hostů

Souboj těžkých vah, gólů moc nepadne. Kuřimi trošku dochází dech a Sparta naopak dohání své ztráty ze začátku podzimu. 80. minuta Tomáš Selinger levou nohou - 0:1.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 19:58

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích