1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát a Boskovice berou bod za remízu 1:1 - FOTO


Branky


6

Šlágr tohoto kola byl jednoznačně souboj sousedů v tabulce, Kunštát po dvou porážkách v řadě není v úplně optimálním rozpoložení. Naopak hosté povzbuzeni dvěma výhrami v řadě se opět dotahují na špici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Zápas jsme začali aktivně, a hned v první minutě běžel Pokorný ze strany sám na brankáře, ve vápně našel ještě lépe postaveného Staru, ten však vyloženou šanci nezužitkoval. Ve 13. minutě našel Stříž ze středu hřiště na straně volného Staru, jeho střela pouze orazítkovala tyč. Ve 20. minutě se po rohovém kopu dostal Fadrný ke střele, která letěla pouhých pár centimetrů vedle tyče. Aby toho nebylo málo, ve 33. minutě se míč odrazil za obranu Kunštátu k volnému Starovi, jenže jeho střelu dokázal obránce zblokovat a následnou hlavičku Pokorného chytil brankář Loukota. Do první šance se dostal Kunštát ve 38. minutě, Macko našel ve vápně volného Baňu, ten zakončil mimo tři tyče.

Ve druhé půli se hra vyrovnala. První šanci měl na noze Stříž, jeho pokus zlikvidoval Loukota. Hráči Kunštátu si začali taktéž vypracovávat šance, jenže v zakončení byli často nepřesní. V 70. minutě zahodili domácí vyloženou šanci, když Videman nedokázal trefit odkrytou bránu. V 73. minutě se poprvé měnilo skóre, Novák vybojoval míč, nahrál Hlaváčkovi, a ten následně našel na zadní tyči volného Pokorného, který doklepl míč do sítě - 0:1. V 77. minutě se objevil po nahrávce Pokorného ve vápně Hlaváček, jenže nedokázal zvolit ideální finální nahrávku. Kunštát v posledních minutách držel míč na svých kopačkách, do žádné šance se však nedostal. Už se zdálo, že si Boskovice dokráčí pro první 3 body z venku v této sezóně… V 93. minutě však bylo všechno jinak. V posledních vteřinách utkání dostali domácí příležitost rohového kopu, Hanák si naskočil na roh a hlavou v poslední vteřině zápasu srovnal - 1:1. A byla to poslední akce, která se v zápase odehrála, protože ihned po rozehrávce hlavní rozhodčí ukončil utkání. Naše A mužstvo v zápase neproměnilo několik vyložených šancí a Kunštát dokázal v poslední vteřině z rohového kopu srovnat na 1:1. Další utkání odehraje naše A mužstvo již v pátek 13.10.2023 od 18:30 proti týmu z Mutěnic.

Report: FC Boskovice - Letovice


Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (FK Kunštát): Hosté mají zautomatizované vysunutí dlouhou přihrávkou ze středu do krajových útočníků, zde mají hráčskou kvalitu a rychlost. V prvním poločase jsme Boskovice-Letovice pustili z těchto situací do dvou příležitostí. Plus se dostali k odraženému míči po standardní situaci. Všechny tyto slibné možnosti hostů jsme za přispění výborně chytajícího našeho brankáře Iva Loukoty ustáli. Druhý poločas jsme byli aktivnějším týmem. Za nerozhodného stavu jsme neproměnili vyloženou šanci. Paradoxně jsme po velmi dobré pětadvacetiminutové pasáži inkasovali gól my. Vyrovnání přišlo v nastaveném čase z poslední akce zápasu. Rohový kop posadil Tom Bělehrádek přesně na hlavu Daliborovi Hanákovi. Naše kluky dnes musím pochválit. Snažili jsme se hrát aktivní fotbal s vysoko postavenou obrannou řadou a to bylo náročné proti soupeři, který má brejkové typy fotbalistů. Měli jsme tam spoustu získaných míčů v zajímavých prostorech. Zahrávali jsme hodně rohových kopů. Hru nám v závěru oživili střídající hráči, kteří přišli na hřiště správně namotivovaní. Po tom, jak herně probíhal druhý poločas, naše vyrovnání z poslední akce utkání bylo zasloužené.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Věděli jsme, že nás v Kunštátě nečeká nic jednoduchého, ale chtěli jsme zase naplno bodovat a poprvé venku vyhrát. První poločas jsme měli 3-4 velké šance a trefili jsme tyčku. Druhý poločas se dlouho nic nedělo ani na jedné straně. Z ojedinělé akce zahrozí Kunštát, ale svoji jedinou velkou šanci v zápase neproměnili. Hned za dvě minuty jsme získali míč na útočné polovině a vstřelili jsme v 70. minutě gól na 0:1 . Až do konce zápasu nic nenasvědčovalo tomu, že bysme zápas měli ztratit, protože jsme měli zápas pod kontrolou. Pak přišla poslední minuta a roh domácích, kdy byly téměř všichni hráči včetně brankářů ve vapně. Bohužel jsme ten roh neubránili a dostali jsme hlavou gól na 1:1. Bylo to takové ,,deja vu,, z Bosonoh, kdy se nám stalo prakticky to stejné. Jsme zklamání, ale nedá se nic dělat bod bereme a nachystáme se na zápas s Mutěnicemi, který chceme znovu zvladnout za 3 body.



Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] (77. T. Gracias [-] ) , D. Macko [-] (87. J. Konečný [-] ) , M. Janíček [-] , M. Zlatníček [-] (77. V. Boček [-] ) , F. Adamec [-] (77. J. Havlík [-] ) , J. Baňa [-] (54. T. Videman [-] ) , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - J. Odehnal [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Pokorný [-] , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , R. Hlaváček [-] , L. Marek [-] , M. Stříž [-] , R. Klepáček [-] , V. Cichra [-] , J. Stara [-] (89. D. Sychra [-] )

ŽK: 27. D. Hanák - 10. V. Cichra , 32. J. Odehnal .
Počet diváků: 351. Rozhodčí: Kučera Josef - JÜNGER Erik, KRON Dávid.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Patrik Hron
Tip experta: remíza

Opět, může být dobrý vyrovnaný fotbal.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů