3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2023 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy si poradily se Strážovem, utkání rozhodly už v prvním poločase


Branky


14

Klatovy zvítězily ve 13. kole nad Strážovem 3-1. Domácí rozhodli o svém vítězství již v prvním poločase, kdy se trefili do sítě soupeře třikrát. Hostující tým snížil v 52. minutě brankou Hryhoraka, ale na zdramatizování zápasu už to nestačilo. Domácí se posunuli na osmou pozici, hosté půjdou do jarních bojů z jedenáctého místa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili třikrát

Klatovy začaly zápas aktivně, byly více na balónu a soupeře přehrávaly přesnou a rychlou kombinací. Hosté hráli bez důrazu, což se jim vymstilo v 11. minutě, kdy přesným zakončením otevřel skóre Cupl. Ve 29. minutě bylo pro Strážov ještě hůř, jelikož další zaváhání využil domácí Mareš a zvýšil na 2-0. V dalších minutách se hosté začali více tlačit do zakončení a během několika minut si vypracovali tři dobré příležitosti, které ale ke své smůle v gól nepřetavili. Naopak domácí prokázali velkou efektivitu a ve 33. minutě upravil skóre na 3-0 Pretzelmayer. I když měl Strážov v konečném součtu stejně šancí jako soupeř, tak po 45 minutách se šlo do kabin za tříbrankového vedení domácího týmu.

Strážovu se povedlo snížit, ale na body to bylo málo

Po přestávce se hra vyrovnala. Strážov vstoupil do druhého poločasu jak nejlépe mohl a v 52. minutě využil nepřesné rozehrávky domácího týmu Hryhorak, který vzápětí snížil na 3-1. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou. Domácí celkem snadno pronikali do otevřené defenzivy soupeře, ale jejich zakončení nebylo přesné. Hosté si rovněž vytvořili několik dalších zajímavých příležitostí, ovšem ani jim se ve finální fázi nedařilo. Klatovy ještě do hry poslaly několik čerstvých náhradníků a v poklidu si dokráčely k pátému vítězství v letošní sezóně. Domácí zakončili první půlku sezóny na osmém místě, kdežto hosté půjdou do jarních bojů z jedenácté pozice.  



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že buď přezimujeme na sestupových příčkách nebo se posuneme do středu tabulky. První poločas byl z naší strany kvalitní a podařilo se nám vsítit tři branky. Soupeře jsme do žádných větších šancí nepustili. Do druhého poločasu jsme ale dobře nevstoupili a po necelých 10 minutách hosté po naší chybě snížili na 3:1. Poté byl zápas zbytečně hektický a nehrál se příliš hezký fotbal. Výsledek jsme si nicméně pohlídali. Díky patří klukům z dorostu a také Martinovi Jandovi, že si přišli zahrát a i díky nim máme na závěr podzimu 3 body doma.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Do posledního zápasu podzimní části jsme šli v lehce kombinované sestavě oproti předchozím zápasům, zatímco soupeř využil doplnění z ostatních týmů, které už ukončily svou sezónu. Domácí byli v prvním poločase více na míči, kombinovali a vzhledem k naší nedůslednosti před a uvnitř pokutového území se dostali do tříbrankového vedení. My jsme měli v podstatě stejný počet nebezpečných šancí, ale nedokázali jsme je proměnit. Ve druhém poločase se nám částečně podařilo vyrovnat hru, obzvláště po brance Ivana Hryhoraka, který využil dobrého napadání a potrestal chybu v domácí rozehrávce. Bohužel z dalších šancí jsme se již nedokázali prosadit a utkání tak zdramatizovat. Ani domácí nevyužili své příležitosti do otevřené obrany, takže utkání skončilo výsledkem 1:3 z našeho pohledu. Kluky je třeba pochválit za bojovný výkon, jen nás může mrzet ztracená efektivita v zakončení z předchozích zápasů.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] (57. J. Kortán [-] ) , L. Šlechta [-] (57. Z. Kotáb [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , P. Cupl [-] , M. Janda [-] , L. Urs [-] , M. Novosád [-] (76. Z. Cibulka [-] ) , M. Barborka [-] , J. Šťastný [-] , J. Kolerus [-] (67. J. Pitel [-] )

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Papoušek [-] (81. L. Mayer [-] ) - I. Hryhorak [-] - J. Franc [-] , J. Vališ [-] , L. Soušek [-] , J. Kalivoda [-] (63. D. Bouberle [-] ) , T. Červený [-] , L. Kalivoda [-] , A. Bouberle [-] , M. Chaluš [-]

ŽK: 39. J. Šťastný , 87. J. Pitel , 90. L. Urs - 46. L. Kalivoda .
Hráči zápasu: M. Novosád , M. Janda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MUKNŠNÁBL Filip - STACH Vladislav, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 09:53
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Klatovy přehrají soupeře kombinačním fotbalem a doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích