3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek zakončil podzimní část sezóny vítězstvím nad Spáleným Poříčím


Branky


14

Hrádek porazil v posledním kole Spálené Poříčí 3-0. Domácí výrazně zlepšili v posledních týdnech výkony a nakonec přezimují na deváté pozici. Hosté si v první půlce premiérové sezóny v B. třídě vedli velmi dobře a po 13 kolech okupují šesté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brabec otevřel skóre

Již ve 2. minutě mohli hosté jít do vedení, ale Hrádek zachránil proti zakončujícímu útočníkovi skvělým zákrokem brankář Ryba. O dvě minuty později Spálené Poříčí znovu zahrozilo, na konci rychlé a přesné týmové kombinace stál Šlejska, který ovšem v samostatném úniku na gólmana nevyzrál. V 10. minutě se poprvé ozval Hrádek, trestný kop nejdříve zlikvidoval hostující Varga, odražený balón se poté dostal k jednomu z domácích hráčů, jenž ve vyložené pozici poslal míč přímo doprostřed branky, kde byl opět připraven Varga. Ten měl za okamžik ještě další práci, když zasáhl proti střele ze 17 metrů. V 18. minutě domácí neproměnili další vyloženou šanci a vzápětí je hosté napodobili. J. Byron postupoval sám na gólmana, obrovskou šanci však nevyužil. Ve 26. minutě Hrádek udeřil, na centr z levé strany se do vzduchu nejvýše vyšponoval Brabec a hlavičkou do protisměru brankáře poslal domácí do vedení - 1:0. První poločas se dohrával na těžkém terénu, který nahrával spíše soubojovému fotbalu než nějaké pohledné technické finese. Hrádek několikrát nepříjemně přitvrdil a nutno dodat, že pár jeho zákroků bylo na hranici pravidel. 

Hrádek přidal další dvě branky

V druhém poločas už byl jasně lepším týmem Hrádek. Hned ve 47. minutě se domácí útočník dostal do dobré příležitosti, ale jeho střelu zastavil Varga špičkou nohy. V 54. minutě se hostující brankář znovu činil, když zlikvidoval samostatný únik jednoho z domácích hráčů. V 57. minutě se do další šance dostal aktivní Brabec, jeho hlavička však tentokrát mířila o kousek vedle. V 67. minutě se v dobré pozici objevil znovu Brabec a přesnou střelou na přední tyč upravil skóre na 2-0. V 73. minutě měli domácí k dispozici standardní situaci téměř z poloviny hřiště, trajektorii balónu trochu podcenil Varga, odražený balón si posléze našel Jiřina, jenž pokusem z 12 metrů trefil odkrytou branku - 3:0. V 78. minutě Hrádek mohl zvýšit na 4-0, ale další vyloženou šanci neproměnil. Domácí vyhráli ve 13. kole nad Spáleným Poříčím 3-0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Zápas se nedá hodnotit jinak než kladně. Konečně jsme nastoupili skoro v plné sestavě a hned to bylo znát. Nutno ale přiznat, že prvních 15 minut byli hosté jednoznačně lepší a měli několik nebezpečných závarů v našem vápně. Postupem času jsme ale přebírali otěže zápasu a zaslouženě to dotáhli do vítězného konce. Pro nás hrozně důležité tři body do vyrovnané tabulky. Pokud přes zimu dobře potrénujeme, nemám o nás v jarní části soutěže žádné pochybnosti a v tabulce se budeme posouvat směrem dopředu.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: V prvních 20 minutách bylo hřiště ještě v dobrém stavu a my jsme byli výrazně lepší než soupeř. Vytvořili jsme si několik dobrých šancí ke skórování, ale bohužel jsme je neproměnili. Poté už se na terénu nedal moc hrát fotbal, s čímž se popasovali lépe domácí, kteří přidali na důrazu (někdy až zbytečně moc) a začali nás přehrávat. Z první vážnější akce se Hrádek prosadil a poločas tedy skončil jednobrankovým náskokem soupeře. Po přestávce už jsme směrem dopředu nepředvedli téměř nic a domácí si došli pro zasloužené vítězství. Nicméně i tak bych chtěl dodat, že některé zákroky soupeře byly hodně za hranou a přímo volaly po karetním trestu. Zdraví by mělo být určitě na prvním místě a my jsme nakonec rádi, že jsme ze zápasu odešli bez zranění.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - J. Skála [-] , Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] , M. Jiřina [-] (79. V. Skála [-] ) , J. Kutil [-] (74. F. Mareš [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , Š. Gajdečka [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , S. Hefert [-] , V. Fiala [-] , V. Novotný [-] (81. V. Janoušek [-] ) - M. Krňoul [-] (74. J. Kolář [-] ) , J. Karas [-] (74. M. Ferenc [-] ) , T. Vaidiš [-] (81. K. Bláha [-] ) , P. Byron [-] - R. Šlejska [-] , J. Byron [-]

ŽK: 6. J. Brabec , 30. J. Skála , 35. M. Jiřina , 51. J. Sekyra - 57. J. Tupý , 71. J. Byron , 72. P. Byron .
Hráči zápasu: J. Brabec .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PAUR Roman - KOLÁŘ Miroslav (N), POSPÍŠIL Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 09:53
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: remíza

Spálené Poříčí je asi nejsympatičtější tým v soutěži, na hřišti Hrádku to ale bude mít těžké.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích