0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslím, že kdyby se hrálo ještě teď, tak by Chanovice stejně gól nedaly, hodnotil překvapivou výhru plzenecký Pata


Branky


14

Chanovice prohrály ve 13. kole se Starým Plzencem 0-2. Domácí měli po celé utkání herní převahu a vytvořili si velké množství vyložených šancí, na straně hostů však předvedl fantastický výkon brankář Parlásek, který svůj tým několikrát bravurně podržel a nakonec si připsal čisté konto. Hosté po brankách P. Brejchy a Menšíka zvítězili počtvrté v sezóně a podzim zakončili na dvanácté pozici, domácí jsou na čtvrtém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Chanovic, výborný výkon brankáře Parláska

Starý Plzenec šel do utkání s jedním hráčem na střídání, což určitě nevylepšilo předzápasové vyhlídky na pozitivní konečný výsledek. Chanovice byly od prvních minut aktivní, poměrně snadno se dostávaly šancí, ale v koncovce spálily prakticky vše, co se dalo. Domácí fotbalisté se ocitli hned v několika samostatných nájezdech na brankáře, ale hostující Parlásek v bráně čaroval. Už tak oslabení hosté zažili ve 37. minutě další nepříjemný moment. Z důvodu zranění musel střídat V. Brejcha a místo na něj nastoupil Hodek. Chanovice však pokračovaly v koncertu neproměňování šancí a do konce prvního poločasu se jim nepodařilo vstřelit branku.

Domácí dál pálili šance, P. Brejcha s Menšíkem rozhodli o vítězství Starého Plzence

Po přestávce týmy navázaly na výkon z prvního poločasu. Domácí měli blíže ke gólu, ale jejich nemohoucnost v zakončení pokračovala. Když už domácí hráči svými pokusy výborného brankáře překonali, tak střely mířily o kousek vedle. Starý Plzenec nakonec vytěžil z minima šancí maximum. V 73. minutě si P. Brejcha všiml vysunutého gólmana a krásným lobem ze 40 metrů poslal svůj tým do vedení. Chanovicím nezbylo nic jiného než hru otevřít, což ve zbytku zápasu přineslo další šance na straně hostů. Domácí ještě zareagovali prostřídáním několika hráčů, ale vytoužená branka stále nepřicházela. Naopak v 93. minutě se odhodlal ke střele hostující Menšík a jeho pumelice zapadla přesně k tyči - 0:2. Chanovice překvapivě prohrály ve 13. kole se Starým Plzencem 0-2. Domácí zakončili podzimní část sezóny na čtvrtém místě, zatímco hosté stráví zimní přestávku na dvanácté pozici. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: Kdybychom po první půli vyhrávali o 4-5 gólů, tak by se vůbec nikdo nemohl divit. My jsme ovšem šance pálili jak na běžícím páse a do šaten se šlo bez branek. Po přestávce byla situace hodně podobná, vypracovali jsme si ještě více brankových příležitostí, ale soupeře znovu fantasticky podržel gólman. Když už jsme ho překonali, tak naše pokusy mířily vedle. Starý Plzenec vytěžil z minima maximum a v 73. minutě jsme dostali gól ze 40 metrů, kdy hostující hráč přeloboval našeho brankáře. Následně jsme hru otevřeli, nicméně ani to k ničemu nevedlo a hosté v nastavení ještě zvýšili náskok.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Na poslední zápas podzimu jsme jeli opět jen s jedním hráčem na střídání, a to jsme ještě čekali až dohrají 2 dorostenci, abychom to dali dohromady. Proto jsme přijeli do Chanovic až 15 minut před zápasem. Domácí si vytvořili pár velmi dobrých šancí, které všechny polapil fantastický J. Parlásek, a když už byl překonán, tak to šlo vedle. Myslím, že kdyby se hrálo ještě teď, tak by Chanovice stejně gól nedaly. A tak jim to musel ukázat P. Brejcha, který se trefil z půlky hřiště a na konečných 2-0 uzavřel skóre nechytatelnou bombou k tyči P. Menšík. Chtěl bych poděkovat všem za odmakaný zápas, který nám přinesl důležité 3 body.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Kubaň [-] , M. Šabek [-] , D. Pavlovský [-] , M. Šlehubr [-] - Š. Bláha [-] (70. J. Varga [-] ) , J. Prýmas [-] , J. Šebek [-] , J. Hlůžek [-] - F. Machovský [-] (86. J. Šulc [-] ) , J. Kubaň [-]

SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - M. Bláha [-] , V. Pokorný [-] , P. Menšík [-] , T. Kašperák [-] , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , P. Brejcha [-] , T. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] (37. A. Hodek [-] )

ŽK: 65. J. Kubaň , 78. J. Hlůžek - 30. V. Brejcha , 68. M. Pícka , 81. A. Hodek .
Hráči zápasu: M. Bláha , M. Košťál , J. Parlásek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stach Vladislav - BERNARD Filip, KEČKEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 09:53
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2023 08:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 22:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:36

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Domácí zakončí podzimní část sezóny vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích