1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:15

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dnešní vítězství pro nás bylo hodně důležité a doufám, že na něj navážeme příští týden, kdy si to rozdáme o první místo s Horažďovicemi, hodnotil souboj s Bolešinami hostující trenér Popelka


Branky


16

Bolešiny nestačily ve 12. kole na druhý Švihov a doma s ním prohrály 1-2. Hosté se po dvou porážkách v řadě vrátili zpět na vítěznou vlnu a v současné chvíli ztrácejí dva body na vedoucí Horažďovice, s kterými se utkají v posledním kole. Domácí klesli na deváté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Bolešin, Švihov brzy srovnal krok

Švihov šel do utkání jako favorit, ale určitě si dobře uvědomoval, že na hřišti Bolešin jej nečeká nic lehkéko. To se v 5. minutě potvrdilo, kdy měli domácí k dispozici přímý volný kop ze slibné vzdálenosti. Pitel si všiml ne úplně dobře postavené zdi a přesným pokusem ji obstřelil - 1:0.  Švihov inkasovaná branka nerozhodila a v dalších minutách byl lepším týmem. Hosté rychle a přesně kombinovali a v krátkém sledu si vypracovali několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky. Ve 24. minutě zahrával Švihov standardní situaci z výhodné pozice. K balónu se postavil Marek a krásnou střelou srovnal na 1-1. Ve zbytku prvního poločasu si hosté vytvořili další dvě vyložené šance, ale ani jednu z nich neproměnili. Na druhé straně zahrozili domácí z několika standardních situací rovněž bez gólového účinku. 

Polívka vystřelil tři body hostujícímu týmu

V druhém poločase Švihov pokračoval v kombinačním fotbale, zatímco Bolešiny více spoléhaly na dlouhé nakopávané balóny. V 65. minutě se zničehonic objevil v ideální pozici hostující Polívka a přesným zakončením poslal svůj tým do vedení. Poté domácí otevřeli obranu, což nahrávalo soupeři k podnikání rychlých protiútoků. V poslední desetiminutovce se Švihov prosadil potřetí, ale branka nakonec nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. V 88. minutě fauloval kousek před vápnem domácí brankář Martínek a za svůj zákrok obdržel žlutou kartu. Bohužel na svém kontě už jedno napomenutí měl, a tak musel opustit hřiště. Švihov si jednogólový náskok v klidu pohlídal a ve 12. kole zvítězil na půdě Bolešin 2-1. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Zápas jsme začali dobře a velmi brzy jsme z přímého kopu vstřelili vedoucí branku. Zanedlouho soupeř zahrával podobnou standardní situaci, po které dokázal vyrovnat. Švihov byl určitě fotbalovější a kombinační hrou nás přehrával, my jsme ovšem také měli své momenty. Navíc v zápase byly dvě sporné situace, po kterých se mohla kopat penalta v náš prospěch, ale rozhodčí to vyhodnotil jinak. V druhém poločase jsme obdrželi druhou branku a následně nám nezbylo nic jiného, než hru otevřít. Bohužel jsme si už žádnou vyloženou šanci nevytvořili a v závěru jsme ještě přišli o brankáře, jenž byl vyloučen po druhé žluté kartě.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Dnes jsme už opravdu potřebovali vyhrát, jelikož jsme v posledních dvou zápasech nebodovali. Zápas jsme znovu začali špatně, ale musím říct, že po inkasované brance jsme byli daleko lepším týmem a vyrovnávající branka přišla záhy. Poté jsme více drželi balón, přesně kombinovali a v rozmezí několika minut jsme si vypracovali další šance ke vstřelení branky. Soupeři jsme toho moc nedovolili a do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu. Do druhého poločasu jsme šli s jasným plánem - přidat další branky a získat tři body. To se nám nakonec podařilo, když v 65. minutě zvýšil na 2-1 Míra Polívka. Poté jsme přidali třetí branku, která ale nebyla uznána z důvodu ofsajdového postavení. Dnešní vítězství pro nás bylo hodně důležité a doufám, že na něj navážeme příští týden, kdy si to rozdáme o první místo s Horažďovicemi. Zároveň bych chtěl ocenit výkon hlavního rozhodčího Krause, který dle mého názoru odvedl perfektní práci a utkání řídil spravedlivě.



Sestavy


SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] (88. V. Nadymáček [-] ) , R. Šindelář [-] (75. J. Roháč [-] ) , Z. Rückl [-] , K. Šilhavý [-] (46. P. Zahálka [-] ) , V. Rehák [-] , M. Moravec [-] , R. Farný [-] , Š. Bauer [-] , T. Novák [-] (66. D. Vraný [-] )

FC Švihov
R. Sláma [-] - T. Daněk [-] , T. Štengl [-] , M. Daněk [-] , M. Brož [-] - M. Marek [-] , Q. Pham [-] (81. P. Havlíček [-] ) , V. Petelík [-] , J. Sláma [-] (76. J. Baxa [-] ) , M. Toman [-] - M. Polívka [-] (85. M. Petelík [-] )

ŽK: 11. J. Pitel , 26. A. Martínek , 51. R. Farný , 58. P. Zahálka , 87. D. Kolář , 88. D. Vraný - 11. M. Polívka , 76. M. Toman , 94. M. Marek . ČK: 88. A. Martínek .
Hráči zápasu: M. Daněk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kraus Jan - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Radek Farný
Tip experta: výhra domácích

Uděláme všechno proto, abychom vyhráli. Tady nemohu jinak než výhra domácích. (směje se)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:10

Tip: výhra hostů