J. Kubaň 58. (p.)
F. Machovský 85.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

12.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chanovice doma přetlačily Hrádek


Branky


58. J. Kubaň (p.) , 85. F. Machovský - 10. A. Štěpán
16

Chanovice zvítězily ve 12. kole nad Hrádkem 2-1. Hostujícímu týmu zařídil v 10. minutě vedení Štěpán, ale domácí vyrovnali v 58. minutě, kdy proměnil penaltu Kubaň. Na další branku se čekalo až do 85. minuty. V té o třech bodech pro Chanovice rozhodl Machovský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Hrádek

Hosté vstoupili do zápasu lépe a od úvodního hvizdu byli nebezpečnějším týmem. Svou aktivitu využil Hrádek v 10. minutě, kdy se k odraženému balónu dostal Štěpán a přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Hosté pokračovali v aktivitě i v dalších minutách a po jedné z šancí nastřelili tyč. Chanovice se nemohly naplno dostat do utkání a směrem dopředu to z jejich strany rozhodně nebylo optimální. Aktivní byla v prvním poločase i hlavní rozhodčí, která neváhala rozdávat karty a v rozmezí šesti minut udělila hned čtyři. Obrovskou příležitost na navýšení skóre měl v úplném závěru Hrádek. Po špatné malé domů postupoval hostující útočník sám na brankáře, ale ve vyložené šanci selhal. 

Utkání bylo vyrovnané, ale Chanovice nakonec slavily 3 body

Po přestávce se zápas vyrovnal. Chanovice zlepšily svůj výkon a začaly si konečně vytvářet i šance. V 58. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a hlavní sudí nařídila penaltu. K té se postavil velezkušený Kubaň a přesnou střelou srovnal na 1-1. Vzápětí si domácí vypracovali další šanci. Míč do strany dostal Machovský, rozhlédl se a přihrál na penaltu volnému Kubaňovi, který ale v dobrém postavení přestřelil. Dalších cca 30 minut diváci neviděli prakticky žádnou vyloženou příležitost. To se změnilo v 85. minutě, kdy Kubaň krásně vysunul Machovskýho a ten střelou na zadní tyč poslal Chanovice do vedení. O minutu později navíc fauloval protihráče hostující Brabec a jelikož už jednu žlutou kartu měl, tak musel opustit hřiště. Hrádek měl v závěru zápasu několik standardních situací, ale vyrovnávající branku nevstřelil.



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, trenér: Hosté byli v prvním poločase lepším týmem a brzy se ujali vedení. Poté si Hrádek vypracoval ještě několik příležitostí, ale další branku už nepřidal. Naopak my jsme v první půlce nebyli ve finální fázi přesní a branku soupeře jsme skoro neohrozili. Ve 45. minutě soupeř nevyužil velkou tutovku, což bylo velké štěstí. Po přestávce už to byla dost vyrovnaná bitva a v 58. minutě jsme snížili z pokutového kopu. Následně se pokračovalo ve vyrovnané hře, ale nám se nakonec podařilo po pěkné akci v samotném závěru vstřelit gól na 2-1. Hrádek ještě těsně před koncem zahrával několik standardek po sobě, my jsme si však už těsný náskok pohlídali, i když musím uznat, že dnes se spíš jednalo o remízové utkání.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Zápasy v Chanovicích jsou pro nás snad prokletý. V životě sem tam nevyhrál a nepodařilo se to ani v tomto zápase. Do zápasu jsme vkročili výborně a brzo vstřelili vedoucí branku, poté přišlo několik dalších šancí včetně jedné tyče, bohužel gólman domácích odchytal skvělý zápas. V druhém poločase už se hrál vyrovnaný fotbal. Chanovice dostaly v 58. minutě od paní rozhodčí dárek v podobě penalty. Tu proměnily, a když jsme v 85. minutě inkasovali po zbytečné ztrátě podruhé, a následně se nechali hloupě vyloučit, bylo po zápase. Myslím, že z tohoto zápasu jsme měli získat minimálně bod, a kdybychom vytěžili víc z výborné první půle, mohly být i tři. Domácím gratuluji ke třem bodům. A nakonec bych chtěl pochválit paní rozhodčí za velmi kvalitní výkon.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - O. Skuhravý [-] , D. Pavlovský [-] , M. Kubaň [-] , M. Šabek [-] (46. F. Machovský [-] ) - J. Šebek [-] , M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] , J. Hlůžek [-] - M. Jakub [-] (46. Š. Bláha [-] ) , J. Kubaň [-] (87. J. Varga [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , V. Skála [-] , F. Mareš [-] (81. V. Holeček [-] ) , M. Pavlíček [-] (46. Š. Gajdečka [-] )

ŽK: 45. D. Pavlovský - 39. T. Linhart , 39. J. Brabec , 45. J. Lužný , 55. J. Sekyra , 81. Š. Gajdečka , 90. V. Holeček . ČK: 86. J. Brabec .
Hráči zápasu: J. Kubaň .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - NESVADBA Karel, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Radek Farný
Tip experta: výhra domácích

Chanovice doma zvítězí a odčiní tím debakl z Měcholup.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 23:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 14:10

Tip: remíza