Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 10:30

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov ukořistil cenné tři body na půdě Mochtína. Přestřelka přinesla devět branek!


Branky


2. J. Pretzelmayer , 37. J. Vališ (vl.) , 90. J. Pretzelmayer (p.) - 23. M. Chaluš , 24. M. Kalivoda , 43. L. Soušek , 61. J. Vališ (p.) , 68. M. Chaluš , 87. L. Soušek
16

Mochtín nestačil v 11. kole na Strážov a utržil porážku 3-6. Diváci se v prvních 45 minutách rozhodně nenudili a do šaten se odcházelo za stavu 3-2 pro hostující tým. Po přestávce se ve střílení branek pokračovalo a Strážov si nakonec došel pro vysoké vítězství, díky kterému se posunul na desátou pozici. Mochtín klesl po nepovedených výkonech z minulých týdnů na sedmé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 45 minut přineslo pět branek

Mochtín vstupoval do zápasu jako favorit a tuto skutečnost potvrdil ve 2. minutě, kdy pohlednou samostatnou akci zakončil přesnou střelou na zadní tyč Pretzelmayer. Domácí byli v úvodních minutách zápasu hodně aktivní, z čehož vznikla další vyložená šance, kterou ovšem trestuhodně zahodil Žiak. Hosté ustáli úvodní tlak a postupem času se naplno dostali do utkání. Fotbalisté Strážova začali hrát s důrazem, což na soupeře platilo. Ve 23. minutě si na pěkný centr z pravé strany naskočil kapitán Chaluš a z bezprostřední blízkosti překonal brankáře, 1-1. Ani ne za minutu chyboval v rozehrávce domácí gólman Prokop, toho okamžitě využil M. Kalivoda a odkrytou branku už nemohl minout. Ve 37. minutě se skóre měnilo znovu, balón nešťastně tečoval do vlastní branky hostující Vališ a bylo znovu srovnáno. Závěr prvního poločasu vyšel lépe Strážovu, který ve 43. minutě zahrával přímý volný kop ze slibné vzdálenosti. K balónu se postavil Soušek a přesnou střelou nedal brankáři šanci. 

Strážov vstřelil další tři góly

Mochtín se po přestávce snažil s výsledkem něco udělat, ale jeho hráči často chybovali a když už se dostali do zakončení, tak byli nepřesní. Naopak hosté svědomitě bránili a zároveň hrozili z nebezpečných protiútoků. V 61. minutě po rychlém brejku hostujícího týmu fauloval jeden z domácích hráčů a sudí přisoudil Strážovu penaltu. K té se postavil Vališ a bezpečně ji proměnil. V 68. minutě se navíc po přesném centru do pokutového území prosadil hlavou Chaluš a zvýšil vedení už na 5-2. Domácí nemohoucnost korunoval v 80. minutě gólman Prokop, který zasáhl míč rukou mimo pokutové území a následně obdržel červenou kartu. Do branky místo něj zamířil Dolejš. V 87. minutě dostal Strážov k dispozici další standardní situaci. Na starost si ji opět vzal Soušek a balón podruhé v zápase zakroutil do branky soupeře. V 90. minutě byl nedovoleně zastaven v pokutovém území domácí Žiak a sudí tentokrát pískl pokutový kop pro Mochtín. Žiak si bohužel v pádu přivodil nepříjemné zranění a musel být okamžitě střídán. (přejeme brzké uzdravení) Pretzelmayer penaltu bez problému proměnil a uzavřel skóre na konečných 3-6.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Utkání jsme začali dobře a ve 2. minutě jsme šli do vedení. Poté jsme měli další vyloženou šanci, kterou jsme ale bohužel neproměnili. Po 15 minutách hry jsme však úplně přestali hrát, soupeř toho samozřejmě ihned využil a zaslouženě vyrovnal. My jsme mu to v dalších minutách ještě několikrát hodně usnadnili a do šaten se šlo za jednobrankového náskoku hostujícího týmu. Po přestávce jsme pokračovali ve špatném výkonu, hráli jsme úplně bez nasazení i potřebného důrazu. Nebránili jsme dobře standardní situace a zbytečně jsme chybovali. Naneštěstí se nám dnes zranili i dva klíčoví hráči, což je samozřejmě další negativum. Musíme začít lépe přistupovat k utkáním, protože podobný výkon jako dnes jsme předvedli již poněkolikáté v letošní sezóně.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Utkání se hrálo na podmáčeném hřišti, které předznamenávalo větší množství chyb a tím výhodu pro rychlejší a pohyblivější hráče. Domácí vstoupili do utkání velmi povedenou střelou zpoza vápna, kterou se ujali vedení. A dalšími kombinacemi se hnali ke zvýšení vedení. My jsme však ve zbytku poločasu využili jejich trochu riskantní hru na těžkém terénu a laxní bránění. Nejprve vyrovnal hlavou Michal Chaluš po centru Jirky Flodra. Následně aktivním presinkem donutili naši útočníci k chybě domácí obranu a toho využil Martin Kalivoda. Domácím se podařilo vyrovnat naším vlastním gólem po prudké přihrávce ze strany do vápna. Do kabin jsme však odcházeli ve vedení, protože se z přímého kopu z rohu vápna krásně prosadil Luďa Soušek. Ve druhém poločase jsme pokračovali v koncentrované hře dozadu a využívání chyb domácích při rozehrávce a bránění. V jedné z těchto situací vystihl Martin Kalivoda přihrávku dozadu, postupoval sám na stopera, kterého obešel, a ten jej fauloval pouze za cenu pokutového kopu. S ním si bez problémů poradil Jarda Vališ. Následně opět zafungovala akce z úvodu utkání mezi Jirkou Flodrem a Michalem Chalušem. Během dalšího aktivního napadání, tentokrát od Kuby Kalivody, zahrál domácí brankář rukou mimo pokutové území a musel tak předčasně odejít. Na konci utkání se nejprve prosadil znova Luďa Soušek z přímého kopu a poté i domácí útočník z penalty. Za přístup k utkání je zapotřebí kluky pochválit. A to nejen velmi produktivní útočnou řadu, ale i velmi dobře hrající defenzivu.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - P. Cihlář [-] (12. M. Kapusta [-] ) , D. Gajdušek [-] (68. R. Smolík [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] , S. Strejc [-] (55. D. Höfler [-] ) , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - I. Hryhorak [-] (71. J. Kalivoda [-] ) - J. Franc [-] , M. Kalivoda [-] (82. D. Kološ [-] ) , J. Vališ [-] , L. Soušek [-] , O. Uruba [-] , T. Červený [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , A. Bouberle [-]

ŽK: 36. D. Gajdušek , 49. J. Lysek , 60. J. Dolejš , 75. J. Žiak , 75. Z. Smolík - 39. M. Chaluš , 66. I. Hryhorak . ČK: 80. D. Prokop .
Hráči zápasu: M. Chaluš , L. Soušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STREJCOVÁ Tereza - NESVADBA Karel, RADA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 18:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 09:27
Jan Keňo

Expert: Martin Kalivoda
Tip experta: výhra domácích

Mochtín má v domácím prostředí skvělou bilanci. Myslím si, že potvrdí roli favorita.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 20:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 18:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 12:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 18:55

Tip: výhra domácích