4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov ustrážil domácí půdu a proti Starému Plzenci rozhodl už v prvním poločase


Branky


26. I. Hryhorak , 29. J. Vališ (p.) , 43. J. Kalivoda , 70. L. Soušek - 73. V. Pokorný
15

Strážov zvítězil v 10. kole nad Starým Plzencem 4-1. Domácímu týmu se povedl především první poločas, kdy se do branky soupeře trefil hned třikrát. Hostující tým snížil v 73. minutě po gólu Pokorného, ale na zdramatizování zápasu už to nestačilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky domácího týmu

Od prvních minut se fotbalisté Starého Plzence snažili držet balón na zemi a kombinovat. Strážov se nikam netlačil a spíše vyčkával na to, jestli soupeř udělá nějakou chybu v rozehrávce. Již v 10. minutě musel z důvodu zranění střídat hostující V. Brejcha a místo něj naskočil Kašperák. Pro hostující celek to samozřejmě bylo velké oslabení. Domácí nečekaně udeřili ve 26. minutě, kdy J. Kalivoda našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Hryhoraka, který akrobatickým zakončením dostal balón do brány, 1-0. O tři minuty později bylo na domácí straně ještě veseleji. Aktivní Hryhorak dostal intenzivním presinkem hostujícího obránce pod tlak a ten následně protihráče fauloval v pokutovém území. Rozhodčí neváhal a nařídil penaltu, kterou vzápětí bezpečně proměnil Vališ. Hosté byli i v dalších minutách více na míči, ale v koncovce se jim nedařilo. Strážov byl naopak velmi efektivní, což potvrdil ve 43. minutě, kdy J. Kalivoda zužitkoval dlouhý výkop brankáře Pressla, poté ustál souboj s obráncem a následně šikovně zakončil, 3-0. 

Strážov si dokráčel pro vítězství

Po přestávce se hra téměř nezměnila. Diváci byli svědky několika náznaků šancí na obou stranách, ale ani jedno mužstvo se neprosadilo. To se změnilo v 70. minutě, domácí Soušek využil chyby gólmana a z velké vzdálenosti přesně trefil odkrytou branku. Starý Plzenec tentokrát dokázal zareagovat a v 73. minutě snížil Pokorný. Šance na zdramatizování zápasu byla však definitivně pryč v 78. minutě, kdy hostující Vávro obdržel žlutou kartu a jelikož už to byla jeho druhá, tak musel zamířit do sprch. Domácí si pohodlný náskok udrželi a v 10. kole porazili Starý Plzenec 4-1. Strážov se tři kola před koncem podzimní části sezóny nachází na dvanáctém místě, zatímco St. Plzenec je desátý. 



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: V dalším domácím zápase nás čekal velmi fotbalový soupeř, který má ale problémy sejít se pro venkovní zápasy. To se potvrdilo i v zápase s námi, kdy druhý poločas dochytával hráč z pole. V prvním poločase i přes nepříliš pohlednou hru se nám podařilo dostat do rozhodujícího náskoku. Nejprve Kuba Kalivoda přihrával ze strany na Ivana Hryhoraka, který se dokázal akrobaticky prosadit. Následně Ivan způsobující celý zápas nepříjemnosti hostům při jejich rozehrávce dostal obránce pod tlak, který to vyřešil pouze za cenu faulu ve vápně. Odpískanou penaltu proměnil s přehledem Jarda Vališ. Poslední zásah v prvním poločase zaznamenal Kuba Soušek, který dokázal ustát souboj se stoperem a zužitkoval dlouhý výkop Ondry Pressla. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, kdy my jsme využívali především ztrát hostů v jejich kombinační rozehrávce. Ale až trestuhodně jsme nebyli schopní tyto chyby využít. Pouze Luďa Soušek hezky využil chyby brankáře při presinku našich útočníků a zdálky zakončil do prázdné branky. Hosté se dokázali prosadit pouze jednou, a tak důležité tři body zůstaly na našem hřišti.

SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Zápas, který měl výsledek již předem daný díky obsazení rozhodčích. Na tyto zápasy na cenu ani jezdit. Arogantní sudí, který si dělá, co chce a okatě pomáhá domácímu týmu. Dokud budou řídit zápasy tito lidé, fotbal nemá smysl a budoucnost. Strážov využil náklonnosti sudích a hrál od podlahy. Dva stejné zákroky neměly stejná rozhodnutí. Soupeři blahopřeji k výhře.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - I. Hryhorak [-] (60. D. Fikrle [-] ) - A. Bouberle [-] , J. Hosnedl [-] (72. O. Chval [-] ) , M. Kalivoda [-] , J. Franc [-] , J. Vališ [-] (80. D. Kološ [-] ) , L. Soušek [-] , T. Červený [-] , J. Kalivoda [-] (60. D. Papoušek [-] ) , M. Chaluš [-]

SK Starý Plzenec
V. Děkanovský [-] - M. Košťál [-] , P. Brejcha [-] , R. Vávro [-] , V. Brejcha [-] (10. T. Kašperák [-] ) , V. Pokorný [-] , V. Seman [-] , T. Brejcha [-] , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , T. Pata [-]

ŽK: 41. I. Hryhorak - 28. T. Brejcha , 35. R. Vávro , 45. J. Vlček , 55. P. Brejcha . ČK: 78. R. Vávro .
Hráči zápasu: L. Soušek , I. Hryhorak .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pressl Václav - BRŮHA Radek, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 20:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 07:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 10:30
Jan Keňo

Expert: Antonín Štěpán
Tip experta: výhra domácích

Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro domácí.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:51

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 14:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 15:00

Tip: remíza