5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivní Mochtín se tentokrát neprosadil. Horažďovice ztrácí na vedoucí Švihov už jenom jeden bod!


Branky


14. O. Šabek , 30. J. Boček , 45. J. Boček , 53. O. Šabek , 90. P. Klečka
15

Horažďovice vyhrály v 10. kole nad Mochtínem 5-0. Jindy velmi ofenzivní hosté (35 vstřelených branek) se proti silnému soupeři nedokázali prosadit a nakonec museli skousnout vysokou prohru. Naopak domácí po zaváhání Švihova stáhli náskok na jediný bod. Závěr podzimní části soutěže tak nabídne velmi zajímavou podívanou, na kterou se určitě všichni těší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní zbraně domácího týmu Šabek a Boček opět pálili ostrými

Mochtín nastupoval do zápasu s několika změnami v základní sestavě. Hostujícímu týmu chyběli hned čtyři hráči plus vykartovaný Jiří Čeleda. Šanci tak dostalo několik mladíků a rovněž navrátilec Pavel Cihlář. Domácí fotbalisté byli od úvodních minut nebezpeční, dobře kombinovali a využívali své rychlé útočníky. Již ve 14. minutě Horažďovice sehrály rychlou akci, na jejímž konci stál Šabek, který přesným zakončením překonal brankáře, 1-0. Hosté rovněž hráli ofenzivně, ale když už si nějaké šance vytvořili, tak je ke své smůle neproměnili. Ve 30. minutě domácí udeřili podruhé, další rychlou akci zužitkoval tentokrát Jan Boček a gólovým zakončením potvrdil status nejlepšího střelce týmu. Ve 45. minutě mohl Mochtín snížit, Pretzelmayerovu střelu z přímého kopu však bravurně zlikvidoval gólman Petržilka. Poté hosté chybovali v rozehrávce a Horažďovice sehrály rychlý brejk, po kterém vstřelil třetí gól Jan Boček

Horažďovice si dokráčely k vysokému vítězství

Po přestávce hostujícímu týmu nezbylo nic jiného, než otevřít defenzivu. Horažďovice s tím samozřejmě počítaly a situace opět nahrávala jejich rychlíkům v útoku. V 53. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Šabek a potvrdil výborný individuální výkon. Mochtín si v dalších minutách rovněž vytvořil několik slibných příležitostí, ale ani v druhém poločase se mu v koncovce nevedlo. Důvodem gólové nemohoucnosti hostů byly také skvělé zákroky brankáře Petržilky. Domácí si ve zbytku zápasu hlídali pohodlný náskok a výborný výkon podtrhl v 90. minutě obránce Klečka, jenž se prosadil vůbec poprvé za A tým. Horažďovice vyhrály v 10. kole nad Mochtínem vysoko 5-0 a náskok vedoucího Švihova stáhli na jediný bod, hosté jsou čtvrtí. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 10. kole jsme po týdnu opět na domácím hřišti přivítali mužstvo z Mochtína. Na základě soupeřovo zkušeností z I.A třídy a ze skutečnosti, že je v tabulce 3. hned za námi, jsme očekávali velmi těžký zápas. Skutečnost na hřišti byla ovšem úplně jiná. Celý zápas jsme zvládli na jedničku a jasně vyhráli 5:0. Určitou zásluhu na tom mělo asi oslabení hostů, kdy jim chybělo možná 5 hráčů sestavy, ale největší zásluhu na tom nese náš tým, který k zápasu přistoupil zodpovědně a aktivní hrou jsme celý zápas udávali tempo hry. Konečný výsledek mohl být ještě vyšší, kdybychom proměnili více gólových příležitostí, ale vzadu „0“ a vpředu „5“ je dobrý výsledek. Ostatní výsledky kola nám velice nahráli, kdy jsme se odpoutali od mužstev pod námi a na rozdíl 1 bodu se dotáhli na vedoucí Švihov. Nyní nás čekají poslední 3 utkání podzimu (všechny 3 velmi těžké), tak doufáme, že z nich získáme co nejvíce bodů.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Dnes nám chybělo šest hráčů a od začátku zápasu to bylo znát. Bohužel jsme několikrát po sobě chybovali v rozehrávce a soupeř to okamžitě trestal. Po prvním poločase z toho bylo tříbrankové vedení Horažďovic a nebýt našeho brankáře, tak mohl být jejich náskok ještě vyšší. My jsme se sice snažili hrát celé utkání ofenzivě, ale v koncovce jsme byli nepřesní. Časté absence či rotace v sestavě se v posledních týdnech podepisují na našich výkonech a dnes se to opět potvrdilo. Domácímu týmu gratuluji k vítězství, vyhrál zaslouženě a my jsme dnes na víc neměli.



Sestavy


FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - O. Šabek [-] (57. F. Marc [-] ) , J. Boček [-] , A. Rojt [-] (57. Š. Urban [-] ) , M. Mlnařík [-] , T. Jůda [-] , A. Faltys [-] (73. J. Karásek [-] ) , J. Boček [-] (73. F. Fuščič [-] ) , P. Klečka [-] , M. Šašek [-] , J. Pivnička [-] (57. J. Pavlík [-] )

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - P. Cihlář [-] , J. Smolík [-] (52. M. Biedermann [-] ) , D. Höfler [-] , R. Smolík [-] , J. Bejvl [-] , Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] , S. Strejc [-] , J. Žiak [-] , J. Lysek [-]

Hráči zápasu: P. Klečka , D. Petržilka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MOLNÁR Ludovít - ŠMRHA Miroslav, BALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 20:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 07:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 10:30
Jan Keňo

Expert: Antonín Štěpán
Tip experta: výhra domácích

Horažďovice doma suverénní, Mochtín venku slabší, výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 14:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 15:00

Tip: remíza