Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápící se Losiná nestačila doma na Hrádek


Branky


15

Losiná prohrála v 10. kole s Hrádkem 1-4. Na hostující straně se výborným výkonem blýskl Tomáš Linhart, který nastoupil s nedoléčeným kolenem, ale ani to mu nezabránilo, aby si připsal hattrick. Domácí tak pokračují v sérii špatných výkonů a utržili již čtvrtou porážku v řadě, což je poslalo na předposlední místo. Naopak Hrádek navázal na domácí výhru se Starým Plzencem a poskočil na osmou pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Hrádek

První minuty byly v režii hostujícího týmu, který svým důrazem a nasazením Losinou jasně přehrával a vytvořil si několik slibných příležitostí ke vstřelení gólu. První branku však paradoxně vstřelili domácí. V 10. minutě se jeden z hráčů Losiné prezentoval dlouhým balónem do lajny, k míči se dostal L. Šindelář, následně pěkně přešel přes protihráče a střelou na přední tyč překonal vybíhajícího brankáře. Vedení domácího týmu ale nemělo dlouhého trvání. V 15. minutě využil dobrého postavení hostující Sekyra a přesným zakončením srovnal na 1-1. Ve 22. minutě musel z důvodu zranění střídat L. Šindelář a místo něj nastoupil Tančouz. Ve 25. minutě zahrával Hrádek standardní situaci kousek od rohového praporku. Rozehrávky se ujal Linhart, který následně poslal do pokutového území prudký centr, ten chtěl pokrýt vybíhající brankář, ale míč nešťastně vyrazil do těla svého spoluhráče, od kterého se balón odrazil do branky, 2-1 pro hosty. 

Hattrick Tomáše Linharta

Úvod druhého poločasu byl poměrně vyrovnaný. Losiná se snažila srovnat se soupeřem krok a na její straně bylo k vidění několik náznaků šancí, zatímco pozorní hosté hrozili z rychlých brejků. V 66. minutě domácí chybovali v rozehrávce, toho okamžitě využil Linhart, který téměř z půlky překonal vysunutého brankáře. Hostující záložník byl při chuti a zanedlouho mohl zkompletoval hattrick. Jeden z domácích hráčů se totiž provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí pískl penaltu. K té se postavil právě Linhart, ale obrovskou šanci neproměnil. To středního záložníka Hrádku nemuselo dlouho mrzet, jelikož v 88. minutě se znovu dostal do velké šance a tentokrát nezaváhal. Losiná prohrála v 10. kole s Hrádkem 1-4 a na body nedosáhla ve čtvrtém zápase po sobě, což jí poslalo na předposlední místo. Naopak hosté vyhráli druhý zápas v řadě a posunuli se na osmou pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: V posledních týdnech se nám vůbec nedaří a dnes jsme to opět potvrdili. Soupeř na nás hned od prvních minut vlétl a vypracoval si několik šancí. My jsme sice po ojedinělé akci šli do vedení, ale to netrvalo moc dlouho. Několikrát jsme chybovali a hosté do konce prvního poločasu utkání otočili. Bohužel je to furt stejná písnička, na náš gól se neskutečně nadřeme a když už ho vstřelíme, tak následně inkasujeme velmi lacinou branku. Po přestávce jsme si vytvořili několik náznaků šancí, ale hosté znovu potrestali naši chybu v rozehrávce a zvýšili na 3-1. V dalších minutách ještě Hrádek neproměnil pokutový kop, v závěru zápasu se mu však podařilo vstřelit čtvrtou branku. My bychom asi už potřebovali zimní přestávku, protože každé utkání děláme ty samé chyby, máme problémy se skládáním sestavy a celkově jsou naše výkony hodně za očekáváním.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Stejně jako u minulého zápasu, tak i teď musím náš tým pochválit. V Losiné se nám nikdy nehrálo nejlépe, tentokrát jsme ale od začátku až do konce zápasu dominovali a zapsali si do tabulky zaslouženě tři body. Doufáme, že se nám to stejné povede i na domácím hřišti proti Svéradicím



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Gavora [-] , M. Šindelář [-] , T. Pech [-] (72. M. Pešek [-] ) , R. Spörl [-] , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (72. R. Kozák [-] ) , L. Šindelář [-] (22. P. Tančouz [-] ) , J. Votípka [-] , V. Tobrman [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] , M. Jiřina [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] (88. R. Holeček [-] ) , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] (88. F. Mareš [-] ) , V. Skála [-] (46. M. Pavlíček [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 43. T. Hrach , 56. J. Votípka , 58. T. Pech , 68. M. Šindelář - 51. J. Sekyra , 83. T. Linhart .
Hráči zápasu: T. Linhart .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Rubáš Jakub - KRAUS Jan, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 20:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 07:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 11:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 10:30
Jan Keňo

Expert: Antonín Štěpán
Tip experta: remíza

Obě mužstva trápí marodka, bojovný a vyrovnaný zápas, takže remíza.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 14:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 15:00

Tip: výhra hostů