Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy napravily debakl z Chanovic a doma porazily Spálené Poříčí


Branky


17

Klatovy porazily v 9. kole Spálené Poříčí 5-1. Domácí v utkání dominovali a po prvním poločase vedli už 3-0. Hostujícímu týmu se povedlo v 72. minutě snížit, ale vysokou porážku už odvrátit nedokázal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní Klatovy

Úvodní minuty přinesly náznaky šancí na obou stranách, skóre se ovšem neměnilo. V 10. minutě se J. Byron prezentoval nebezpečným balónem, Šlejska ale v obtížném postavení míč netrefil. V 17. minutě měli domácí k dispozici autové vhazování, po kterém se pohlednou kombinací propracovali až do střelecké pozice ze dvanácti metrů, Kamenský zachoval chladnou hlavu a přesnou střelou poslal domácí tým do vedení. Na druhou branku diváci nečekali dlouho. Ve 20. minutě jeden z domácích hráčů poslal dlouhý balón za obranu Sp. Poříčí, vybíhajícího brankáře Pospíšila navíc šikovně zblokoval dotírající Málek, od něhož se následně balón odrazil do branky. Po druhé brance nastal delší gólový půst, který ovšem přerušil na konci prvního poločasu domácí útočník Šlechta. Ten využil přesný dlouhý balón, poté se umně zbavil obránce a střelou k tyči zvýšil už na 3-0. 

L. Šlechta korunoval výborný individuální výkon druhým gólem

Domácí pokračovali ve výborném výkonu i po přestávce. V 65. minutě dostaly Klatovy k dispozici standardní situaci. Centrovaný balón si posléze našel Novosád a nepříliš důraznou hlavičkou překonal hostujícího brankáře, 4-0. V 72. minutě se ke slovu konečně dostali i hosté, pohlednou týmovou kombinaci zakončil Ferenc, jenž ze dvanácti metrů dopravil míč do brány. Klatovy neponechaly nic náhodě a o šest minut později to bylo opět o čtyři branky. V 78. minutě se do další dobré šance dostal aktivní Šlechta a ani napodruhé nezaváhal. V 88. minutě bylo Spálené Poříčí blízko druhému gólu, Ferenc však obrovskou příležitost ke skórování neproměnil a za okamžik v zakončení vyhořel i napodruhé. Klatovy daly zapomenout na debakl z Chanovic a v 9. kole zvítězily nad Spáleným Poříčím jednoznačně 5-1. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: V neděli k nám přijel tým ze Spáleného Poříčí a hned od úvodu zápasu bylo znát, že soupeř má naběháno a nebude to lehký zápas. Snažili jsme se držet míč a postupně hrozit. V 17. minutě si ve vápně soupeře rychle vyměnili míč Jakub Pitel s Lukášem Kamenským a bylo to 1:0 pro nás. Netrvalo dlouho a zvýšili jsme na 2:0, kdy brankář při snaze odkopnout míč nastřelil našeho dobře atakujícího hráče. V závěru poločasu si chtěl soupeř vymodlit penaltu, ale byli jsme to opět my, kdo udeřil (konkrétně tedy Lukáš Šlechta a jeho levačka). Poločas tedy 3:0 pro nás. Do druhého poločasu vstoupili hosté opět aktivně a dlouho se hrála vyrovnaná hra, kdy jsme hrozili z brejků. V 65. minutě se prosadil (i díky brankáři hostí) nováček Novosád, který ještě hraje za mladší dorost. Poté předvedli hosté pohlednou akci a i díky teči našeho obránce dostali míč do sítě. Poslední slovo měl ale již zmiňovaný Lukáš Šlechta, který se opět nemýlil a dostal míč za záda brankáře. Důležitá výhra.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: Dnes domácí tým zaslouženě vyhrál. My jsme sice měli v prvním poločase čtyři zajímavé šance, ale ty jsme neproměnili. Klatovy byly naopak velmi efektivní a do kabin odcházely s třígólovým náskokem. Velmi běhaví soupeř pokračoval v druhém poločase v dobrém výkonu, my jsme byli často v soubojích pozdě, hráli jsme nedůrazně, což domácí okamžitě trestali. V utkání se možná projevila i absence několika našich hráčů a zároveň nám dnes nefungovala záloha. Nezbývá nám nic jiného, než zápas rychle hodit za hlavu a už teď se těšíme na příští víkend, kdy nás čeká derby s Blovicemi!



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Mareš [-] (61. M. Novosád [-] ) , M. Barborka [-] , Z. Kotáb [-] (46. J. Pretzelmayer [-] ) , Z. Cibulka [-] (46. B. Valeš [-] ) , J. Šťastný [-] - L. Šlechta [-] , L. Urs [-] , J. Pitel [-] - M. Málek [-] - L. Kamenský [-] (65. L. Korpa [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
D. Pospíšil [-] - J. Tupý [-] , T. Vaidiš [-] , J. Karas [-] - T. Tofl [-] (46. M. Gross [-] ) , J. Byron [-] (61. M. Ferenc [-] ) , V. Fiala [-] , P. Byron [-] , S. Hefert [-] - R. Šlejska [-] (76. J. Kolář [-] ) , M. Krňoul [-] (76. O. Homolka [-] )

ŽK: 76. J. Pitel .
Hráči zápasu: L. Šlechta , M. Barborka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - PENA Miroslav, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 15:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 16:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 20:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 13:10

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:01
Jan Keňo

Expert: Jan Duchek
Tip experta: výhra hostů

Klatovy jsou z formy, Spálené Poříčí zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:49

Tip: remíza